м-тел вече не поддържа 0.facebook.com ?

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: м-тел вече не поддържа 0.facebook.com ?

Мнение от mkpetrov » 07 ное 2010, 18:42

[quote]и там са ти казали "Не можем да Ви обслужим, защото програмата ни не работи?". [/quote]
Е на мен не ми го казаха като ходих да си сменям тарифния план, но се оказа горе-долу вярно - първо, че бяха необходими 3 дни и доста обаждания/чат със съпорта, второ имаше зор и докато уцеля работещо менюто за въвеждане на СИП-номера. Имах проблеми и с Мтел-клуб (Не приема кодовете за наградите - били сменени)...напоследък издишат тотално отвсякъде.

АНТИСЕЛЯНИН
Регистриран: 14 май 2005, 22:30

Мнение от АНТИСЕЛЯНИН » 07 ное 2010, 18:43

Сравних цените за роуминг за Зимбабве... Просто така ми хрумна... 5.86 USD на минута при Виваком, в Глобул 7.00лв. и М-Тел 6.99. Може би наистина си прав, че цените са високи, но не и най-високи в М-Тел!

АНТИСЕЛЯНИН
Регистриран: 14 май 2005, 22:30

Мнение от АНТИСЕЛЯНИН » 07 ное 2010, 18:46

Ами отиди в магазин и всичко ще е ОК. Всички знаят, че има трудности в момента, не е необходимо да пречим и ние допълнително като се опитваме да правим и невъзможното през М-Тел+ или сайта. В магазин всичко, което съм искал да направя е работело и е било ОК. Не вярвам М-Тел клуб наградите да са ти най-спешното нещо в този период на миграция, че да не можеш да отидеш в един от стотиците магазини... Нека проявим и ние малко разбиране.

Станнислав
Регистриран: 15 фев 2006, 16:27

Мнение от Станнислав » 07 ное 2010, 19:39

Аз също днес си влязох нормално. На абонаментен план съм и съм със СЕ Сатио.

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 07 ное 2010, 20:32

Ауеее вие задниците ли искате да ви ближиме уе? :P

Това че си абонат все още на даден оператор си е или похвала или мазохизъм, кой как му е изгодно/неизгодно ;)

Наскоро четох, че някакъв английски оператор започвал да слухти в туитър за евентуални проблеми или препоръки на пишещите. Предлагам и на родните оператори да започнат тази дейсност! Моите препоръки са: премахнете автоматичното преподписване КРЕТЕНИ безчовечни! Премахнете картелното споразумение и свалете цените! Престанете с подмолните номерца! Глобул оправете си 2G мрежата!

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Мнение от Loоper » 07 ное 2010, 21:21

както ида е.. то и без друго не ставаше за нищо тоя фейсбук... нито суобщения работеха нито чат имаше нищо... :S

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 07 ное 2010, 21:45

е съобщенията бяха рязнати нарочно...

jjf
Регистриран: 11 фев 2010, 13:32

Мнение от jjf » 07 ное 2010, 22:21

Къде видя този тарифен план на Глобул за 25 лв. със 100 мин национални и 100 към глобул? Не се заяждам, но не го намерих на страницата на Глобул :(

Потребителски аватар
-=KaLin=-
Регистриран: 03 яну 2007, 16:31

Мнение от -=KaLin=- » 07 ное 2010, 22:32

[Quote]Къде видя този тарифен план на Глобул за 25 лв. със 100 мин национални и 100 към глобул?[/Quote]

Не е тарифен план а опция. Всъщност става 25.80лв. може да комбинираш тарифен план GLOBUL Маx (100 минути и 10 SMS към GLOBUL + 1номер с неограничени разговори) и Add on пакет National 100 (100 минути към М-Тел и VIVACOM). Стоте минути за национални се изразходват след включените в тарифния план, така ако набираш номер на GLOBUL ще ти взема минути от тарифния план, а не от допълнителния пакет.

