М-Тел са станали много странни
Re: М-Тел са станали много странни
Последното ти твърдение е за Мтел с клиентска маса 10 000 000 :X:|
Това показва колко си обективен.
Това показва колко си обективен.
[Quote]Последното ти твърдение е за Мтел с клиентска маса 10 000 000 [/Quote]:D:D:D
Остави го човека да се надъхва,пък той си бройка банкомати, електромери и изобщо на ментелци им е през к....а за обикновения абонат;)
Ментел още дълго ще ближе раните които сам си направи и е трудно да върнеш разочарован клиент с разни сърцати клипчета и гръмки фрази;)
По принцип и трите КОоператора са боклук ама ментел е баш(VIP) боклук:D:D:D
Остави го човека да се надъхва,пък той си бройка банкомати, електромери и изобщо на ментелци им е през к....а за обикновения абонат;)
Ментел още дълго ще ближе раните които сам си направи и е трудно да върнеш разочарован клиент с разни сърцати клипчета и гръмки фрази;)
По принцип и трите КОоператора са боклук ама ментел е баш(VIP) боклук:D:D:D
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Днес в магазин на М-Тел(там за плащане и подписване са на отделни каси) ми направи впечатление, че хората, искащи да подпишат или прекраряват договор, бяха повече от тези, които искаха да си платят сметката. За първи път ми се случва това.
[Quote][B]хората, искащи да подпишат или прекраряват договор, бяха повече от тези, които искаха да си платят сметката.[/B][/Quote]
Има алтернативни начини за плащане по електронен път. Нужно ли е да се редим на опашки за да си платим сметката?:|
Има алтернативни начини за плащане по електронен път. Нужно ли е да се редим на опашки за да си платим сметката?:|
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Днес в магазин на М-Тел(там за плащане и подписване са на отделни каси) ми направи впечатление, че хората, искащи да подпишат или прекраряват договор, бяха повече от тези, които искаха да си платят сметката. За първи път ми се случва това.
[/Quote] Човече, винаги ще има и недолволни хора, но нека погледнем реално. Из форумите пишат една определена група недоволни клиенти, а пък доволните клиенти не пишат ... смисъл такъв, когато имаш проблем е по-нормално да си изразиш недоволството. Имаме си хора които са доволни от нас, те са по-значителната част от клиентите. Че не сме най цветното цвете на света не сме, но на нас основната ни идея не е като на Вива и Гло, те мислят първо за конкуренцията, после за клиентите. Ние ще мислим точно по другия начин, особено сега, когато преживяхме тежкия период от миналата година. Знам за няколко нови тарифи и услуги, които ще заинтересуват и най-недоволния клиент та дори и хейтърите. Пък нека си говорим, за това сме тук. Просто не слагайте общ знаменател заради една група недоволни форумци.
А за недоволните, бих искал да кажа, че с радост ще разгледам проблемите на всеки който иска. Много от вас вече са идвали както тук на Кукуш, така и навън с мен... не хапя :)
[/Quote] Човече, винаги ще има и недолволни хора, но нека погледнем реално. Из форумите пишат една определена група недоволни клиенти, а пък доволните клиенти не пишат ... смисъл такъв, когато имаш проблем е по-нормално да си изразиш недоволството. Имаме си хора които са доволни от нас, те са по-значителната част от клиентите. Че не сме най цветното цвете на света не сме, но на нас основната ни идея не е като на Вива и Гло, те мислят първо за конкуренцията, после за клиентите. Ние ще мислим точно по другия начин, особено сега, когато преживяхме тежкия период от миналата година. Знам за няколко нови тарифи и услуги, които ще заинтересуват и най-недоволния клиент та дори и хейтърите. Пък нека си говорим, за това сме тук. Просто не слагайте общ знаменател заради една група недоволни форумци.
А за недоволните, бих искал да кажа, че с радост ще разгледам проблемите на всеки който иска. Много от вас вече са идвали както тук на Кукуш, така и навън с мен... не хапя :)
[Quote]Че не сме най цветното цвете на света не сме, но на нас основната ни идея не е като на Вива и Гло, [u]те мислят първо за конкуренцията[/u], после за клиентите. [B]Ние ще мислим точно по другия начин[/B][/Quote](woo)(woo)
От кога бре Крейзи,може би от 2222г.;) Гледам първата ви мисъл за КЛИЕНТА е да отрежете моб. нет (angry)(no)(no)(no)
От кога бре Крейзи,може би от 2222г.;) Гледам първата ви мисъл за КЛИЕНТА е да отрежете моб. нет (angry)(no)(no)(no)
[Quote]Че не сме най цветното цвете на света не сме, но на нас основната ни идея не е като на Вива и Гло, [u]те мислят първо за конкуренцията[/u], после за клиентите. [B]Ние ще мислим точно по другия начин[/B][/Quote]
Това изказване е много забавно и весело :D
Това изказване е много забавно и весело :D
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
Крейзи, ти откриваш нови, непознати до сега хоризонти на лицемерието. Как ти се удава, бе момче?!!!? Няма в този форум друг като теб, вервай ми.
[Quote]Как ти се удава, бе момче?!!!?[/Quote]:D
Е срещу известно заплащане и малко ентусиазъм от негова страна,но поне е по искрен от някои ментелски ботове :)
Е срещу известно заплащане и малко ентусиазъм от негова страна,но поне е по искрен от някои ментелски ботове :)
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Ако имаш мен предивид, аз също съм искрен, а това, че ти и горните двама над тебе се държите по възможно най-просташкия начин си е ваш проблем. Съжалявам, че ще разбия на тримата детските ви мечти, но вашето мнение не е представително!