Май ИМА нещо ново от М-Тел, все пак! - SURF&TALK Unlimited
Re: Май ИМА нещо ново от М-Тел, все пак! - SURF&TALK Unlimited
24ч. от получаването на КТС е 100% сигурно.
[i]Предлагам, да спрем това отклонение, от ментелската тема с "новите" абонаметни планове.[/i]
[i]Предлагам, да спрем това отклонение, от ментелската тема с "новите" абонаметни планове.[/i]
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
неосезаемо подобрение и старите ограничения. куца оферта на високи цени. А тези 32 ст на минута към всички са си подигравка не само с нас , но и с ЕС (angry)
* Имам една прима на която страшно много ми харесва номера й. Все се надявам , че ще имам повод да я абонирам , но ........ [B]очебъркащо не ме искат за абонат [/B]
* Имам една прима на която страшно много ми харесва номера й. Все се надявам , че ще имам повод да я абонирам , но ........ [B]очебъркащо не ме искат за абонат [/B]
32 стотинки за минута, що за подигравка е това?!?!
Нали уж крайния потребител трябваше да печели от намаляне на цените на терминиране? Сега какво излиза? Вместо да си ги плащат един на друг, сега просто си ги прибират директно.
Бесен съм, не от това че операторите са такъв картел, ами от това че комисията за регулиране просто отчете някаква дейност, а крайния резултат какъв е? КАКЪВ???
Нали уж крайния потребител трябваше да печели от намаляне на цените на терминиране? Сега какво излиза? Вместо да си ги плащат един на друг, сега просто си ги прибират директно.
Бесен съм, не от това че операторите са такъв картел, ами от това че комисията за регулиране просто отчете някаква дейност, а крайния резултат какъв е? КАКЪВ???
[Quote]Бесен съм, не от това че операторите са такъв картел, ами от това че комисията за регулиране просто отчете някаква дейност, а крайния резултат какъв е? КАКЪВ??? [/Quote]
Комисията няма право да ги кара да смъкват цените, защото не са монополисти. Обаче и газта поскъпна с близо 24%, а пък в Бургас и Плевен (ако не се лъжа) поскъпването е само с около половин процент, а в другите градове с двуцифрено число. КРС си бяха длъжни да намалят терминирането. Според мен истинската кокнуренция започва най - рано от Септември, защото операторите ще изчакат да видят как ще действа системата с пренасяне на едно гише ...
Ако сега намалят цените, есента те няма да са ТОП Предложения, а просто предложения. Някъде четох из форума, някакво изказване как вече цената от 0.25лв./минута трябвало още да се намали, защото била висока.... Това ли искате да се случи с бъдещите нови тарифи?
Комисията няма право да ги кара да смъкват цените, защото не са монополисти. Обаче и газта поскъпна с близо 24%, а пък в Бургас и Плевен (ако не се лъжа) поскъпването е само с около половин процент, а в другите градове с двуцифрено число. КРС си бяха длъжни да намалят терминирането. Според мен истинската кокнуренция започва най - рано от Септември, защото операторите ще изчакат да видят как ще действа системата с пренасяне на едно гише ...
Ако сега намалят цените, есента те няма да са ТОП Предложения, а просто предложения. Някъде четох из форума, някакво изказване как вече цената от 0.25лв./минута трябвало още да се намали, защото била висока.... Това ли искате да се случи с бъдещите нови тарифи?
Каква комисия, какви 5 лв? Според Европа в България има конкуренция в мобилния сектор. Не ти харесва Мтел, ами имаш още два оператора, само избирай. Никаква комисия няма да ти определи цените на дребно.
По-правилното название на тарифата:
[B]SURF Unlimited&TALK Ltd[/B] :P
По-правилното название на тарифата:
[B]SURF Unlimited&TALK Ltd[/B] :P
Няма логика да чакат преносимостта, напротив - ако сега те хванат на договор с интересно предложение ще е много по-добре за тях, защото като доиде август и ще си им вързан.
Просто нашите оператори показват, че не мислят логично. Би трябвало именно сега да предложат нещо интересно и зарибяващо, което дори и в първите месеци да не им носи голяма печалба, то в последващите месеци, когато цените ще "падат" да им генерира желания резултат. Например - дай на потребителите 150мин към други мрежи и неограничен интернет + 2000мин в мрежата на 24.99 и цена от 32ст след изчерпване - па нека после падат плановете
Просто нашите оператори показват, че не мислят логично. Би трябвало именно сега да предложат нещо интересно и зарибяващо, което дори и в първите месеци да не им носи голяма печалба, то в последващите месеци, когато цените ще "падат" да им генерира желания резултат. Например - дай на потребителите 150мин към други мрежи и неограничен интернет + 2000мин в мрежата на 24.99 и цена от 32ст след изчерпване - па нека после падат плановете
В момента масово договорите са си преподписани (GLOBUL и М-Тел) не са много хората, които са сключвали договори в отпускарските месеци... А дори да има хора с предплатени карти, които да искат да минат на договор сега, нека минават :) повече договори изтичат есента, когато всеки се е прибрал вкъщи и започва да оправя сметки и така нататък и стига до мобилния телефон. А пък по коледа и нова година не ми се говори какво ще е :P
Някой може ли да ми каже дали има някакви усложнения, ако споделиш нет-а си с компютър чрез bluetооth и така сърфираш из интернет от компа.
Мерси, бяхте много изчерпателни за Globul ,
за сега ни вест и кост, до колко време идва тоя смс за интернета?
май ще се чака много (no)
за сега ни вест и кост, до колко време идва тоя смс за интернета?
май ще се чака много (no)
Няма нинакви проблеми. Ползвал съм и с мобилтел и с глобул. Нарича се тетеринг, през com, IrDA, Bluetooth и ест. usb, върви перфектно. Препоръчвам ти обаче жица към телефона, а не BT, защото пинг-а е по - малък, а скоростта доста по - голяма.