Max пускат гласови услуги?
Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
Интересно защо Макс предлагат като съвместими само телефоните на Леново в сайта им.Интересно защо Макс имат качен видео клип в сайта си как чрез приложение от 3-та страна трябва да се направи настройка на Леново за да тръгне LTE.И защо според Макс трябва да преминавам само на режим LTE за да работи телефона с мрежата им.Проблема и при оператора и при Самсунг.
П.С. : Сигурен съм,че телефона ще работи с мрежите и на трите големи в режим LTE,защото мрежите няма да са направени от аматьори.
П.С. : Сигурен съм,че телефона ще работи с мрежите и на трите големи в режим LTE,защото мрежите няма да са направени от аматьори.
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Вулгарен език.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
Да, наистина това с 4G only е странно. Иначе не знам защо само Леново ги обявяват за съвместими - май си работи всичко, освен Самсунг. Аз също не съм с Леново.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
Изобщо има ли някой успял да подкара сим карта на Макс с телефон на Самсунг? Нека сподели!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
[Quote]П.С. : Сигурен съм,че телефона ще работи с мрежите и на трите големи в режим LTE,защото мрежите няма да са направени от аматьори.[/Quote]
И от къде си сигурен? Имаш вътрешна информация, че техните мрежи са "сертифицирани" от Самсунг и има приготвени ъпдейти за всичките им телефони с LTE? Аман от "про-та" които не могат да сметнат колко прави 2+2!
@[B]zagoraboy[/B]
[Quote]Изобщо има ли някой успял да подкара сим карта на Макс с телефон на Самсунг? Нека сподели![/Quote]
Ако не ти е описана мрежата на Макс в телефона имаш две възможности:
1. Чакаш ъпдейт от Самсунг
2. Руут-ваш си телефона и сам си я добавяш в списъка с мрежи.
И от къде си сигурен? Имаш вътрешна информация, че техните мрежи са "сертифицирани" от Самсунг и има приготвени ъпдейти за всичките им телефони с LTE? Аман от "про-та" които не могат да сметнат колко прави 2+2!
@[B]zagoraboy[/B]
[Quote]Изобщо има ли някой успял да подкара сим карта на Макс с телефон на Самсунг? Нека сподели![/Quote]
Ако не ти е описана мрежата на Макс в телефона имаш две възможности:
1. Чакаш ъпдейт от Самсунг
2. Руут-ваш си телефона и сам си я добавяш в списъка с мрежи.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Мнението е изтрито.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
Това е МегаШизото, той не харесва никого (за дълго) - най-добре е да се игнорира напълно.
Мнението е изтрито.
Мнението е изтрито.
Мнението е изтрито от потребителя.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
Постоянно му трия профили на това момче, но срещу луд човек да застанеш е все едно да застанеш на пътя на товарен влак. Той живота го е баннал, така че не му обръщайте внимание :D Ще ти изтрия всички коментари, които не са по темата след малко :)