взех си предплатена карта на макстелеком 10лв 5гб валидни 10дни
в кв левски софия сигнала идва зорлем на 2 чертички
ползвам го с леново 2010
ще го пробвам известно време и ще споделя мнение
МАКСимален абсурд
Re: Re: МАКСимален абсурд
Това е явно нов предплатен пакет, защото (ако не ме лъже паметта) Войсър го даваха за същите пари със същите мегабайти интернет, но те важаха 180 дни
Re: Re: Re: МАКСимален абсурд
Не е нов пакет, а си е стандартен предплатен пакет. Войсър продължава да се предлага със бонус 5000МВ за 180 дни (поне според сайта им). Най-вероятно Arthur не е попаднал на човечен служител, който да му "отвори очите".
Re: Re: Re: Re: МАКСимален абсурд
опитвам се втори ден да си направя профил в техният сайт
явно служителите са много зле
а съпорт почти няма
явно служителите са много зле
а съпорт почти няма
Re: Re: Re: Re: Re: МАКСимален абсурд
Аз не успях да се справя сам със създаването на профил. След многократни нулирания от страна на поддръжката, на уж създадения от мен профил, ми писна и им се обадих с искане те да ми направят такъв, а аз после си смених паролата. Има нещо което при мен не се получи. Ако искаш да тестваш по-дълго покритието, закупи си Войсър за 5лв.с бонус 5000мв. Така ще се разочароваш от две услуги едновременно.
П.п Лично аз нямам особенни забележки от ЛТЕто, освен ненормалната консумация на ток като сложа картата в телефона, липсата на нови градове повече от година, и липса на роуминг за крайните клиенти при уж сключено споразумение. Виж от Войсър съм отвратен.
П.п Лично аз нямам особенни забележки от ЛТЕто, освен ненормалната консумация на ток като сложа картата в телефона, липсата на нови градове повече от година, и липса на роуминг за крайните клиенти при уж сключено споразумение. Виж от Войсър съм отвратен.