Мнения за 2be: СЛУШАМ ВИ

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнения за 2be: СЛУШАМ ВИ

Мнение от asenna5 » 10 яну 2009, 17:17

Мнението ми за тази фирма (аз работя отскоро за тях) е под всякаква критика - ще се обоснова допълнително, стига да има кой да се включи в темата и да сподели впечатления, независимо дали са колеги или клиенти..
Слушам и гледам с най-голям интерес..

Ето Ви и един повод за размишления:
http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=73

Темата е на две години, но мненията в нея са винаги "пресни-пресни"..

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Re: Мнения за 2be: СЛУШАМ ВИ

Мнение от Spiderman_ot_selo » 10 яну 2009, 17:43

Мнението ми е по-скоро положително,като разбира се изхождам от гледната точка на клиент,не на служител.
Опитват се да работят що годе във всички сфери,в които имат възможност и може би след Германос са най-мощната верига в България.
Могат доста да поработят над професионалните умения на служителите си,но това като цяло е проблем за целия бранш,така че не бих го изтъкнал като минус.
Цените са сравнително високи (с изключение разбира се на марките Самсунг и Панасоник),но пък предлагат един добър асортимент.
Между другото Китови ли са още собствениците или ги продадоха заедно с Техномаркет?

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 10 яну 2009, 17:45

Доколкото ми е известно собствениците са вече гърци, а не българи (от по-малко от година).

(Да не ти обяснявам какво ми е мнението за гърците като работодатели в Бг, ако държиш все пак - ще го направя на лична)..

ПП: Хайде де, пиши по-често във форума, къде се покри..:?

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 10 яну 2009, 18:08

Това,че не знаете кои са собствениците ви не е добър атестат за самата верига.
Доколкото си спомням преди време аферата с Джими и Пурата бе свързвана именно с 2бе,а доколкото познавам бившите (може би) собственици въобще не го изключвам.Славеха се с протекциите на доста влиятелни политици,като това бе само на повърхността,а в детайли нещата сигурно са били доста черни.
А Фонбокс още ли са под крилото на 2бе или вече оперират самостоятелно?

Offtopic:Не пиша,защото нямам много време,а и няма чак такива интересно дискусии,в които да се включа.А както знаете телефоните не са ми чак такава страст,че да вземам отношение по тях :)

lstoilov
Регистриран: 29 юни 2007, 21:24

Мнение от lstoilov » 10 яну 2009, 18:12

Да ви кажа разочароват ме...Правят неща които са извън правилата на играта...
Пример,как ще могат да продават продукти на Епъл при положение,че са само за официалните представители,нима 2би е един от тях...Освен това ми се струва,че надуват цените до тавана без да имат някаква аргументация!!!

krasi93
Регистриран: 08 окт 2008, 19:15

Мнение от krasi93 » 10 яну 2009, 18:20

Ами преди време там цените бяха най - ниски, а сега ми изглеждат понадути... А защо ти толкова си против тази верига магазини?

doktor4e_to
Регистриран: 17 апр 2006, 21:53

Мнение от doktor4e_to » 10 яну 2009, 18:33

Според мен 2be имат доста високи цени, както се спомена по рано. А другото, което преди коледните празници ме разочарова доста е че волно или неволно се опитаха да ме прекарат с онлайн поръчка.

Става въпрос за car kit Parrot CK3000, който беше със снимка на Parrot CK3200 и гледам аз кава цена само: 190лв.

Намирам ги e-2be в SKYPE и се допитвам до тях относно устройството. Опитвам се да получа максимално повече инфо и направо да поръчвам. Потвърдиха ми, че този car kit има дисплей и може да показва номера, който те търси...а също така може и да се синхронизира с указателя на мобилния телефон..

Аз направо паднах > и дори ги питах, каква е разликата между двете устройства, като на картинка са еднакви а цената им е с 200лв. разлика. Отговора ми беше, че защото са различни модели....:)

Викам си аз, айде ще поръчам....

Направих поръчката, обадиха ми се още същия ден да потвърдя и аз отново ги питах с какво разполага аксесоара /понеже в страницата им няма никаква информация/ > и те пак направиха потвърждение на желаните от мен характеристики.

Реших все пак да се ровна в нета /любмия GOOGLE ми помогна пак/. Навсякъде ми излиза, че този модел който съм поръчал няма никакъв дисплей и се състои единствено и само то две бутончета и едно въртящо се в средата...ужас! И реших пак да им се обадя и те след час и нещо ми върнаха обаждане, чрез което ми потвърдиха че грешката е била тяхна. Поставили са снимката на модел, несъответстващ на посочения и само и единствено мога да си представа...как и други такива като мен най-вероятно са си поръчали и накрая в пратката идва...ха ха ха > съвсем друго.

Незнам дали нарочно са го направили или неволно, но ако повечето продукти в онлайн каталога им имат характеристика и технически данни, дори и снимката да е сгрешена > няма да се получат такива грешки.

След тази случка > снимката бе променена и всичко си е както трябва.

Надявам се да не съм ви отегчил с моя разказ, но нали искате мнения за 2be > ето ви!

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 10 яну 2009, 23:40

Като на клиент мнението ми за 2Be е, че са най-добрите. Напоследък като че ли им намаля клиентелата и асортимента... Но иначе са много услужливи, всичко е добре организирано и никога не са ме разочаровали с нищо.

Като работодател не знам как са, това е съвсем друга работа. Вярно ли е, че са ги купили гърци ?! Ако е вярно, това е много много лоша новина :( Доколкото знам 2Be беше на две българки.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 11 яну 2009, 02:01

Засега имам изцяло положителни впечатления и ми е най-приятно да влизам там в сравнение с другите вериги

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 11 яну 2009, 02:11

Аз мога само да кажа, че не ми харесват служителите. Купих си телефон от там, а след месец, когато имах малък проблем с него и се върнaх в магазина да ги помоля да ми го оправят, те ми се присмяха. Но пък това беше преди година и два месеца... Не знам сега как ще да е. Вече като влизам в различните вериги отхърлям преложенията за помощ, зашото в повечето случаи чувам само "НОКИА". |(

Отговори