МАКС възкръсна?
Re: МАКС възкръсна?
Първо, малко някой се отклониха от темата. Коментира се МАКС телеком. Аз съчуствам на всички претърпяли неудобствата и нервите в развилата се ситуация с Макс, но съгласете се че всяка една компания може да изпадне във финансов колапс. Това не се отнася само до България, а на всякъде където се прави бизнес по света. Не бих казал че искам фирмата да фалира както някой изразиха мнение и други да ги изкупят. Мога да кажа само че им пожелавам успех,а когато си стъпят малко на краката, да изплатят първо дължимите им вноски на служителите им без които не биха могли да стигнат изобщо до тук.
Re: Re: МАКС възкръсна?
Ама ти сериозно ли? Да изпаднеш във финансов колапс е едно, а да мамиш и да действаш като мутрвнска фирма-фантом - съвсем друго.
Никаква толерантност не трябва да има към такива мошеници.
Никаква толерантност не трябва да има към такива мошеници.
Re: МАКС възкръсна?
Клетките пише че са на MAX но нета маи е с булсаткомски ип адрес...
IP-тата са на някаква странна фирма ЛИР.БГ и са динамични реални, при Булсат са вътрешни и всички клиенти излизат през две IP-та ;)
Хаха на lir.bg излиза, че това е фирма за размяна на Ip-та. Ползват ги да крият доставчика?
Иначе скорошен тест по-рано тук си излиза с макстелекомско ip:
Иначе скорошен тест по-рано тук си излиза с макстелекомско ip:
Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
Нещо бъркаш това ми е IP-то в момента https://apps.db.ripe.net/search/query.html?searchtext=94.72.188.116#resultsAnchor#resultsAnchor
Re: Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
Може би зависи от клетката и кой е пуснал нет до нея? И така да е, не виждам от къде пари да го плащат. Може би булсатком помага, може би Купсин е отпуснал нещо, може би има нов инвеститор, който не иска да се афишира, но не вярвам много.
Re: Re: Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
Не зависи нищо от клетка и прочее, и на скрийншота и на линка собственикът на IP-то е един - ЛИР.БГ :) Иначе личното ми мнение е, че зад всичко стои Булсат ;) Вече са твърде много с двата крака, та да са в ролята на безвъзмездна "Дева Мария" ;) Иначе парадоксалното е, че за момента по-добрият нет идва с карта на Макс, без значение от ползваната мрежа. И като свързаност, и като реално IP, и като първи избор на устройство - мрежа с по-бързи честоти.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
Еми аз бих купил един войсър, ама май няма от къде вече а и току виж след месец пак спрели.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
Да, не се продава Войсър, има и други варианти, но не ща да вървя срещу себе си. Аз ако слушах тоя форум въобще нямаше да узная и установя нещата, които съм установил. Всеки си има глава на раменете да мисли, има всякакви варианти да се пробва срещу неголеми суми кеш ;)