МАКС възкръсна?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
Лошо, значи имат още доста работа по мрежата. Huawei телефоните нямат такава опция и не може да се заобиколи дори с приложение. Не знам при кои други марки ще е същото.
Re: МАКС възкръсна?
В София може да е възкръснал ама Черноморец Созопол не е,а имаше сигнал преди.
Re: Re: МАКС възкръсна?
В Благоевград също не ги намирам Макс. Явно не до всички станции булсатком могат да пуснат оптика, на много места има само местни доставчици.
Тествах сега булсатком сим картата.
В модема - Huawei B880 - връзва се само към булсатком ако е налична,в роуминг в Макс само ако булсатком не е налична изобщо в момента. Ръчното сканиране дава грешка.(А със сим карта на виваком ръчното сканиране си бачка).
Huawei Honor 5x фабрично ъпдейтнат до Андроид 6 - само булсатком и само на открито. В роуминг не ще да влезе и не ще.
Xiaomi Redmi 2 Tesla ROM Android 7.1.2 - роумингът работи, независимо дали е избрано lte only или не.
С MIUI също работи, но с много андроид версии - не.
P.S. Ту се появява име на мрежата, ту не. Значи го излъчват, но слабо? И аз не знам.
Тествах сега булсатком сим картата.
В модема - Huawei B880 - връзва се само към булсатком ако е налична,в роуминг в Макс само ако булсатком не е налична изобщо в момента. Ръчното сканиране дава грешка.(А със сим карта на виваком ръчното сканиране си бачка).
Huawei Honor 5x фабрично ъпдейтнат до Андроид 6 - само булсатком и само на открито. В роуминг не ще да влезе и не ще.
Xiaomi Redmi 2 Tesla ROM Android 7.1.2 - роумингът работи, независимо дали е избрано lte only или не.
С MIUI също работи, но с много андроид версии - не.
P.S. Ту се появява име на мрежата, ту не. Значи го излъчват, но слабо? И аз не знам.