Max има активен роуминг, но с Булсатком в София

zazabg
Регистриран: 02 юни 2010, 02:40

Re: Max има активен роуминг, но с Булсатком в София

Мнение от zazabg » 28 сеп 2015, 10:15

нали уж днес щяха да пускат гласовата услуга? или са го оставили за утре :-)

evripid76
Регистриран: 30 дек 2011, 16:51

Re: Re: Max има активен роуминг, но с Булсатком в София

Мнение от evripid76 » 28 сеп 2015, 10:47

Ще видим,има време.Времето е пред нас,толкоз чакахме,ще почакаме още малко.Важното ,че има вече такава услуга на пазара,да има и КОНКУРЕНЦИЯ.Сърбят ме ръцете и двете хи-хи,да им пробвам услугата.Ползвах по рано рутерчето им,доволен бях.Намалили са малко цените за лизинг на ЛЕНОВО Р 70,в комбинация с трафик,май е безлихвен.Жалко,че го купих по рано от другаде.
Следобед ще съм 4G мобилен и ще сърфирам в нета да видя как е.Вземи и ти 1 карта и ГАЗ НА МАКС.:)
Успех!:)

dindaneto
Регистриран: 16 юли 2015, 00:55

Re: Max има активен роуминг, но с Булсатком в София

Мнение от dindaneto » 28 сеп 2015, 13:58

А дали може ако вземеш карта на булсатком да използваш мрежата на макс?
ето какви планове предлагат Булсатком:
http://prikachi.com/images/891/8380891s.png

Потребителски аватар
Диян
Регистриран: 01 фев 2012, 16:44

Мнение от Диян » 28 сеп 2015, 14:09

Не пише дали е LTE
Рових,търсих и само това намерих:
http://www.bulsat.com/internet.php

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 28 сеп 2015, 14:47

Май ще е утре - https://twitter.com/MaxTelecom4G/status/648449393079808000

[Quote]Приятели, харесва ли ви идеята да предложим супер изгодна гласова услуга? :)[/Quote]

vv
Регистриран: 06 юни 2007, 17:54

Re: Re: Re: Max има активен роуминг, но с Булсатком в София

Мнение от vv » 29 сеп 2015, 09:47

С не активните сим карти на макс вече не може да ползва нет от булсата не зависимо, че свързват с него.По принцип и това е нормално.
Иначе някои пак беше писал, че войпа не бил добър- с леново а6000 двусимов купен от макс - viber,line i actionvoip нямам проблеми.
Не се изключва варианта да се пише наизуст както с роуминга им.

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Max има активен роуминг, но с Булсатком в София

Мнение от Мilen » 29 сеп 2015, 17:44

И при мен спря достъпа до нет. Нормално. Поне изтествах мрежата на Булсат. В моя квартал перфектно, в съседния също. Обаче никакво покритие в центъра- на Попа, ул. Граф Игнатиев, ул. Алабин няма никой...Булсат трябва да обърнат повече внимание на столицата. Не да ми покриват някакви малки градчета. В София живее 1/6 от населението на страната, а по покупателна способност се равняват на половината страна. Тук трябва да имат перфектно покритие!! Засега нямат и в близките 6 месеца/година ще трябва да се ориентираме към Макс за читав мобилен нет!

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Max има активен роуминг, но с Булсатком в София

Мнение от velnsl » 29 сеп 2015, 18:01

Като сте в София да не сте хванали Бога за рога?
Ако имаше друго място където можеш да работиш и да получаваш прилично никой нямаше да натиска в тая дълбока провиния София. Сигурен съм, че поне 70% от тия нови софиянци нямаше да са там, ако имаше хляб и по родните им места.
Да не дава Господ да работя в тая София - дълбоката провинция(това е лично мое желание да го наречем, на мен ЛИЧНО не ми допада живота в столицата. все пак разни хора разни идеали. Сигурен съм, че има и такива, които са там просто защото е София).
https://bg-bg.facebook.com/note.php?note_id=180280348687696

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max има активен роуминг, но с Булсатком в София

Мнение от Мilen » 29 сеп 2015, 19:34

Интересно мнение :)

На мен много ми харесват някои български градове, като Пловдив или Велико Търново. Също и Несебър(стария град). С удоволствие бих живял там, стига да имаше икономическа активност и адекватни заплати. Затова че няма, трябва да "благодарим" на продажните български политици!! Повече от половината са директно за затвора!

Обаче личните емоции не променят икономическите факти. Факт ли е, че много хора идват в грозната и отблъскваща София, за да работят? Факт е. Следователно икономическата логика сочи, че LTE услугите трябва да се предлагат първо там, където има кой да ги плаща. Пък ако ще това да е "дълбоката провинция" София...:)

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max има активен роуминг, но с Булсатком в София

Мнение от Loоper » 29 сеп 2015, 20:06

Дълбока провинция наричай родния си край! Аз съм роден тук и не ми е ОК някой който по една или друга причина не е успял да се реализира тук да дава кофти квалификации за града ми. С радост очаквам тоя ден в който ще си изкарваш парите там от където си за да няма тук такива неблагодарни хора дошли да рушат и консумират и съсипват града че отгоре на всичко и да го плюят колко кофти бил.

А по темата... Милен е прав.. където има потребители готови да плащат там ще има и услуги. Или поне от там се предполага да започне предлагането. За какво ми е на менда инвестирам 100 000 лв в базови станции в Исперих като няма кой да ми ползва там услугите камо ли пък да ми платят за тях... за това че ти 3 пъти годишно ще идеш там на почивка примерно и искаш да имаш нет ли... ? и в световен мащаб няма навсякъде ЛТЕ ..

Отговори