Мобилен интернет от VIVACOM

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Re: Мобилен интернет от VIVACOM

Мнение от Sage » 26 апр 2012, 23:27

[Quote]Попитах го след това за Traffic Unlimited XS* ,а той каза че трябва да съм абонат на стационарния интернет за да се възползвам.Обаче като се има в предвид ситуацията с виваКлуб картата може и да бърка.:D[/Quote]След като аз от два дни съм абонат на TU XS, значи можеш да поздравиш оператора на 123 от мене :) А за Вива Клуб - не знам как е, но 6 месеца ми се вижда несериозно кратък срок. Между другото, и на мен ми поръчаха такава, но явно ще се достави с пощенски гълъб от Мадагаскар - казаха ми, че до 20 работни дни щяла да бъде на адреса (!?) Както и да е, вижам, че @[B]milen888[/B] е доста навътре в нещата, явно тотално не съм в час за тази карта. Може би защото ми писна от карти за намаление и точки, от които няма полза и съм скептик. Явно тук съм грешал (yes)

BANANA_18
Регистриран: 01 юли 2004, 01:51

Мнение от BANANA_18 » 26 апр 2012, 23:29

20 работни,ама тия празници развалят всичко :)

[Quote]Бърка естествено, не му обръщай внимание Служителите в тези отдели са под всякаква критика и при трите оператора. Отивай направо в някой магазин и кажи, че си лоялен клиент и че от 123 са ти казали, че можеш да си вземеш Traffic Unlimited XS без проблем Гарантирано ще стане [/Quote]
Дали да не изчакам виваКлуб картата(а пък и[B] Sage[/B] казва,че може с номера само),понеже има някакви бонусчета при подписване на нов договор ако притежаваш виваКлуб.
Примерно това
[Quote]Оферта за мобилни услуги:
При подписване на нов договор или подновяване на настоящ договор за период от
12 или 24 месеца за мобилна услуга, всеки клиент с валидна карта VIVACLUB има
право да ползва безплатно за период от 6 месеца следните допълнителни пакети без
абонамент:
• +SMS
• +Data Unlimited S
• +Data Unlimited M
.......................................... [/Quote]

или те не могат да се добавят към картата за мобилен интернет?

Sage

Мнение от Sage » 26 апр 2012, 23:33

От 123 ми продиктуваха номера на картата и казаха, че мога да се възползвам от нея за разни отстъпки и преференции на сайта само по номера.

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 26 апр 2012, 23:44

Четете бе хора, този сайт дето съм го дал за какво е :D
http://vivacom.bg/VivaClub

Там си пише за 6-те месеца. А иначе картата е уникална, мой приятел на Коледа си взе с нея фотоапарат от Техномаркет с 50 % отстъпка (woo) (yes)
Дали има друг български оператор с такива преференции за клиентите си? Въпроса е риторичен, разбира се ;)

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 27 апр 2012, 01:52

Наистина е риторичен..;)
То клиентите на Виваком не ползват почти никакви отстъпки за каквото и да било...за тях нещата винаги са .. бавни.. ..винаги..
Има само един оператор с брутално голямо количество екстри за лоялните клиенти, то нещата са ясни..

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 27 апр 2012, 02:57

Глей са... :) Принципно съм на твоето мнение... Но не можеш да обобщаваш така генерално, още повече че си модератор...

Аз имам около 200 минути месечно с мобилни телефони в чужбина... Какво брутално количество екстри ще ми предложат Мтел с това потребление? Освен брутално висока сметка? :)

Sage

Мнение от Sage » 27 апр 2012, 08:03

Казано по-иначе, при Виваком нещата са опростени - просто имаш по-малка крайна сметка за дадени услуги. Докато при М-Тел си вътре по подразбиране, но представи си, хората ти създават цял Quest от гъдели, с които да лавираш и да си извоюваш някакви дребни отстъпки и да понамалиш негативите.
Тази тема е добър пример за това. [B]500 MB за 5 лв.[/B] и скорост от 128 kbps = 16 kB/s (3G) или [B]210 kbps = 26 kB/s[/B] (EDGE) след това. При М-Тел цената на най-евтиния пакет е с 33% по-висока за MB, а след изчерпването на пакета скоростта е два пъти по-ниска и ще става само за до 48 kbps онлайн радиостанции. Сърфирането сигурно става болка в трибуквието...
Какви отстъпки може да дадат М-Тел [i]на най-ниския си план[/i], та да компенсират това изоставане? (whistle)

Emuhead
Регистриран: 23 ное 2009, 17:12

Мнение от Emuhead » 27 апр 2012, 08:55

Асене,
отстъпките пи Мтел Клуб и ВиваКлуб са почти идентични. Имам и двете и съм сравнявал. Виваком примерно имаха Гражданска отговорност с 20 % отстъпка.

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 27 апр 2012, 11:39

С Мтел Клуб карта вместо 800лв. платих 400лв. за зимни гуми миналата година, например.
Коментара ми беше такъв, тъй като "риторичния" въпрос беше риторичен колкото баба ми..

Sage

Мнение от Sage » 27 апр 2012, 14:15

[Quote]С Мтел Клуб карта вместо 800лв. платих 400лв.[/Quote]Еха-а (woo)
Сега ако кажа как един приятел си купил с клубна карта Вива TV Quattron 70" за 6 000 лв. вместо за 12 000 дали ще мине номера :)
Не, че нещо, ама дай малко подробности как простосмъртен може да изкопчи 4 стотака от М-Тел.

Отговори