„М-тел” участва в поредна схема с непоискана услуга

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: „М-тел” участва в поредна схема с непоискана услуга

Мнение от AVKansazov » 13 май 2017, 10:59

Чакай малко, в линка за новината пише за мтел.Колко е вярно или е жълта клюка вътре пише за МТЕЛ, не за домати и краставици.Какво очакваш да се коментира в новина за МТЕЛ?
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Мнение от velnsl » 13 май 2017, 17:52

Напълно заслужено от Мтел. Ако нещо е хубаво не се плюе.
Това, че ти ти техен очевАден трол трудно може да се пропусне.

ativ s
Регистриран: 20 окт 2006, 15:30

Мнение от ativ s » 13 май 2017, 20:39

Мобилтел за съжаление наистина надписват сметки.На една от моите сестри в отделението и НАДПИСАХА смси и ммси за 35 лв. когато беше сега на нова година в гърция.ЗАБЕЛЕЖЕТЕ въпросните смси и ММСи за по 5лв. единия,половината са пратени към нейният СОБСТВЕН номер.Кой нормален човек ще си праща на себе си.Отделно другите смс-и бяха към номера на ВМА щото ние звъняхме да проверим какви са тези номера.Лично съм прегледал логовете на телефона и няма пращани никакви смс-и или ММС-и.От Ментел по жалбата казаха само фактурирани са значи са пратени,системата НЕМОЖЕЛО да се манипулира.Доста хора усведомихме за ексцеса и съветваме даже и колеги като стане дума да внимават с Мтел.Аз съм на щрек понеже съм с договор към Мтел да на ма светнат и мене.

TrEnIoRa
Регистриран: 18 окт 2005, 23:02

Re: Re: Re: „М-тел” участва в поредна схема с непоискана услуга

Мнение от TrEnIoRa » 14 май 2017, 12:36

Аз само в тази тема виждам два броя тролове на мтел, единия го плюете а другия не, що така?

behroozwolf
Регистриран: 16 авг 2010, 09:21

Re: Re: Re: Re: „М-тел” участва в поредна схема с непоискана услуга

Мнение от behroozwolf » 14 май 2017, 14:53

То "тролове", както ги определихте има и на другите оператори, но някак си само мтелските не са им симпатични на някои :D. Може би те са с допинг :D.

Отговори