Мнения за Виваком

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Re: Мнения за Виваком

Мнение от РПГ - Sage » 31 мар 2010, 08:28

Иди на Глобул, там няма да те оставят да се разпускаш с втора неплатена :D

SX®1000
Регистриран: 15 мар 2008, 22:05

Мнение от SX®1000 » 31 мар 2010, 09:48

:D ок, ще изтрия мнението щом е "злобно" - само че нещо не ме разбра, тук става дума за твоето изказване, каза го така, сякаш виваком са неспособни да ти дадат толкова голяма заплата като глобул... и ще ти повторя, това не е форум да си говориме кой колко пари има и кой колко е богат.. това за магистралата не го разбрах, сори, то няма връзка с темата... прави по нормални изказвания в стремежа си да изтъкнеш работодателя си, малко ли хора ти го намекнаха, в крайна сметка те не работят за теб че да имаш полза, ти си просто тяхна служителка... :)

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 31 мар 2010, 10:03

Какво намесваш Глобул в темата не можах да разбера? Къде в моето изказване видя Глобул, че коментираш въобще?! Никого не изтъквам, това ти казах и преди, че са твоите доукрасявания на моето мнение.
Ще ти го обясня възможно най-елементарно, пък току-виж си ме разбрал:
За да отида да работя във Виваком трябва да ми предложат МНОГО ПАРИ, за да компенсират лошата работна среда, неуредиците във фирмата им, лошото отношение, доста по-усложнените им програми и още много неща мога да ти изброя. Само че и да ти ги изброявам, ти трудно би направил разликата между Виваком като работодател и Глобул/Мтел.

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 31 мар 2010, 11:04

Blisss,би ли спряла така злобно да злословиш по адрес на Виваком?!(whistle)
Просто ме дразниш като се изказваш така като мастит професионалист - ти си толкова велика в безценния Германос,а останалите - някакви мижитурки ...:X:|
Дори и да си забелязала тези негативни моменти при тях едва ли те са преобладаващи навсякъде.И въпреки ,че ти знаеш много за бизнеса аз мога да споделя съвсем скоро невероятното си задоволство от две непознати служителки от клиентския център ,които отлично ми помогнаха в трудни ситуации :)
А и звучаха страхотно - не ме питайте,трудно ми е да обясня :D
И много моля,не ме убеждавай,че те са тъпи и бездарни,за да работят там.Като цяло при мен са реагирали бързо.

Blisss

Мнение от Blisss » 31 мар 2010, 11:13

Не говорим за обслужване и за клиентска гледна точка, а говорим за Виваком като работодател. И аз съм абсолютно убедена (колкото и да ви дразни това мое убеждение), че между трите оператора, да работиш за Виваком е най-зле.
За пореден път казвам - не коментирайте какво е обслужването, кой от какво е доволен - и на мен обслужването на 123 на Виваком ми прави добро впечатление, но това не ги прави добър работодател.
А ако говорим за звучене - да ти дам моя номер да чуеш как звуча, после ще си говорим пак :)

mishobehar
Регистриран: 30 апр 2007, 15:06

Мнение от mishobehar » 31 мар 2010, 11:19

Имам познати, които работят във Виваком - не се оплакват, нямат проблеми. М-Тел също е много добро място за работа до колкото знам....

dani86
Регистриран: 21 ное 2007, 22:09

Мнение от dani86 » 31 мар 2010, 11:19

Бих се съгласил с мнението на колежката от Германос, че работната среда във Виваком не предразполага служителя да работи с удоволствие. Много хора забравят, че заплатата не е най-важния фактор при избор на работа. Важно е в с какви хора работиш, възможност за развитие, допълнителни работни стимули, отношение на работодателя към служителя и куп други неща. Колко от Вас биха работили за повече пари но на място където не ги зачитат за живи?

Blisss

Мнение от Blisss » 31 мар 2010, 11:24

По моите наблюдения най-добре е да работиш в Мтел -> Глобул -> Вивател

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 31 мар 2010, 11:29

Blisss, държа да забележиш, че тук не защитавам Виваком, дори съм съгласен със степенуването. Да не кажеш после, че "вечно" ги защитавам, че "вечно" плюя по Глобул и М-Тел и бла-бла-бла ;)

mishobehar
Регистриран: 30 апр 2007, 15:06

Мнение от mishobehar » 31 мар 2010, 11:29

Мтел - Виваком - Хенди/Джефф - Глобул - Интърнити - Германос :D:D:D:D:D

Отговори