М-Тел - нова платформа или тотален срив на системата?
Re: М-Тел - нова платформа или тотален срив на системата?
няма разбира се.. това е плод на вродената мнителност на българина че всеки от всякъде го лъже
казах ти от къде печелят в момента и каква им е врътката
казах ти от къде печелят в момента и каква им е врътката
второто твърдение съвсем не го оспорвам, но не мога да съм щастлив от факта, ако болшинството от хора мислят като теб, а операторите се възползват целенасочено към техните портфейли... :X
имай в предвид, че никой няма сметка от подобно забавяне защото ползвите и вредите не винаги се измерват само в пари....
е .. до известна степен е така това създава мн негативно отношение на потребителите към оператора им... НО замисляте лисе той колко пари печели от това че масово хората говорят в момента без никакви преференции (защото минутите в плановете им са свършили одавна) моята фактура например трябваше да се занули на 7-ми ида получа нови минути.. а днес сме 18-ти и все още нямам нови минути.. а цената ми от 1 ст ако имам минути става на 39 ст когато те са изчерпани ;) е дали не печелят ,а ? 10 дни говорят милиони абонати БЕЗ никакви отстъпки и БЕЗ да знаят каква им е сметката до момента
не говори глупости!!!
По какъв начин разбра че нямаш нови минути??
Имаш ги 100% бъди сигурен
По какъв начин разбра че нямаш нови минути??
Имаш ги 100% бъди сигурен
-
- Регистриран: 15 фев 2006, 16:27
Много странно
Абонат съм на \\\"Комфорт 500\\\". От известно време и аз не мога да си проверявам текущата сметка. Но се през Vodafone Live портала, реших да вляза в \\\"моите услуги -> Семейство и приятели\\\", и какво да видя - 12-те номера, които си ги бях въвел си стоят, а ми пише: Можете да промените/добавите 50 номера!
Някой има ли идея зя кякво става въпрос?
Някой има ли идея зя кякво става въпрос?
в понеделник (20.09.) май ще тръгнат нещата нормално.
как ги имам като нямам нова фактура бе човек ? не ми е занулена старата фактура съответно си карам с минутите от миналия месец квото е останало..
по твойта логика са си изговарям минутите за нова фактура а още не ми е готова старата и ще ми дойдат накрая 2 фактури едновременно почти ..
по твойта логика са си изговарям минутите за нова фактура а още не ми е готова старата и ще ми дойдат накрая 2 фактури едновременно почти ..
не си ли се замислял върху вариант при който фактурата просто ще ти излезе със закъснение за да може стойността, която ще получиш да е коректна както искаш, а не да те засечат с фактура чиято стойност подлежи на корекция на по-късен етап? Както би предпочел? Да можеш да си проверяваш сметката постоянно през 5 ми. но да ти показва прекалено ниски или прекалено високи стойности? или когато всичко е наред да можеш да видиш точната стойност?
И те моля без паника:)
И те моля без паника:)
добре като излезе фактурата ще видим дали съм ползвал минути... според мен НЕ
до колкото разбрах просто са удалжили срока на предния отчетен период и съответно ползваш минутите ти не за месец а за месец и половина както се очерава да излезе нов билинг период чак от 20-ти 09
до колкото разбрах просто са удалжили срока на предния отчетен период и съответно ползваш минутите ти не за месец а за месец и половина както се очерава да излезе нов билинг период чак от 20-ти 09