МО досаждат ли ви по тел?
МО досаждат ли ви по тел?
Напоследък мобилните оператори започнаха да ми досаждат постоянно по тел. Днес пак ми претопляха старите оферти от сайта им.При вас наблюдава ли се уевличение?
Практиката на операторите да се опитват да печелят от ЗАПЛАЩАНЕ НА НЕИЗПОЛЗВАНИ ИСЛУГИ (парцелиране по време, комплектоване с нежелани услуги) е отблъскваща за мен като клиент. За вас?
Напмня ми социализъма, когато хубавите весници задължително ги комплектуваха с партийна сурогатщина. Кажете от кухнята да не са разни стари мутри от комунистическо време управителите на мобилните?
За мен това е опит за тормоз и мисля да ги накажа като си прекратя абонамента и си реша проблема по друг начин за всички карти управлявани от мен.
Изглежда профила им на клиент не ги устройва т.е. не печелят достатъчно от мен та ми разтягат лакардии само и само да ме накарат да подпиша договор за неща които няма да ползвам. Като не се харесваме май е време да се разведем. Какво ви е мнението?
Практиката на операторите да се опитват да печелят от ЗАПЛАЩАНЕ НА НЕИЗПОЛЗВАНИ ИСЛУГИ (парцелиране по време, комплектоване с нежелани услуги) е отблъскваща за мен като клиент. За вас?
Напмня ми социализъма, когато хубавите весници задължително ги комплектуваха с партийна сурогатщина. Кажете от кухнята да не са разни стари мутри от комунистическо време управителите на мобилните?
За мен това е опит за тормоз и мисля да ги накажа като си прекратя абонамента и си реша проблема по друг начин за всички карти управлявани от мен.
Изглежда профила им на клиент не ги устройва т.е. не печелят достатъчно от мен та ми разтягат лакардии само и само да ме накарат да подпиша договор за неща които няма да ползвам. Като не се харесваме май е време да се разведем. Какво ви е мнението?
Re: МО досаждат ли ви по тел?
Не само по телефон, вчера и от Близу ОТНОВО звъняха по вратите (При мен поне за 3-и - 4-и път. Вълкът собственика си мени, но не и нравът(whistle) ). От Мтел, разбира се, звъняха преди 1-2 месеца да си предлагат промоционалните Актив, а преди седмица звъняха и от БТК на стационарния, но не знам защо, тъй като титулярът по договора не е тук.:)
При мен от Вивата са най-настоятелни.. :D ама не променям - на симпатия съм те ми предлагат Unicall xs , с по 5 кинта на карта (демек да сместя 2 лв от настоящия ми абонамент), пак неограничени м/ду двете карта и т.н. (за другите промоций към плана) :) Но единсветното , което е , че на сегашния план ми е мин. 30 сек. , а на другия ще е 60 сек. за пъвроначално тарифиране, после на всяка секунда. Но съм си доволна от симпатията и не мисля да сменям. :)
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
На мен ми пращат през ден през два некви спам смс-и от глобул, за некви игри и лаптопи, а веднъж даже получих спам и от ментел на глобулския, как става това незнам.(whistle)
За Близу пази се от тях. Започнаха да затварят места за плащане из градовете. Това означава, че са тръгнали по надолнището и скоро ще затънат съвсем.
Обади се на обслужване и искай начина по който се спира. За някой от операторите има начин да се спрат. Не знам за всички дали става. За повечето от картите където могат да се излъжат съм го изключил.
Давам ти номера на Виваком от който ме тормозят: +359877093491. До колкото разбрах са някаква фирма. Сега проучвам как да формулирам жалбата си в полицията и какво копие да изпратя до съда/прокуратурата за да приключат с опитите.
Пишете и други номера тук за да можем да ги блокираме ефективно и да намерим начин да парираме тормоза.
Всичко е до пари се оказва. Мобилните оператори им дават данни на клиенти за да ги тормозят.
Пишете и други номера тук за да можем да ги блокираме ефективно и да намерим начин да парираме тормоза.
Всичко е до пари се оказва. Мобилните оператори им дават данни на клиенти за да ги тормозят.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
И аз съм също като теб на СИМпатия и на мен ми званяха да ми предлагат Уникола ХС - 2 карти пак безплатно помеждуси,може би защото са решили да я махат тази симпатия и сега гледат да съкратят колкото се може повече от абонатите на тази тарифа.Иначе ХС си има и предимства пред СИМпатията,зависи от гледната точка;)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Я стига се излага!
Затварят старите каси защото правят нови офиси с ново оборудване и визия и се местят там.
Много си разбрал и ти.
Затварят старите каси защото правят нови офиси с ново оборудване и визия и се местят там.
Много си разбрал и ти.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Ще видим. Наблюденията ми не пасват на обяснението ти. Обикалям ежедневно и виждам много от "касите" им. Повечето не се бутат/променят както казваш ти. Няколко са затворени и на прозорците им виси "дава се под наем".
Час от затворените са отворени наскоро и няма логика те да се реновират, а старите им дупки да си остават същите. Не вярвам чужденците да държат малоумници за шефове - да променят на 3 месеца новите офиси пък старите да си стоят с години, ако е така още една причина да се пазим от такива.
Час от затворените са отворени наскоро и няма логика те да се реновират, а старите им дупки да си остават същите. Не вярвам чужденците да държат малоумници за шефове - да променят на 3 месеца новите офиси пък старите да си стоят с години, ако е така още една причина да се пазим от такива.