Мобилен интернет от VIVACOM
Re: Мобилен интернет от VIVACOM
[Quote]Попитах го след това за Traffic Unlimited XS* ,а той каза че трябва да съм абонат на стационарния интернет за да се възползвам.Обаче като се има в предвид ситуацията с виваКлуб картата може и да бърка.:D[/Quote]След като аз от два дни съм абонат на TU XS, значи можеш да поздравиш оператора на 123 от мене :) А за Вива Клуб - не знам как е, но 6 месеца ми се вижда несериозно кратък срок. Между другото, и на мен ми поръчаха такава, но явно ще се достави с пощенски гълъб от Мадагаскар - казаха ми, че до 20 работни дни щяла да бъде на адреса (!?) