М-тел Прима
М-тел Прима
Здравейте на всички,
Имам едно предложение до М-тел и се надявам колкото и смешно да е да го осмислят.
Гледам тарифните планове и минималното време на таксуване за Прима картите и си умирам от умиление по цената от 1 лв за мин. при 15 секунди мин.бр на таксуване.
Уважаеми кожодери от Ментел върнете примите на левче но с тарифиране на 15 секунди.
Стига бе спрете с Педе_а_т_ката кампания и оправданията с тази и онази институция дето ви задължавала да е така.Задължава ви само майка ви старата.Колеги пишете какво мислите по този казус,защо все ние потребителите сме големите балъци .....
Уважаеми админи не го изтривайте моля за което благодаря предварително.
Имам едно предложение до М-тел и се надявам колкото и смешно да е да го осмислят.
Гледам тарифните планове и минималното време на таксуване за Прима картите и си умирам от умиление по цената от 1 лв за мин. при 15 секунди мин.бр на таксуване.
Уважаеми кожодери от Ментел върнете примите на левче но с тарифиране на 15 секунди.
Стига бе спрете с Педе_а_т_ката кампания и оправданията с тази и онази институция дето ви задължавала да е така.Задължава ви само майка ви старата.Колеги пишете какво мислите по този казус,защо все ние потребителите сме големите балъци .....
Уважаеми админи не го изтривайте моля за което благодаря предварително.
Re: М-тел Прима
Прима плановете са отвратителни, а най-новата им прима с VIP номер е направо смешна!
За пореден път казвам - Вижте Глобул -> 1. Новият им бикънект и го сравнете с Мтел-ската нова Прима! 2. Вижте Глобул Max плановете и ги сравнете с Mtel Extra - Размазващо предимство за Глобул!
За пореден път казвам - Вижте Глобул -> 1. Новият им бикънект и го сравнете с Мтел-ската нова Прима! 2. Вижте Глобул Max плановете и ги сравнете с Mtel Extra - Размазващо предимство за Глобул!
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Ама какво има да го мислиме? Ментелците или перат пари от някъде ( я наркотици, я корупционни сделки) или са тръгнали да фалират и скоро ще стане като на Уолл Стриит :) или се задоволяват само с бизнес тарифите си. Те не само не привличат нови абонати и клиенти , Но и отблъскват настоящите си. Техните цени са НАЙ-неизгодни отвсички на пазара.
Личното ми мнение е , че са пералня на мнооооого пари на акционерите си престъпници. Иначе пазарната логика е да бяха отпаднали отдавна.
Личното ми мнение е , че са пералня на мнооооого пари на акционерите си престъпници. Иначе пазарната логика е да бяха отпаднали отдавна.
Прав си абсолютни катили са но да го д _ х _т под вода :))
Дано продадът М-тел докъто още централите се държат стабилно на някой чужд оператор,да дойде и да направи нещо по-добро.
Дано продадът М-тел докъто още централите се държат стабилно на някой чужд оператор,да дойде и да направи нещо по-добро.
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Техните цени са най-неизгодни за кой ??? за теб ??? защото за мен са идеални. Имам връзка на места с тях където Глобул и Вивател ги няма никакви. Плюс това за 15лв. говория 1000 мин. с всичките ми приятели с които се чува постоянно и приятелката ми. След като всички най-близки са на мтел и още доста приятели си запазиха номерата и минаха към оператора надали са толкова зле. Не искам да ги хваля или да плюя другите но ако седнем всеки да описва от кое е доволен и от кое не просто никой няма да чете темата. Както и да е, виждате че както много други неща така и тарифите на операторите от ЕС се уеднаквяват, така че щом ние не можем да се оправим, другите ще ги задължат.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Ако говориш основно с приятелите си И те също са на мтел, сигурно си доволен, Но ако искаш да правиш дребен бизнес или пък ти се налага да имаш много контакги с нови номера ....надали ще си доволен. Варианта тогава е бизнес тарифи, но пък при тях всички знаеме какви са условията.
как ще стане това задължаване ???
НИКАК !
Ще има такса свързване 1лв и ето ви евтина минута :-D
НИКАК !
Ще има такса свързване 1лв и ето ви евтина минута :-D
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Както намалиха роуминга, така ще стане.
Имам връзка на места с тях където Глобул и Вивател ги няма никакви.
ето за това искам примери
и другият феномен на м тел сигнал има но няма връзка що е то на шосето пазарджик към пловдив разклонението за мало конаре е там сигнал на 6 връзката я няма
ето за това искам примери
и другият феномен на м тел сигнал има но няма връзка що е то на шосето пазарджик към пловдив разклонението за мало конаре е там сигнал на 6 връзката я няма
http://globul.bg/bg/pr_plan.07.html?posm=7
това заби всички прими дълбоко в земята
сега като почне регистрацията на предплатени карти си мисля че около 500000 прими ще отидат в боклука
това заби всички прими дълбоко в земята
сега като почне регистрацията на предплатени карти си мисля че около 500000 прими ще отидат в боклука