Max пускат гласови услуги?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
Ставаше въпрос за Макс,не за другите 3,просто се надявах те да комбинрат ЛТЕ нета с нормални гласови услуги и да са пълноценен конкурент на другите 3,просто за мен сега Макс са в друга продуктова ниша,бягат по различна пътека от останалите 3,може и това да им е целта. Лично за мен 1000 нац. минути и 2гб нет със скорост около 10мбита е нещо напълно задоволяващо нуждите ми за момента.Предлага го точно този оператор,от който не мисля да се откажа,така,че не се оплаквам.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
[Quote]Мен друго ме притеснява. Дали няма да им се скапе мрежата на Мтел сега, след като и Макса се качват на техния клон.[/Quote]
Първо мисля, че МТел няма да им пусне мрежата си на пълна пара по подобие на БОБ.
Второ, не знам каква е тази дълбоко пазена тайна от Макс, все едно са илюминати, да не споменават никъде броя на абонатите си. Аз предполагам, че не повече от 30-на 50 хиляди ще са се излъгали да ползват плановете им, които не са много конкурентни на мобилните оператори, при положение, че 3-ката предлага 3Г в цялата страна + разговори към плана.
Та националния роуминг ще се използва в зоните без покритие на Макс - следователно извън големите градове и там мрежата на Мтел няма да усети голям товар, ако абонатите не решат да си настроят апаратите на 3G Only ))
Първо мисля, че МТел няма да им пусне мрежата си на пълна пара по подобие на БОБ.
Второ, не знам каква е тази дълбоко пазена тайна от Макс, все едно са илюминати, да не споменават никъде броя на абонатите си. Аз предполагам, че не повече от 30-на 50 хиляди ще са се излъгали да ползват плановете им, които не са много конкурентни на мобилните оператори, при положение, че 3-ката предлага 3Г в цялата страна + разговори към плана.
Та националния роуминг ще се използва в зоните без покритие на Макс - следователно извън големите градове и там мрежата на Мтел няма да усети голям товар, ако абонатите не решат да си настроят апаратите на 3G Only ))
-
- Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
[Quote]просто се надявах те да комбинрат ЛТЕ нета с нормални гласови услуги и да са пълноценен конкурент на другите 3[/Quote]
хубаво беше ти като служител да го коментираш.
хубаво беше ти като служител да го коментираш.
[Quote]това са 30лв за Бога...[/Quote]
Това са почти като цели 2 стотинки....
Това са почти като цели 2 стотинки....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
Аз служител? На? :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
Я кажи от къде взе линка дето даде за разговорите, предполагам че го имаш от Виваком.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
Просто мислех логично,влезнах в сайта на МАКС и написах в търсачката им това което беше казал колегата-voice starter pack ,и не разбирам какво общо има с това Виваком? Не съм служител в никой мобилен оператор.Мобилните комуникации са ми просто хоби,между другото преди време бях пуснал едно CV в Мтел но не ме потърсиха,явно защото съм на 40 .:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
А колегата от къде знае как ще се казва пакета при положение че още не се предлага, най-вероятно го пише на билетче от тези на националната лотария.
Успех с риболова, тука има много рибета и служители.
Успех с риболова, тука има много рибета и служители.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
А,виж за него не гарантирам!
-
- Регистриран: 02 сеп 2014, 22:19
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
[Quote]Това са почти като цели 2 стотинки....[/Quote]
Не се казва цели 2 стотинки, а [B]2 стотинки на цяло[/B]
Не се казва цели 2 стотинки, а [B]2 стотинки на цяло[/B]