М-Тел са станали много странни

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Re: М-Тел са станали много странни

Мнение от motofen2 » 11 мар 2012, 21:44

Последното ти твърдение е за Мтел с клиентска маса 10 000 000 :X:|
Това показва колко си обективен.

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 11 мар 2012, 22:20

[Quote]Последното ти твърдение е за Мтел с клиентска маса 10 000 000 [/Quote]:D:D:D
Остави го човека да се надъхва,пък той си бройка банкомати, електромери и изобщо на ментелци им е през к....а за обикновения абонат;)
Ментел още дълго ще ближе раните които сам си направи и е трудно да върнеш разочарован клиент с разни сърцати клипчета и гръмки фрази;)
По принцип и трите КОоператора са боклук ама ментел е баш(VIP) боклук:D:D:D

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 13 мар 2012, 19:52

Днес в магазин на М-Тел(там за плащане и подписване са на отделни каси) ми направи впечатление, че хората, искащи да подпишат или прекраряват договор, бяха повече от тези, които искаха да си платят сметката. За първи път ми се случва това.

dandi72
Регистриран: 22 юни 2006, 08:56

Мнение от dandi72 » 15 мар 2012, 08:32

[Quote][B]хората, искащи да подпишат или прекраряват договор, бяха повече от тези, които искаха да си платят сметката.[/B][/Quote]
Има алтернативни начини за плащане по електронен път. Нужно ли е да се редим на опашки за да си платим сметката?:|

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 15 мар 2012, 09:15

[Quote]Днес в магазин на М-Тел(там за плащане и подписване са на отделни каси) ми направи впечатление, че хората, искащи да подпишат или прекраряват договор, бяха повече от тези, които искаха да си платят сметката. За първи път ми се случва това.
[/Quote] Човече, винаги ще има и недолволни хора, но нека погледнем реално. Из форумите пишат една определена група недоволни клиенти, а пък доволните клиенти не пишат ... смисъл такъв, когато имаш проблем е по-нормално да си изразиш недоволството. Имаме си хора които са доволни от нас, те са по-значителната част от клиентите. Че не сме най цветното цвете на света не сме, но на нас основната ни идея не е като на Вива и Гло, те мислят първо за конкуренцията, после за клиентите. Ние ще мислим точно по другия начин, особено сега, когато преживяхме тежкия период от миналата година. Знам за няколко нови тарифи и услуги, които ще заинтересуват и най-недоволния клиент та дори и хейтърите. Пък нека си говорим, за това сме тук. Просто не слагайте общ знаменател заради една група недоволни форумци.
А за недоволните, бих искал да кажа, че с радост ще разгледам проблемите на всеки който иска. Много от вас вече са идвали както тук на Кукуш, така и навън с мен... не хапя :)

rado243

Мнение от rado243 » 15 мар 2012, 12:27

[Quote]Че не сме най цветното цвете на света не сме, но на нас основната ни идея не е като на Вива и Гло, [u]те мислят първо за конкуренцията[/u], после за клиентите. [B]Ние ще мислим точно по другия начин[/B][/Quote](woo)(woo)
От кога бре Крейзи,може би от 2222г.;) Гледам първата ви мисъл за КЛИЕНТА е да отрежете моб. нет (angry)(no)(no)(no)

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 15 мар 2012, 14:35

[Quote]Че не сме най цветното цвете на света не сме, но на нас основната ни идея не е като на Вива и Гло, [u]те мислят първо за конкуренцията[/u], после за клиентите. [B]Ние ще мислим точно по другия начин[/B][/Quote]
Това изказване е много забавно и весело :D

Анкъл Самюъл
Регистриран: 10 май 2006, 08:32

Мнение от Анкъл Самюъл » 15 мар 2012, 15:02

Крейзи, ти откриваш нови, непознати до сега хоризонти на лицемерието. Как ти се удава, бе момче?!!!? Няма в този форум друг като теб, вервай ми.

rado243

Мнение от rado243 » 15 мар 2012, 15:20

[Quote]Как ти се удава, бе момче?!!!?[/Quote]:D
Е срещу известно заплащане и малко ентусиазъм от негова страна,но поне е по искрен от някои ментелски ботове :)

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 15 мар 2012, 18:11

Ако имаш мен предивид, аз също съм искрен, а това, че ти и горните двама над тебе се държите по възможно най-просташкия начин си е ваш проблем. Съжалявам, че ще разбия на тримата детските ви мечти, но вашето мнение не е представително!

Отговори