МО досаждат ли ви по тел?
Re: МО досаждат ли ви по тел?
Вива ме скъсаха от оферти да ми дадат безплатен Нокиа Ц1-01 ако си преподпиша Злато 180 за 40 лв на месец за още 2 години :D ГолЕм стимул ти казвам!
И на стационарния ми досаждат да се подписва договор, ама ще го закривам... Той не е на мое име де, иначе отдавна да е фира....
И на стационарния ми досаждат да се подписва договор, ама ще го закривам... Той не е на мое име де, иначе отдавна да е фира....
..Аз не мога да разбера нещо: като не ви търсят да ви кажат, че договора изтича - що не са го направили..
Ако ви търсят: защо ме тормозят..
Смях, смях..
Ако ви търсят: защо ме тормозят..
Смях, смях..
На мен пък не са ми досаждали изобщо. Освен, че ми пращат постоянно смс-и да си платя телефона. :D:D Да си гледат работата.
Kobretti: Специално тази оферта никак не е лоша, защото важи и при едногодишен договор, който можеш да подпишеш по тел.7 месеца преди да изтече стария. Така реално се получава нещо много симпатично.
1. В началото на договора си взел субсидиран телефон (аз си взех HD2 на доста скандална цена).
2. Имал си в началото 6 месеца с 50% намалена такса и двойни минути.
3. На 18 месец ти идва оферта за още 3 месеца намалена такса + безплатен телефон, ако удължиш първоначалните 24 месеца на 29 месеца.
Така се оказва, че в 1/3 от срока на договора си имал 50% дискаунт от таксата + един напълно безплатен и 1 субсидиран телефон.
4. 6 месеца по-късно вероятно ще ти оферитат същото :)
1. В началото на договора си взел субсидиран телефон (аз си взех HD2 на доста скандална цена).
2. Имал си в началото 6 месеца с 50% намалена такса и двойни минути.
3. На 18 месец ти идва оферта за още 3 месеца намалена такса + безплатен телефон, ако удължиш първоначалните 24 месеца на 29 месеца.
Така се оказва, че в 1/3 от срока на договора си имал 50% дискаунт от таксата + един напълно безплатен и 1 субсидиран телефон.
4. 6 месеца по-късно вероятно ще ти оферитат същото :)
Може би сметките ти не са съвсем точни... В момента ми тече 2-годишен договор, но ми казаха, че не мога да преподпиша, преди да останат по-малко от 3 месеца до края му... Питах няколко пъти, защото и аз знаех, че може 6 месеца предварително, но явно са го променили...
Аз преподписах по телефона. Обадиха ми се на 12.06. при положение, че договорът е до 31.12. Това прави 6 1/2 месеца предварително. Но това става само по телефона. В БЦ си е 3 месеца. По телефона между другото дават безплатен телефон и при едногодишен договор, което в БЦ също май не става.
Досаждат ми да! Днес например ми звъни телефона някак вътрешно в мрежата - с четри цифри номер. Един болезнено любезен глас ми вкарва оферта - да се откажа от хартиения носител на фактура. Щели да ми пуснат аванта за 5 месеца 100 СМС, 100 ММС и нещо друго не помня. Като искам да си гледам фактурите да ползвам сайта им. Аз не мислих дълго и и казах, че и без това си гледам фактурите от сайта, а хартиените не ги отварям дори. Пита ме дали съм навит. Разбира се че не казах аз.
Отговорих: "Вие ми предлагате да се откажа от нещо завинаги, за сметка на нещо което ми предлагате временно. Нещо не се вързва пазарната логика?! Ами съгласен съм да се откажа от хартиената фактура, но само за времето за което ще получа безплатни СМС и ММС."
Не ставало така! Ами и аз пък не съм навит на другия вариант. Т.е. ако мине мине. ТАРИКАТИ ДОСАДНИЦИ!
Отговорих: "Вие ми предлагате да се откажа от нещо завинаги, за сметка на нещо което ми предлагате временно. Нещо не се вързва пазарната логика?! Ами съгласен съм да се откажа от хартиената фактура, но само за времето за което ще получа безплатни СМС и ММС."
Не ставало така! Ами и аз пък не съм навит на другия вариант. Т.е. ако мине мине. ТАРИКАТИ ДОСАДНИЦИ!
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Днес ми се обадиха от Вива, със специалното предложение, че получавам телефон самсунг некъв беше от тея дървените подарък понеже съм лоялен клиент уж без обвързване, но се оказа, че искат да ми го набутат за 24 месеца на същия договор Мини:D:D:D, ок ама аз неискам, защото ще почакам до първо число1.01.2012 да видим кво ще ни излъжат! А и искам да свия разходите за мобилни услуги, защото дефакто плащам нещо, което не ползвам на 100% основната ми карта е на Глобул, а за Вива искам нещо, което да е само минути към оператора и некъв нет.
А на мен ми клипват през тези 4 номера... Да ги има за статистиката предполагам:
0877092775
0877093491
0877093500
0877093494
Разбра ли се защо се прави това клипване по 1 път и затваряне?
0877092775
0877093491
0877093500
0877093494
Разбра ли се защо се прави това клипване по 1 път и затваряне?
Откак ми изтече договора преди година и нещо - вече най-малко 5-6 пъти ми звънят. Последния беше миналата седмица. Nokia 1616 и половин такса. Аз викам "не ща", а те "ама защо?"... :)