Месечна сметка
Re: Месечна сметка
аз плащам 0 лв и говоря като садран :D
-
- Регистриран: 16 апр 2005, 12:48
и аз така ама от служебният
за какъв кредит говориш? ако за лаптопа - от Мтел...
Sharky_80 по-надолу говори за някаква сим карта с 100 лева кредит.
предполагам има предвид, че са заредени 100 лв...
Злато60
около 25 лв. всеки месец плащам
но тарифата и услугите са дървени (с изключение на 300-те СМС-а), изтече ли ми договорът - прекратявам
около 25 лв. всеки месец плащам
но тарифата и услугите са дървени (с изключение на 300-те СМС-а), изтече ли ми договорът - прекратявам
Чудя се на охотата, с която хората участват в анкетата, чийто смисъл аз не схващам. Моля за помощ...
Ами като зареждам всеки месец по 20лв. не смогвам да ги изговоря, но безплатните минути към вивател се изговарят.
az polzvam profi 80-14.40LV
harmoniq12+3LV DOP.KARTA-32LV
MAMA POLZVA PROFI80-14.40LV
DVE KARTI OPA-OKOLO 10 LV ZA DVETE
OB6T MESECEN RAZHOD KIM 70 LV ZA SMETKI :)
harmoniq12+3LV DOP.KARTA-32LV
MAMA POLZVA PROFI80-14.40LV
DVE KARTI OPA-OKOLO 10 LV ZA DVETE
OB6T MESECEN RAZHOD KIM 70 LV ZA SMETKI :)
Mtel Surf & Talk - 20 лв.
Vivacom Злато 180 - 20 лв. с промоцията за двойните минути и половината такса при портване на номер. Взех го заради HD2 на скандалната цена от 729 лв., но съм супер доволен за момента, защото по този случай сметката в Mtel ми падна от 100 лв на 0 лв. :)
За последните 2 месеца плащам по този случай само абонаментни такси, защото в Surf & Talk на Mtel има и 30 мин. към всички в Mtel + стандартните 250 мин. към 5 номера и някакви SMS-и, които обикновено си остават неизползвани. Там офертата е, че има и 250 MB интернет, което за 20 кинта си е супер.
Vivacom Злато 180 - 20 лв. с промоцията за двойните минути и половината такса при портване на номер. Взех го заради HD2 на скандалната цена от 729 лв., но съм супер доволен за момента, защото по този случай сметката в Mtel ми падна от 100 лв на 0 лв. :)
За последните 2 месеца плащам по този случай само абонаментни такси, защото в Surf & Talk на Mtel има и 30 мин. към всички в Mtel + стандартните 250 мин. към 5 номера и някакви SMS-и, които обикновено си остават неизползвани. Там офертата е, че има и 250 MB интернет, което за 20 кинта си е супер.