Махнали са разговорите към Вивател
Re: Махнали са разговорите към Вивател
"Говорим за безплатни разговори"
Безплатни разговори няма, стига с тази демагогия.
"който съм обяснил 10 пъти "
Да, казано накратко, фиксираните стават все по-неизгодни за сметка на мобилните.
Безплатни разговори няма, стига с тази демагогия.
"който съм обяснил 10 пъти "
Да, казано накратко, фиксираните стават все по-неизгодни за сметка на мобилните.
хахаха :) хайде сега ми посочи една тарифа на който и да е оператор, за която плащаш НУЛА лева и говориш дори и ЕДНА минута безплатно :)
БЕЗПЛАТНИ разговори НЯМА!!! Операторите са ви промили мозъците!!!
Как ще са безплатни разговорите, като си плащаш 15 или 30 лв месечна такса??? Да не би някой друг да ги плаща тези пари вместо теб?
Безплатно ти излиза единствено когато имаш служебен телефон и фирмата плаща за него :)
БЕЗПЛАТНИ разговори НЯМА!!! Операторите са ви промили мозъците!!!
Как ще са безплатни разговорите, като си плащаш 15 или 30 лв месечна такса??? Да не би някой друг да ги плаща тези пари вместо теб?
Безплатно ти излиза единствено когато имаш служебен телефон и фирмата плаща за него :)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Добре, включено потребление или минути - хайде да не се хващаме за думите, само за да изкараме събеседника "промит мозък".
Мисълта ми е, ако БТК включи 150 минути, в които да влязат и разговори към М-Тел/Глобул Това ще значи, че след като изговоря тези 150 минути до някой от 2-та оператора, БТК ще дължи 150x0,29 = 43,50 лв. Като приспаднем таксата 18 лв., която ще приберат от мен, остават 25,50 лв с които БТК ще трябва да напълни гушката на австрийските или византийските тумбаци.
Що се правите и двамата с m75 на две и половина не разбирам?
Мисълта ми е, ако БТК включи 150 минути, в които да влязат и разговори към М-Тел/Глобул Това ще значи, че след като изговоря тези 150 минути до някой от 2-та оператора, БТК ще дължи 150x0,29 = 43,50 лв. Като приспаднем таксата 18 лв., която ще приберат от мен, остават 25,50 лв с които БТК ще трябва да напълни гушката на австрийските или византийските тумбаци.
Що се правите и двамата с m75 на две и половина не разбирам?
-
Виж какво съм писал на KOBRETI за безплатните/включени минути.
Колкото до демагогията - намерил кой да ми говори за нея - след като 10 пъти съм писал защо съм си спрял абонамента, продължаваш да ДЕМАГОГСТВАШ и заблуждаваш форума.
Сега кой е лъжеца питам?
Колкото до демагогията - намерил кой да ми говори за нея - след като 10 пъти съм писал защо съм си спрял абонамента, продължаваш да ДЕМАГОГСТВАШ и заблуждаваш форума.
Сега кой е лъжеца питам?
"Добре, включено потребление или минути..."
А-а, това вече е друго!
"ако БТК включи 150 минути, в които да влязат и разговори към М-Тел/Глобул"
А ако включи разговори към вивател се получава нелоялна конкуренция.
"да напълни гушката на австрийските или византийските тумбаци"
А чия гуша трябва да се напълни? На тези дето източват БТК ли?
П.П Гърците не са византийци, не ги въздигай толкова.
А-а, това вече е друго!
"ако БТК включи 150 минути, в които да влязат и разговори към М-Тел/Глобул"
А ако включи разговори към вивател се получава нелоялна конкуренция.
"да напълни гушката на австрийските или византийските тумбаци"
А чия гуша трябва да се напълни? На тези дето източват БТК ли?
П.П Гърците не са византийци, не ги въздигай толкова.
При "Бонуси безкрай" от където и да ги погледнеш разговорите към Вивател са безплатни!
-
>m75: "А-а, това вече е друго!"
* Хайде по темата, моля.
>m75: "А ако включи разговори към вивател се получава нелоялна конкуренция."
* А Вивател към БТК не е ли същото? И всъщност реакцията ми тръгна от предложението на KOBRETI "да даде към всички тогава".
>m75: "А чия гуша трябва да се напълни? На тези дето източват БТК ли?"
* Извинявай, въпросът ти звучи идиотски... Ти на мястото на AIG кое би избрал? Всъщност какво искаш да кажеш не знам...
* Хайде по темата, моля.
>m75: "А ако включи разговори към вивател се получава нелоялна конкуренция."
* А Вивател към БТК не е ли същото? И всъщност реакцията ми тръгна от предложението на KOBRETI "да даде към всички тогава".
>m75: "А чия гуша трябва да се напълни? На тези дето източват БТК ли?"
* Извинявай, въпросът ти звучи идиотски... Ти на мястото на AIG кое би избрал? Всъщност какво искаш да кажеш не знам...
"А Вивател към БТК не е ли същото?"
Не.
"Ти на мястото на [тумбаците от] AIG кое би избрал? "
Ето че си дойдохме на думата, не става въпрос за облагодетелстване на клиента, а на оператора.
Не.
"Ти на мястото на [тумбаците от] AIG кое би избрал? "
Ето че си дойдохме на думата, не става въпрос за облагодетелстване на клиента, а на оператора.
A! Именно! след като не може да го направи към другите, няма право да го направи и към своя мобилен оператор. Защото:
1. Ако го направи към другите оператор, означава да им налее пари!
2. След като го прави БЕЗПЛАТНО към своя оператор, значи НЕЗАКОННО прелива ПАРИ в този свой оператор!!! С други думи, получава се пране на пари...
Аз ти давам услуга, а ти не ми плащаш... Съответно аз си имам разходи, а нямам приходииии... И съответно не плащам данъцииии... Ето това се опитва да направи БТК...
1. Ако го направи към другите оператор, означава да им налее пари!
2. След като го прави БЕЗПЛАТНО към своя оператор, значи НЕЗАКОННО прелива ПАРИ в този свой оператор!!! С други думи, получава се пране на пари...
Аз ти давам услуга, а ти не ми плащаш... Съответно аз си имам разходи, а нямам приходииии... И съответно не плащам данъцииии... Ето това се опитва да направи БТК...
Ама наистина ли са безплатни??? А не плащаш ли 15 лв на месец?
Искаш ли да ти дам 1000 броя безплатни химикалки? Ще ми платиш само транспорта по 15 лв на брой....
Искаш ли да ти дам 1000 броя безплатни химикалки? Ще ми платиш само транспорта по 15 лв на брой....