Месечна сметка
Месечна сметка
Нека тук всеки който иска да напише каква месечна сметка плаща и на кой оператор.
Аз съм първи :)
От както има златни планове вивател аз използвам злато 420 и месечната ми сметка е твърдо 80лв.
Аз съм първи :)
От както има златни планове вивател аз използвам злато 420 и месечната ми сметка е твърдо 80лв.
Re: Месечна сметка
Мтел - В момента между 5 и 15, но ако в близките 2+ месеца не се появят нови оферти, които да ми харесат, минавам на 12 лв фит, като това би трябвало да ми покрие потреблението на този етап, без да трупам нищо над 12-те (Освен когато пускам по някой смс за синя зона, разбира се).:)
Вива Профи - 25лв.
Вива бонуси безкрай - 10лв.
ГлоБул предплатена - 5-6лв.
Мтел Прима - 20лв.
Това е средно за месец ;)
-----------
Вива Профи - 300лв.
Вива бонуси безкрай - 80-100лв.
ГлоБул предплатена - 70лв.
Мтел Прима - 180-200лв.
Това е средно за година.
Цените са без ДДС :D:X
Вива бонуси безкрай - 10лв.
ГлоБул предплатена - 5-6лв.
Мтел Прима - 20лв.
Това е средно за месец ;)
-----------
Вива Профи - 300лв.
Вива бонуси безкрай - 80-100лв.
ГлоБул предплатена - 70лв.
Мтел Прима - 180-200лв.
Това е средно за година.
Цените са без ДДС :D:X
М-тел FIT XS - 12 лв.
Vivacom Злато 30 - 12 лв.
Vivacom Тънка - 5 лв.
Vivacom Злато 30 - 12 лв.
Vivacom Тънка - 5 лв.
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
От около 10 години имам карта на Мтел 12 лв на месец с включени минути към всички оператори (тогава имаше такива инвалидни 8) )
Предплатена на глобул за лятото b-connect Hello Friends - ползвам я само с един номер (средно 5лв на месец)
Предплатена на глобул за лятото b-connect Hello Friends - ползвам я само с един номер (средно 5лв на месец)
Play Loop последните няколко месеца сметката ми е 15-16лв.
Към момента плащам 20 лв за 360 мин на Злато и това е единствената карта, която ползвам с пакет 300 СМСа.
На мое име имам и един лаптоп на изплащане от Мтел - 40 лв за лаптопа и 20 за 2ГБ нет с договор до октомви, една Оптима 100 - 5 лв, и една Хармония, на която ползвам само нета, а картата съм я дал - 21 лв...
Реално плащам 23+21+5 = 49 лв за 3-те карти и нета, а лаптопа си го плаща този, на когото съм го дал.
Като свърши договора за лаптопа ще прекратя договора, а като свърши Хармонията и там ще затворя нета, че за нищо не става...
На мое име имам и един лаптоп на изплащане от Мтел - 40 лв за лаптопа и 20 за 2ГБ нет с договор до октомви, една Оптима 100 - 5 лв, и една Хармония, на която ползвам само нета, а картата съм я дал - 21 лв...
Реално плащам 23+21+5 = 49 лв за 3-те карти и нета, а лаптопа си го плаща този, на когото съм го дал.
Като свърши договора за лаптопа ще прекратя договора, а като свърши Хармонията и там ще затворя нета, че за нищо не става...
На жената - Виваком Злато 30- 12 лв.
моята Виваком бонуси безкрай - 20лв./мес., ама много се чудя да мина на unicall s + фаворити за 15 лв.
моята Виваком бонуси безкрай - 20лв./мес., ама много се чудя да мина на unicall s + фаворити за 15 лв.