аланколу не знам изобщо, какво значи. Но пак използваш чуждица вероятно на мангалски.
Статистика на баламите закупили сма'тфоун от ментел :D
М-тел ще предлага iPhone 4
Re: М-тел ще предлага iPhone 4
австрошвабско.... а печалбата от дрането на глобул и виваком къде отива ???
тази на глобул отива в оте и от там пак в австрошвабско...
а тази на виваком ... дори не е ясно къде отива :) и хич не ми е зор къде отива печалбата хаха България е бедна малка държава ... неможе да има собствен оператор който да налива такива инвестиции в инфраструктура и прочие... имаше БТК и видяхме до къде го докараха. за толкова години все едно да искам печалбата от новото ми бмв да отива в БГ :Д но това е поредната малоумщина на "Верния"( на психодиспансера може би...)
пускайте жалби срещу освобождаването на лудите от диспансерите :
[email protected]
www.armenskipop.net
[email protected]
[email protected]
абе няма ли кой да го разкара тоя ... във всяка тема нажежава спорове и спами
тази на глобул отива в оте и от там пак в австрошвабско...
а тази на виваком ... дори не е ясно къде отива :) и хич не ми е зор къде отива печалбата хаха България е бедна малка държава ... неможе да има собствен оператор който да налива такива инвестиции в инфраструктура и прочие... имаше БТК и видяхме до къде го докараха. за толкова години все едно да искам печалбата от новото ми бмв да отива в БГ :Д но това е поредната малоумщина на "Верния"( на психодиспансера може би...)
пускайте жалби срещу освобождаването на лудите от диспансерите :
[email protected]
www.armenskipop.net
[email protected]
[email protected]
абе няма ли кой да го разкара тоя ... във всяка тема нажежава спорове и спами
Веднага казвам, във византийско отива за глобул. За виваком наистина не е много ясно, но мисля в амриканско. Всъщност една част още тук потъва по правило оно :D
Лупънчо, защо да ги пускат? Ти да не си бойковист? Мястото на престъпника е в затвора, на лудите - в лудницата. Ти гледам, че си раздвоен, но не може едновременно и на двете места. Избора е твой :P
Лупънчо, защо да ги пускат? Ти да не си бойковист? Мястото на престъпника е в затвора, на лудите - в лудницата. Ти гледам, че си раздвоен, но не може едновременно и на двете места. Избора е твой :P
Ами в момента телефонът с адекватни за възможностите му абонаментни планове се продава единствено от "Глобул". За съжаление за корпоративни клиенти нямат изгодни оферти за апарата - а ако ще го ползвам с глобулска карта, искам да е на сегашния ми план, в корпоративна група - с 8, 50 лв. месечна такса и още 2, 50 лв. за пакет неограничен мобилен интернет...
Затова и предпочитам да преподпиша с "М-тел", когато започнат да предлагат телефона - въпросът е, че никаква информация не са дали кога точно ще стане това и какви ще са цените на телефона за различните му модели и с различните тарифни планове. Ако ти имаш повече информация - сподели я с нас, вместо да плюеш по другите оператори...
Затова и предпочитам да преподпиша с "М-тел", когато започнат да предлагат телефона - въпросът е, че никаква информация не са дали кога точно ще стане това и какви ще са цените на телефона за различните му модели и с различните тарифни планове. Ако ти имаш повече информация - сподели я с нас, вместо да плюеш по другите оператори...