МЪЖ БЕЗ МАЛКО ДА СЕ МЕТНЕ В МОРЕТО ЗАРАДИ СМЕТКА ОТ М-ТЕЛ
Re: МЪЖ БЕЗ МАЛКО ДА СЕ МЕТНЕ В МОРЕТО ЗАРАДИ СМЕТКА ОТ М-ТЕЛ
Ами и на теб да ти пратят от Мтел сметка с четирицифрена сума, най-малкото ще нададеш подобен вой и ще искаш тях да ги хвърлиш в морето. Дано не ти се случва!
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Само искам да кажа, че клиента е ок. Всичко е преразгледано по стандартната процедура и клиента ще плати само това което реално е говорил.
Всъщност обаче проблема не е бил в грешно тарифиране...
Всъщност обаче проблема не е бил в грешно тарифиране...
-
Още нещо, АПИТУ работи с Блиц и София Прес :)
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Ами какво да ви кажа,очаквашесе:Dтрябва да измре сумати народ за да мръдне работата и някой да се сети да натиснат Мтел...Имам така да се каже доста познати с надписани сметки с трицифрени суми в последните месеци и въобще не се очудвам за този човек..
Напълно нормално е ако някой по лекомислен човек или с леки психични отклонения получи 4-цифренна сметка да посегне на живота си,ама тва явно никой не го мисли.Тук в Б-я първо трябва да поомрът няколко човека и тогава се вземат мерки ,не преди да стане най-лошото...
ПС:Този оператор ще ни умори скоро време ако не се вземът мерки...
Напълно нормално е ако някой по лекомислен човек или с леки психични отклонения получи 4-цифренна сметка да посегне на живота си,ама тва явно никой не го мисли.Тук в Б-я първо трябва да поомрът няколко човека и тогава се вземат мерки ,не преди да стане най-лошото...
ПС:Този оператор ще ни умори скоро време ако не се вземът мерки...
[Quote]Само искам да кажа, че клиента е ок и , че сметката му е била толкова висока заради проблем със отстъпките му. Всичко е преразгледано по стандартната процедура и клиента ще плати само това което реално е говорил[/Quote]
Ура, поне този клиент е спасен... дано няма повече такива случки, защото наистина хората с по-лабилна психика лесно могат да станат жертва на подобни грешки, колкото и смешно и недостоверно да звучи за нас - уж здраво мислещите :)
ПС: Не знам АПИТУ с кой работи, но независимите източници като Телеграф, Капитал, Дневник с кой работят и кой е генералния спонсор и рекламодател на медиите и телевизиите в България? ;)
Ура, поне този клиент е спасен... дано няма повече такива случки, защото наистина хората с по-лабилна психика лесно могат да станат жертва на подобни грешки, колкото и смешно и недостоверно да звучи за нас - уж здраво мислещите :)
ПС: Не знам АПИТУ с кой работи, но независимите източници като Телеграф, Капитал, Дневник с кой работят и кой е генералния спонсор и рекламодател на медиите и телевизиите в България? ;)
-
[Quote]ПС: Не знам АПИТУ с кой работи, но независимите източници като Телеграф, Капитал, Дневник с кой работят и кой е генералния спонсор и рекламодател на медиите и телевизиите в България?[/Quote]
Аз само искам да ти кажа защо намекнах с кого работи Блиц. Писах редица Имейли към редакцията да ми съдействат да се свържа с няколко клиента за които пишат, за да им помогна и съдействам. Разбира се, те мислят за хората и искат да им помогнат нали така ? Ама не, не пожелаха да отговорят на нито едно от запитванията ми... търсят евтина популчрност.... И повярвай ми, подобни случай с високи фактури се обработват, нещо което може да потвърдиш и ти..
Аз само искам да ти кажа защо намекнах с кого работи Блиц. Писах редица Имейли към редакцията да ми съдействат да се свържа с няколко клиента за които пишат, за да им помогна и съдействам. Разбира се, те мислят за хората и искат да им помогнат нали така ? Ама не, не пожелаха да отговорят на нито едно от запитванията ми... търсят евтина популчрност.... И повярвай ми, подобни случай с високи фактури се обработват, нещо което може да потвърдиш и ти..
Ти работиш в отдел "интернет оплаквания" ли?
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
При Мтел няма "тън-мън" или ставаш вечен абонат на Мтел или си слагаш въжето...Дойде времето на "Мтелското робство":D:D:D
-
[Quote]Ти работиш в отдел "интернет оплаквания" ли?
[/Quote] Не, но когато мога съдействам, мисля, че няма нищо нередно.
[/Quote] Не, но когато мога съдействам, мисля, че няма нищо нередно.
ДА, мога да потвърдя, а хора като теб наистина са рядкост, не знам дали го осънаваш, но аз лично рядко съм срещал! Друго, което те различава от мнозината драскачи в този и други форуми, с които имате един и същ работодател е това, че си личи, че си интелигентен човек и умееш правилно да построяваш изреченията си и с премерен тон да коментираш напдките по адрес на М-тел, а не да палиш гумите и всички да се оказват врагове. Точно по тези причини уважавам и чета с интерес мненията ти от скоро. Има само едно малко НО, което разваля общата картинка и това е отношението на Мтел към своите клиенти и особено зачестилите напоследък проблеми, особено със сметките...факт, който не може да се пренебрегне или оспори, за който ти разбира се нямаш вина, но това е и темата на разговора в този, колкото и да ни се струва абсурден случай.
Едно е сигурно - продължавай със съдействието, което оказваш, това ще остане оценено, но за съжаление една птичка пролет не прави, нито пък лесно ще промениш всеобщото негативно мнение натрупано и увеличаващо се към основния мобилен играч и за съжаление твой работодател!
Едно е сигурно - продължавай със съдействието, което оказваш, това ще остане оценено, но за съжаление една птичка пролет не прави, нито пък лесно ще промениш всеобщото негативно мнение натрупано и увеличаващо се към основния мобилен играч и за съжаление твой работодател!