МАКС възкръсна?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
Роумингът е прекъсвал за този, който има карта на МАКС. А на мен често ми се е случвало и със самите Булсат, ако съм пуснал един безкраен пинг, да видя 8-10 пъти подред "Request timed out." - поради простата причина, че на места мрежата им беше адски натоварена в комбинация от клиентите и на двата оператора, и без това ниските скорости. Сега като функционират и двете според мен ще е по-нормално. И без това фактът, че Макс телеком излъчват име на мрежата, а Булсат не, означава, че всички телефони (не бисквитки) ще се включват първо към тази (по-бързата) мрежа, дори и с карта на Булсат.
-
- Регистриран: 29 май 2017, 20:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
току що влязох в профила си на войсър опитах да чукна 5 лева ей така за проба ама през epay не ме пусна явно са ги махнали. Карта същата работа - направо ме връща в началото на операцията.
Ще изчакам до септември да видим какво са измислили
Ще изчакам до септември да видим какво са измислили
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
Войсъра ясно - я пробвай пакет за нет през my.maxtelecom.bg
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
Изхвърлил съм картата пък и не съм в България. Войсъра го пробвах защото преди работеше навсякъде където има нет. Пък и номерът който имах беше много милиционерски само 0 и 9
В my.max не ме пуска въпреки, че имам запомнени юсър и парола, а войсъра иска номер и активационния код. Там няма проблем
В my.max не ме пуска въпреки, че имам запомнени юсър и парола, а войсъра иска номер и активационния код. Там няма проблем
-
Re: МАКС възкръсна?
По нова тв - Веселин Божков от КРС съобщи, че макс има нови собственици които рестартират мрежата и услугите.
Но не е Булсата.
Но не е Булсата.
Re: Re: МАКС възкръсна?
Интересно развитие. Пожелавам им успех - щом при подобна критична ситуация са се нагърбили да развиват наново мрежата/услугите, трябва да са относително сериозни.:)
Жалко, че не е Булсат, но дано роумингът остане, или още по-добре новите собственици да разширят покритието и да няма нужда от него (Че Булсат като гледам и без това скоро може окончателно да се откажат от 4г-то).
Жалко, че не е Булсат, но дано роумингът остане, или още по-добре новите собственици да разширят покритието и да няма нужда от него (Че Булсат като гледам и без това скоро може окончателно да се откажат от 4г-то).
-
Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
Оптимистично звучеше започнали да погасяват дълга , също така обясни за боб и роуминга - всичко било законно и в най-скоро време щели да прекратят това с един план за роуминг и ще пуснат всички.
Re: Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
Кое предаване по Нова, кога точно?
-
Re: Re: Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
Сутрешния блок. От разговора има видео само за смс играта
Re: Re: Re: Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
Леко офтопик, но е показателен, че не е необходимо чак толкова много още, за да се предложи качествена услуга, особено с 2-те мрежи. Това е скрийншот от Тихия кът на Витоша, по пътеката за Владая също се намира, макар и само на Булсат.
Иначе 800mhz при сърбите си казва думата, щом се хваща дори тук. Дано скоро и при нас пуснат тези честоти.:)
Иначе 800mhz при сърбите си казва думата, щом се хваща дори тук. Дано скоро и при нас пуснат тези честоти.:)