Само да отбележа че тази опция съществува [B]много много[/B] преди да се смъкнат цените за терминиране и преди да се появи тарифен план Unicall на VIVACOM.

r3tr0
Регистриран: 03 дек 2009, 00:14

Мнение от r3tr0 » 08 ное 2010, 02:28

Tака ще карам подред

1. Честно казано не ми пука особено за безплатния фейсбук а ме дразни факта, че фейсбук се договаря с мобилните оператори да го предоставят безплатно и вероятно им плаща за това по някакъв начин, а Мтел пак като селски хитреци гледат да изскубнат нещо и от там.
2.
Не съм длъжен да знам какви планове били пуснали специално за роуминг мтел. Това е задължение на служителите им, които пък трябва да ме уведомят от своя страна. Както и да е, ако човек се загледа във въпросния план ще разбере, че отново е цакан, защото минималното таксуване е на 60 сек а не на 30 както налага европейската комисия, на която между другото трябва да сме благодарни, защото ако не беше тя все още щяхме да плащаме баснословни суми за роуминг. За цената на преноса на данни пък въобще няма да говоря там е очевидно къде е по-евтино.
Много ми е интересно как пък точно реши да сравниш така популярната дестинация Зимбабве вместо с нещо като САЩ. Мтел за САЩ те стрижат 7 лв на минута, а Виваком 4 - 4.5

3. Ама ако знаеш как пък въобще не ме топлят писмата, с които се извиняват. Искам да си видя колко ми е сметката и с кого съм говорил, колко трафик съм изразходил, нещо съвсем нормално. За съжаление вече 3-ти месец това е проблем. Аз като имам проблем с банковата сметка ако им пратя писмо дали ще ме разберат ? Мой познат преди месец близо изгуби около 2 часа от времето си, за да стои пред тъпия им бизнес център да разбере защо така не може да си види сметката, не може да я плати, а в същото време получава смс, че приближавал кредитния си лимит и щели да му спрат телефона. Разбира се беше невъзможно да се свърже с оператор. Защо го споменавам, ами защото ми е близък и трябваше да свърша неговата работа докато той стоеше и чакаше. Друг пък мой познат дали го излъгаха или пак имаха проблем не знам, но под предлог, че системата отново не работела не можели да му подадат предизвестието и сега е с подновен договор. Нещо, което той не искаше и според мен няма никаква вина.
Когато имах домашен телефон от БТК между другото получих едно писмо, в което точно се извиняваха, че и те нещо са осрали и обясняваха защо така било станало. Но пак казвам - това не ме топли.

Ами ще продължа

Защо те единствено не отвориха мрежата си ? Отговора мисля е ясен на всички и много пъти е дискутирано.

Защо 3G покритието им във Варна специално е толкова слабо. Мислех си, че е от телефона, обаче понеже и той е купуван от тях и те ми заявиха, че всичко по него си е ок. Ще запиташ защо си мисля, че покритието е слабо. Ами телефона HTC tatto постоянно прескача edge 3G и тук там H. Докато бях в София почти постоянно беше на H и батерията издържа два дена, което си беше направо чудо.

Защо телефоните им са с толкова надути цени ? Е как защо, за да мога като отида и си вземам телефон с точки като направят отстъпка телефона да дойде на реалната пазарна цена и разбира се трябва да сключиш договор. Тоест никаква отстъпка не е направена а аз само съм си изхабил точките, с които между другото май вече нищо не мога да взема, понеже ако си харесам нещо никога го няма. До сега единствено успях да си взема едно ножче (от което съм много доволен), но и там беше голяма мъка. Добре, че момчето в магазина беше отзивчиво за разлика от другите ми каза, кога и къде.

Вчера изпуснах важно за мен обаждане от чужбина по неясни за мен причини, на друг телефон, на който не се ползва интернет. Това става в къщи в центъра на Варна при пълен обхват.

Понеже Мтел са хитреци и прекарват някои разговори през Voip за да е по-евтино (но това не пречи да вземат повече пари) ми се е случвало познати номера да ми излизат като непознати (разбирай съвсем различни) . Кое е лошото в случая ами ако телефона ти е настроен да приема обаждания само от група абонати пак изпускаш обаждане.

Защо когато изпращам съобщение в роуминг получателя получава по няколко еднакви и съответно аз съм таксуван за всчики а съм пратил само едно ?

Като клиент на Спнет ще запитам отново защо Мтел намали скоростите на интернета в новите оферти ? Само едно сравнение. Плащам 30 лв за 50 мбит международен даунлоуд и 20 ъплоуд. Българския е 50/50. Офертата на мтел е 50 международен даунлоуд 7 ъплоуд и 33 български ъплоуд и това за забележете с договор разбира се за цена от 36 лв.

От какво да съм доволен ?

Има и още ако искаш, но това са основните неща, за които се сещам на първо време. А и не съм чак толкова голям фен на БТК или Глобул, че да им върша черната работа тук във форума.

Отговори