Май ИМА нещо ново от М-Тел, все пак! - SURF&TALK Unlimited
Re: Май ИМА нещо ново от М-Тел, все пак! - SURF&TALK Unlimited
[Quote]То даже е по-зле, отколкото очаквах ![/Quote]
Абсолютно! нямам думи докъде може да се самозабрави един монополист,
между другото сега си активирах и интернет пакет за 2,5 от Globul и съм сууупер доволен :P:P:P:P
[Quote]Явно са преценили, че иначе много хора може вместо да чакат, да предпочетат дори неустойки да платят, и да се махнат. Не, че и сега няма същата вероятност.[/Quote]
То и сега едвали ще има някой който да ги предпочете , освен ако най близките му все още са спонсори на Ментел :X
Абсолютно! нямам думи докъде може да се самозабрави един монополист,
между другото сега си активирах и интернет пакет за 2,5 от Globul и съм сууупер доволен :P:P:P:P
[Quote]Явно са преценили, че иначе много хора може вместо да чакат, да предпочетат дори неустойки да платят, и да се махнат. Не, че и сега няма същата вероятност.[/Quote]
То и сега едвали ще има някой който да ги предпочете , освен ако най близките му все още са спонсори на Ментел :X
Внимавай с глобулския нет, тъй като системата им е по - изостанала и от телеграф и докато ти активират неограничения ще си ползваш нета по стандартна тарифа.
не пише семейство и приятели колко номера са
Пише. 5 са (ако говориш за новия SURF & TALK).
-
- Регистриран: 21 авг 2004, 12:49
Пише http://mtel.bg/main_pages/si.php/4420/bubble-2_BG.gif
Пише, пак са си 5.
"неограничени", а 2 полета по-долу: "Цена на минута след изчерпване на разумното потребление".:X
Не, че не е така навсякъде, обаче просто е написано супер нагло дори това.
"неограничени", а 2 полета по-долу: "Цена на минута след изчерпване на разумното потребление".:X
Не, че не е така навсякъде, обаче просто е написано супер нагло дори това.
-
2000 минути са добре,друг е въпроса,че са само към 5 номера.. Тази оферта не може да стъпне и на малкия пръст на Глобулската...
[Quote]Внимавай с глобулския нет, тъй като системата им е по - изостанала и от телеграф и докато ти активират неограничения ще си ползваш нета по стандартна тарифа.[/Quote]
Смисъл, някой ползва ли им пакета вече нека да сподели какво да правя за да не се прецакам!
http://www.globul.bg/bg/postpaid.18.html?posm=18
избрал съм :
Месечна такса 2,50 лв. Брой MB на максимално достижима скорост 10 MB.
След изчерпване на количеството MB на максимално достижима скорост, скоростта на връзката пада до 128 kbps
Смисъл, някой ползва ли им пакета вече нека да сподели какво да правя за да не се прецакам!
http://www.globul.bg/bg/postpaid.18.html?posm=18
избрал съм :
Месечна такса 2,50 лв. Брой MB на максимално достижима скорост 10 MB.
След изчерпване на количеството MB на максимално достижима скорост, скоростта на връзката пада до 128 kbps
-
Активираш със смс или през портала им и чакаш 24 часа за по-сигурно.След това проверяваш потреблението на мб с *123*3# и ще ти изпише че имаш 10 мб от унлимитед.След това отваряш примерно гууглето през глобул и го затваряш.След няколко минути проверяваш пак потреблението и трябва да ти е отчело.
[Quote]...какво да правя за да не се прецакам![/Quote]
Да изчакаш активирането на пакета преди да почнеш използването му. От сайта на Глобул:
[i]Пакетът става активен с получаването на SMS потвърждение...[/i]
[Quote]След изчерпване на количеството MB на максимално достижима скорост, скоростта на връзката пада до 128 kbps [/Quote]
Да, би трябвало да е така, но аз не усетих някакво забавяне в скоросtта (нито пък speedtest.net го показа).
Да изчакаш активирането на пакета преди да почнеш използването му. От сайта на Глобул:
[i]Пакетът става активен с получаването на SMS потвърждение...[/i]
[Quote]След изчерпване на количеството MB на максимално достижима скорост, скоростта на връзката пада до 128 kbps [/Quote]
Да, би трябвало да е така, но аз не усетих някакво забавяне в скоросtта (нито пък speedtest.net го показа).