МАКС възкръсна?
-
- Регистриран: 29 май 2017, 20:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
Не знам дали помниш Мобиком. Честоти 450 Мегахерца аналогови.
Никой не ги ползва БТК ги държи.
В европа навсякъде имаше NMT телефония спряха ги и дигитализираха честотите.
Тези стари-нови оператори имат най-добър обхват и 4Г интернет. България е единствена която не ползва и не продава тези честоти.
Никой не ги ползва БТК ги държи.
В европа навсякъде имаше NMT телефония спряха ги и дигитализираха честотите.
Тези стари-нови оператори имат най-добър обхват и 4Г интернет. България е единствена която не ползва и не продава тези честоти.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
Доста смехотворно изказване - като почнем, че "навсякъде" е имало nmt, минем през безумния термин "дигитализиране на честотите" и стигнем до лте на 450MHz. Доскоро имаше такова само във Финландия и Норвегия (с почти никакви compatible устройства), после и няколко бивши съветски и Унгария (за M2M).
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
Първите мобилни телефони. Ако си гледал уикипедия ....The NMT network has mainly been used in the Nordic countries, Baltic countries, Switzerland, Netherlands, Hungary, Poland, Bulgaria, Romania, Czech Republic, Slovakia, Slovenia, Serbia, Turkey, Croatia, Bosnia, Russia, Ukraine and in Asia.Защото аз ползвах Бенефона в Холандия 1997.
иначе built a digital network using CDMA 450. During 2015, the network has been migrated to 4G. това е вярно
иначе built a digital network using CDMA 450. During 2015, the network has been migrated to 4G. това е вярно
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
Съветвам те да не се правиш на компететен по въпроси, за които само си подочул нещичко.
В предния си пост твърдеше:
1. В Европа навсякъде имаше NMT телефония - имаше навсякъде 1G, но нмт предимно в Скандинавието и ИЕ
2. Тези стари-нови оператори имат най-добър обхват и 4Г интернет - обясних, че и това е лъжа
Сега пък взе да говориш за cdma на 450MHz в Европа, което не е 4G и с пренебрежимо разпространение.
В предния си пост твърдеше:
1. В Европа навсякъде имаше NMT телефония - имаше навсякъде 1G, но нмт предимно в Скандинавието и ИЕ
2. Тези стари-нови оператори имат най-добър обхват и 4Г интернет - обясних, че и това е лъжа
Сега пък взе да говориш за cdma на 450MHz в Европа, което не е 4G и с пренебрежимо разпространение.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
Ако ти кажа, че ползвам точно такъв оператор.
Обаче забравих в България всички разбират от политика, футбол и последните години от телекоми.
От това как пишеш ми става ясно, че си не повече от 35 годишен.
И много добре помня какви сметки плащах за мобилни услуги. Обаче тука в този форумнвсички са разбирковци търсещи кирия с възможно най-малка такса, но с много гиги и неограничени минути плюс роуминг
Обаче забравих в България всички разбират от политика, футбол и последните години от телекоми.
От това как пишеш ми става ясно, че си не повече от 35 годишен.
И много добре помня какви сметки плащах за мобилни услуги. Обаче тука в този форумнвсички са разбирковци търсещи кирия с възможно най-малка такса, но с много гиги и неограничени минути плюс роуминг
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
Може би Макс са взети от.някой близък до нет 1\ПИБ. Може би не. Но е логично - така може да се изкарат на плюс и да си платят заема.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
99% руската мафия е дала някой $ на Купсин
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
Много е странно - онзи ден към 22 часа изведнъж на мястото, където бях закотвил бисквитката покритието падна от 4 на 2 чертички. Лесно намерих друго място, където чертичките са 3, но вече от моя апартамент не хващам 4 чертички никъде, да не говорим за 5. Явно имат някакви дистанционни методи за настройване лъчението на антените, аз друго обяснение нямам. Но най-странното е, че при все по-малкото чертички, скоростите се повишиха.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МАКС възкръсна?
Някой, който ползва нет от Макс да сподели дали може да си активира добавката за 1 000 000 МБ през нощта за 5 лв. Има я на сайта им: http://maxtelecom.bg/bg/personal/4g-lte/mobilen-internet/4g-lte-planove/dobavki