Max пускат гласови услуги?
-
- Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
Я като си толкова оборотен снимай един клип как инстлираш приложението и провеждаш разговор а не как набираш номер с 3-4 цифри и много фотошоп .....
Май вие двамата с кобрети сте от по-добрите батерии ....
[Quote]нали нямаше да се занимаваш с измислени VoIP опреатори, а сега вече искаш да пробваш. Нали ти казах вече че тази услуга не е за теб.[/Quote]
Не се занимавам а просто я имам услугата от преди да сте чували за нея но не ме кефи разбираш ли ?
Нищо интересно няма в това някой да пропродава услугите на Fring. Има далеч по-добри услуги с мобилен номер и брутална връзка и цена. На Вас двамата ли да вярват хората или на обаждане до номер 0999111 ? Те ли продават услугата или Вие двамата ? Защо с тези зашеметяващи цени имат нулев успех ? Защото е нещо бъгаво създадено от хора които хал хабер си нямат от това което правят. Такива са всички в Бтк заради тях компании като М-тел и Макса ще затъват постоянно и ще губят пазарен дял. Който взема кадри от Бтк става като тях .....
Май вие двамата с кобрети сте от по-добрите батерии ....
[Quote]нали нямаше да се занимаваш с измислени VoIP опреатори, а сега вече искаш да пробваш. Нали ти казах вече че тази услуга не е за теб.[/Quote]
Не се занимавам а просто я имам услугата от преди да сте чували за нея но не ме кефи разбираш ли ?
Нищо интересно няма в това някой да пропродава услугите на Fring. Има далеч по-добри услуги с мобилен номер и брутална връзка и цена. На Вас двамата ли да вярват хората или на обаждане до номер 0999111 ? Те ли продават услугата или Вие двамата ? Защо с тези зашеметяващи цени имат нулев успех ? Защото е нещо бъгаво създадено от хора които хал хабер си нямат от това което правят. Такива са всички в Бтк заради тях компании като М-тел и Макса ще затъват постоянно и ще губят пазарен дял. Който взема кадри от Бтк става като тях .....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
Прителю, ти си далече от мобилните технологии. Няма нужда да правя каквото и да било или да се обаждам на оператор. За разлика от теб, аз зная какво ползвам и не използвам никакви фотошопи. Има 3-4 цифри защото след като съм направил скрина от телефона, с паинт просто изтрих последните 6 цифри от номера ми. Няма нужда да си давам номера на всеки.
-
- Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
[Quote]Прителю, ти си далече от мобилните технологии.[/Quote] Представа си нямаш колко съм далеч ....
[Quote]За разлика от теб, аз зная какво ползвам[/Quote]
Аз също ....
[Quote]Няма нужда да си давам номера на всеки.[/Quote]
Защо ? Ето ти моя номер на voip/sip 0898114959, можеш да ми звъннеш да тестваш качеството и да го сравниш с онова смешното което ползваш.:X
П.С
Пропуснах да ти се похваля, пуснах собствена мобилна iptv, ти какво пусна? Ако и това оспорваш просто влез в темата за диемите и разгледай има снимки качени от други потребители. А щах да забравя ако си абонат на Теленор а скоро и на Виваком през номер 1010 можеш да говориш на цена от 3 стотинки в ЕС и обаждането до номер 1010 е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО И НЕ ТАКСУВА НИЩО И НЕ ЧЕРПИ ОТ БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ.
[Quote]За разлика от теб, аз зная какво ползвам[/Quote]
Аз също ....
[Quote]Няма нужда да си давам номера на всеки.[/Quote]
Защо ? Ето ти моя номер на voip/sip 0898114959, можеш да ми звъннеш да тестваш качеството и да го сравниш с онова смешното което ползваш.:X
П.С
Пропуснах да ти се похваля, пуснах собствена мобилна iptv, ти какво пусна? Ако и това оспорваш просто влез в темата за диемите и разгледай има снимки качени от други потребители. А щах да забравя ако си абонат на Теленор а скоро и на Виваком през номер 1010 можеш да говориш на цена от 3 стотинки в ЕС и обаждането до номер 1010 е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО И НЕ ТАКСУВА НИЩО И НЕ ЧЕРПИ ОТ БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
Тук някакви измислици гледам :) Специално си спрях GPS-a на смартфона, за да видя дали ще мога да проведа разговор с Voicer. Никакви проблеми, както винаги! Очевидно GPS-a е нужен само при активацията на приложението/първия разговор. След това може и без него.
Качеството на разговора е учудващо добро, на практика неразличимо от нормален GSM разговор. Отсреща по никакъв начин не могат да разберат, че говоря през приложение, за тях всичко, включително и номера си изглежда абсолютно нормално и обичайно. Аз пък се кефя, че се отървах най-после от тройния картел, нямам безумни двугодишни договори с високи такси, плащам само това, което използвам и ме таксуват с точност до секунда!!!
Качеството на разговора е учудващо добро, на практика неразличимо от нормален GSM разговор. Отсреща по никакъв начин не могат да разберат, че говоря през приложение, за тях всичко, включително и номера си изглежда абсолютно нормално и обичайно. Аз пък се кефя, че се отървах най-после от тройния картел, нямам безумни двугодишни договори с високи такси, плащам само това, което използвам и ме таксуват с точност до секунда!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
Така е, и аз го тествах - не изисква ГПС, качеството е добро и е с пуш - не точи батерия.
Но за мен лично дори така VoIP не е пълноценен заместник на телефонията, особено докато няма роуминг и липсва обхват в метрото, по планините и т.н. Държа и на опцията за блокиране на номера, която липсва в такива приложения. А и най-важното, че когато (Ако? Наистина подозрително дълго време се проточва, а и новината е изчезнала от заглавната страница, макар все още да я има в раздела с новини) стартира роумингът, не е ясно какво ще се случи със старите карти и номера - дали роумингът ще е активен на стари карти, дали войсер-номерът ще може да ти се прехвърли към картата и т.н. - прекалено много неясноти има все още.
Но за мен лично дори така VoIP не е пълноценен заместник на телефонията, особено докато няма роуминг и липсва обхват в метрото, по планините и т.н. Държа и на опцията за блокиране на номера, която липсва в такива приложения. А и най-важното, че когато (Ако? Наистина подозрително дълго време се проточва, а и новината е изчезнала от заглавната страница, макар все още да я има в раздела с новини) стартира роумингът, не е ясно какво ще се случи със старите карти и номера - дали роумингът ще е активен на стари карти, дали войсер-номерът ще може да ти се прехвърли към картата и т.н. - прекалено много неясноти има все още.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
[Quote]Но за мен лично дори така VoIP не е пълноценен заместник на телефонията, особено докато няма роуминг и липсва обхват в метрото, по планините и т.н.[/Quote]
Какъв заместник, какво метро и планини (whistle)
В Пловдив по-скоро мога да улуча 6-ца от тотото, отколкото да набарам стабилен обхват или изобщо някакво покритие на Макс, че и на Булсатком, които също претендират да са покрили града.
Само им виж приложението, което стои над месец + един ъпдейт колко народ го е свалил, при все че го раздават като бонбони на текущи абонати (явно и те са няколко страници народ).
Докато не влезне роуминга за нищо не стават или поне в Пловдив за нищо не стават. Вероятно е така и в другите градове, защото постоянно се трият (блокират) абонати и постове от страницата им във фейса, когато има оплаквания. В Twitter-а спират да те следват :D Булсатком в това отношение са по-добре ориентирани, те много добре знаят, че не им трябва страница във фейса или профил в Twitter :D
Какъв заместник, какво метро и планини (whistle)
В Пловдив по-скоро мога да улуча 6-ца от тотото, отколкото да набарам стабилен обхват или изобщо някакво покритие на Макс, че и на Булсатком, които също претендират да са покрили града.
Само им виж приложението, което стои над месец + един ъпдейт колко народ го е свалил, при все че го раздават като бонбони на текущи абонати (явно и те са няколко страници народ).
Докато не влезне роуминга за нищо не стават или поне в Пловдив за нищо не стават. Вероятно е така и в другите градове, защото постоянно се трият (блокират) абонати и постове от страницата им във фейса, когато има оплаквания. В Twitter-а спират да те следват :D Булсатком в това отношение са по-добре ориентирани, те много добре знаят, че не им трябва страница във фейса или профил в Twitter :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
Абсолютно съм съгласен с теб.Освен описаните от теб проблеми има и още един.Жена ми си закупи S6 Edge и взех една карта Voicer на Макс за да им пробвам интернета,е повярвай ми още немога да накарам телефона да открие мрежата на Макс,когато е сложена картата.Когато е с титулярната си карта откривам мрежите и на Булсат и на Макс,но в момента в който сложа картата на Макс откривам мрежите само на тримата големи :S:S .Все още се мъча да подкарам прословутия интернет.Извинявам се много,но е недопустимо след толкова време откогато реално работи мрежата на Макс да неможе да бъде открита от флагман на един от най-големите производители.Незнам какъв е проблема,но определено не е в устройството.Ако мрежата им работи само с устройства на Леново,поне да го обяват официално.Нестава въпрос за 5лв,които съм дал,но това е недопустимо за оператор,който иска да бъде алтернатива на тримата големи.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
По принцип по някаква причина трябва да се сложи на "LTE only" в (инженерното) менюто, но не знам при Галакси-то дали лесно може да се направи.
И при мен не се връзваше даже ръчно към мрежата (Макар да я намираше), преди да го направя.
И при мен не се връзваше даже ръчно към мрежата (Макар да я намираше), преди да го направя.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
Въпроса е,че при сложена карта на Макс даже не намира LTE мрежите въобще.Немога да стигна до момента за свързване.При сложена карта на Мтел виждам и двете LTE мрежи на Макс и Булсат.Това ми е странното.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Max пускат гласови услуги?
[Quote]Незнам какъв е проблема,но определено не е в устройството.[/Quote]
"Не знам" се пише отделно, за разлика от "Неграмотен".
"Проблема" ти е точно в у-то и по-точно "тъпата" идея на Самсунг да "сертифицира" всички LTE мрежи. Чакаш си ъпдейт от Самсунг или си руут-ваш телефона и си я добавяш тук: lteon_netlist.xml
"Не знам" се пише отделно, за разлика от "Неграмотен".
"Проблема" ти е точно в у-то и по-точно "тъпата" идея на Самсунг да "сертифицира" всички LTE мрежи. Чакаш си ъпдейт от Самсунг или си руут-ваш телефона и си я добавяш тук: lteon_netlist.xml
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.