МЕНТЕЛ отново прибягва до циганските си номера с надписване на сметки!
Re: МЕНТЕЛ отново прибягва до циганските си номера с надписване на сме
До Crazy Hearth номера на жалбата е 63449 от 31.05.2011г.
@[B]fgfgh167[/B]:
[Quote]и аз съм пострадал. имам доказателства че [B]рекламираната[/B] отстъпка от 5% за заплащане между 13 и 16 часа [B]не се дава[/B]. имам фактура. и за други нередности имам доказателства.[/Quote]
@[B]engadget[/B]:
[Quote]И аз бях да плащам 2 пъти в този часови диапазон!И на мен [B]не ми я додоха[/B],а и като гледах [B]и на другите не я даваха[/B][/Quote]Мда-а. И след време ще остане спомен за това как М-Тел щедро давали отстъпки по касите, които всъщност се оказва изобщо не давали... :|
Хора, [B]действайте[/B]!
[Quote]и аз съм пострадал. имам доказателства че [B]рекламираната[/B] отстъпка от 5% за заплащане между 13 и 16 часа [B]не се дава[/B]. имам фактура. и за други нередности имам доказателства.[/Quote]
@[B]engadget[/B]:
[Quote]И аз бях да плащам 2 пъти в този часови диапазон!И на мен [B]не ми я додоха[/B],а и като гледах [B]и на другите не я даваха[/B][/Quote]Мда-а. И след време ще остане спомен за това как М-Тел щедро давали отстъпки по касите, които всъщност се оказва изобщо не давали... :|
Хора, [B]действайте[/B]!
И на мен не ми дадоха отстъпката, което ме навежда на мисълта, че я дават само ако си я поискаш :)
[Quote]дават само ако си я поискаш :)[/Quote]Аха, като всичко друго, което ти се полага или шумно се рекламира като придобивка при М-Тел - трябва да си го поискаш...
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]До Crazy Hearth номера на жалбата е 63449 от 31.05.2011г.
[/Quote] Ще проверя какво може да се направи, но не обещавам нищо. И по-добре с лични съобщения да пращате такива данни :)
[/Quote] Ще проверя какво може да се направи, но не обещавам нищо. И по-добре с лични съобщения да пращате такива данни :)
-
[Quote]@fgfgh167:
и аз съм пострадал. имам доказателства че рекламираната отстъпка от 5% за заплащане между 13 и 16 часа не се дава. имам фактура. и за други нередности имам доказателства.
@engadget:
И аз бях да плащам 2 пъти в този часови диапазон!И на мен не ми я додоха,а и като гледах и на другите не я даваха
Мда-а. И след време ще остане спомен за това как М-Тел щедро давали отстъпки по касите, които всъщност се оказва изобщо не давали...
Хора, действайте!
[/Quote]
Не съм сигурен в това, ако има човек който не е получил отстъпката, нека ми прати телефона и информация на ЛС, за да го погледна. Ако е станала грешка веднага ще го пусна за проверка, и 5% ще се приспаднат!
и аз съм пострадал. имам доказателства че рекламираната отстъпка от 5% за заплащане между 13 и 16 часа не се дава. имам фактура. и за други нередности имам доказателства.
@engadget:
И аз бях да плащам 2 пъти в този часови диапазон!И на мен не ми я додоха,а и като гледах и на другите не я даваха
Мда-а. И след време ще остане спомен за това как М-Тел щедро давали отстъпки по касите, които всъщност се оказва изобщо не давали...
Хора, действайте!
[/Quote]
Не съм сигурен в това, ако има човек който не е получил отстъпката, нека ми прати телефона и информация на ЛС, за да го погледна. Ако е станала грешка веднага ще го пусна за проверка, и 5% ще се приспаднат!
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
И твоята не е лесна. А като си помислиш само, че тук във форума са едни от най-будните потребители на мобилни услуги. Нали се сещаш за останалите, които разчитат на 5-е ви процента!? Ех Крейзи, ех мъко поднебесна ...
Едно не мага да ти разбера - ти наистина ли не си даваш сметка за какви измамници работиш или както каза колегата Саро, така са те подковали, че чак са те зомбирали. Не ми отговаряй, моля.
Едно не мага да ти разбера - ти наистина ли не си даваш сметка за какви измамници работиш или както каза колегата Саро, така са те подковали, че чак са те зомбирали. Не ми отговаряй, моля.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Крейзи днес си платих сметката и хванах тези 5% само че гледам че сумата от отстъпката ми стои като неплатена в меню Неплатени.Ще се актуализира по-късно или какво...?
А и какво става с ония отстъпки за хартиената фактура?Минаха 5 дни вече.
А и какво става с ония отстъпки за хартиената фактура?Минаха 5 дни вече.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
[Quote]Крейзи днес си платих сметката и хванах тези 5% само че гледам че сумата от отстъпката ми стои като неплатена в меню Неплатени.Ще се актуализира по-късно или какво...?[/Quote]При мен е същата работа. За първи път ми надписват сметка с 40лв и немогат да ми кажат от какво е , нито да ми изкарат разпечатка.
-
[Quote]Крейзи днес си платих сметката и хванах тези 5% само че гледам че сумата от отстъпката ми стои като неплатена в меню Неплатени.Ще се актуализира по-късно или какво...?
А и какво става с ония отстъпки за хартиената фактура?Минаха 5 дни вече.[/Quote] Здравей, от 00.00 тази вечер ти влизат в сила отстъпките, извини ме, че не ти казах по-рано. Относно 5% и плащането на сметки, то се отчита до 24 часа, скоро ще го видиш.
А и какво става с ония отстъпки за хартиената фактура?Минаха 5 дни вече.[/Quote] Здравей, от 00.00 тази вечер ти влизат в сила отстъпките, извини ме, че не ти казах по-рано. Относно 5% и плащането на сметки, то се отчита до 24 часа, скоро ще го видиш.