Мнения за Виваком
Re: Мнения за Виваком
Още 5 пъти ще го постнеш ли? :D
Обясни сега на m75 как не си на [B]БТК ADSL[/B], а пък ти е бъгав нета. Той ще те разбере. :D :D
Обясни сега на m75 как не си на [B]БТК ADSL[/B], а пък ти е бъгав нета. Той ще те разбере. :D :D
[Quote]Вече си купувам билети или от М-Тел или от Офис 1[/Quote]
:D :D
Доста често влизам в [B]"Office 1"[/B], но никога досега не са ми досаждали мобилни консултанти. (yes)
:D :D
Доста често влизам в [B]"Office 1"[/B], но никога досега не са ми досаждали мобилни консултанти. (yes)
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Аз никога не съм ти бил клиент за да кажеш дали съм неприятен или не!
Аз казах някои...не съм визирала тебе :) Това е само в твоята глава...
[Quote]Много хора забравят, че заплатата не е най-важния фактор при избор на работа.[/Quote]
В България (и то по време на криза! - и все по-нарастващата безработица!) мога да те уверя, че точно заплатата е най-важният фактор!
В България (и то по време на криза! - и все по-нарастващата безработица!) мога да те уверя, че точно заплатата е най-важният фактор!
-
Какво ме интересува за другите клиенти. Аз изразявам мойта гледна точка, а ти ми говориш за другите клиенти.. От твоя пост се намеква че визираш мен!
Нищо лично не намеквам, както казах - това е само в твоята глава. Ти казваш, че в Германос са неприятни и тн, аз казвам, че има и много неприятни клиенти. Къде видя, че визирам теб?
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]Често ходя там, защото продават билети на Ивентим...[/Quote]Виж ти! А аз давам по 5 лв. на куриери... (blush)
-
Offtopic:
Офис 1 по добре, там има всички билети - Eventim, Ticketstream и Ticketpro
Офис 1 по добре, там има всички билети - Eventim, Ticketstream и Ticketpro
значи написала си поне 10 мнения на таз тема днес, а аз така и не разбрах каква ти е ползата, след като си техен служител на една заплата... процент се получава предполагам като си на работа в магазина, а не тук във форума.. Мишо е прав, всичко това е промиване на мозъци, не си мисли че за тях си нещо повече от поредния служител с ниско заплащане, поради факта че това е България.. :)