М-Тел са станали много странни
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
М-Тел са станали много странни
Не знам за вас, но на мен ми прави впечатление, че М-тел от няколко месеца имат много странно поведение. Всеки път като си плащам сметката, има по 2-3, които искат да си прекратят договора. До тук, нищо нередно. Но служителите приемат много спокойно новината, че ще ги напуска клиент, усмихнати са..преди имаше предлагания на телефони, убеждения и т.н., а сега са спокойни. На вас не ви ли е направило впечатление това?
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Re: М-Тел са станали много странни
Разбира се, при днешните условия плащаме безкасово... Кой е този, който днес да се реди на опашка да плаща сметки, така че нищо не ни е впечатлило?:P
С тази тема само ще дадеш повод на мтел-мразците да си упражнят сарказъма и иронията, което и без това правят...напълно излишно...
С тази тема само ще дадеш повод на мтел-мразците да си упражнят сарказъма и иронията, което и без това правят...напълно излишно...
Ами явно повече хора се прехвърлят към тях, отколкото се махат. Наскоро фирмата на един познат с 60-на карти се мремести от Вива на Мтел. Последния месец към вива имам 3 разговора с обща продължителност 2 минути - точно си разглеждах фактурата...
(woo)Глупости..........
Тук не става чак толкова въпрос за преносимост, защото от въвеждането на услугата "преносимост на номерата" са пренесени под два процента от номерата в Бг, което е уникално малко на фона на около 150% проникване на мобилни услуги според данните за последното тримесечие на 2011г..
Колкото и да са малко обаче е безспорен факт, че Мтел пренасят най-много номера в тяхната мрежа, балансът им е положителен. Освен това хора, прехвърлили се към други оператори след изтичане на срочността на договора им при приемащия доставчик отново се връщат към Мтел..Аз лично не съм виждал човек да отива в офис на друг оператор и да почне от вратата "Искам карта на договор!". Хората си искат..- а Мтел продават като луди. То до бой се е стигало даже между клиенти кой първи ще си вземе дайта-карта с нетбук или iPhone 4S декември месец - според думи на френд, работещ в офиса в кв. Надежда. :)
Колкото и да са малко обаче е безспорен факт, че Мтел пренасят най-много номера в тяхната мрежа, балансът им е положителен. Освен това хора, прехвърлили се към други оператори след изтичане на срочността на договора им при приемащия доставчик отново се връщат към Мтел..Аз лично не съм виждал човек да отива в офис на друг оператор и да почне от вратата "Искам карта на договор!". Хората си искат..- а Мтел продават като луди. То до бой се е стигало даже между клиенти кой първи ще си вземе дайта-карта с нетбук или iPhone 4S декември месец - според думи на френд, работещ в офиса в кв. Надежда. :)
[Quote] Хората си искат..- а Мтел продават като луди. То до бой се е стигало даже между клиенти кой първи ще си вземе дайта-карта с нетбук или iPhone 4S декември месец - според думи на френд, работещ в офиса в кв. Надежда.[/Quote] Аз се чудя защо линейките така бързаха на там....... :Pвидях линейка и от психо диспансера да бърза и те на там;)
Уавям иронията, но си доста прав..- предполагам, че служителите са луднали от навалицата. Като се замисля в предишни години Глобул и Вивател (все още бяха Вивател, докато работех в 2be) имаха сериозни проблеми със CRM системите си през декември (борил съм се с E-Pos като свиня с тиква, a с Titan като вегетарианец с луканка). Предполагам, че на търговците на Мтел им е било още по-напечено заради бруталните обеми на проджби, бруталното количество хора, а и нали смениха техния CRM миналата година точно..
..а със сигурност е имало и хора, изперкали по iPhone 4, които са ...е, то тия, дето са чалнати на тема Епъл са ясни.. ;)
..а със сигурност е имало и хора, изперкали по iPhone 4, които са ...е, то тия, дето са чалнати на тема Епъл са ясни.. ;)
Трудно ми е да повярвам без доказателства. Така изложено звучи антилогично.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
[Quote]Мтел пренасят най-много номера в тяхната мрежа, балансът им е положителен.[/Quote]
Някаква официална информация може ли да споделиш или да вярваме на "безпристрастното" ти мнение?
Аз също съм обвиняван в пристрастност,но за разлика от теб се стремя да подкрепям "пристрастията си" с факти! Интересно ми е дали ти можеш да кажеш същото за себе си!
Някаква официална информация може ли да споделиш или да вярваме на "безпристрастното" ти мнение?
Аз също съм обвиняван в пристрастност,но за разлика от теб се стремя да подкрепям "пристрастията си" с факти! Интересно ми е дали ти можеш да кажеш същото за себе си!
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Нали се сещаш, че никой оператор не е давал информация за това колко абоната приема и колко го напускат. Това че Виваком писаха, че идват към тях по 1000 души на ден, не беше подкрепено с никакви доказателства...само от отчетите на операторите и КРС можем да сме най-сигурни в истинността на данните.,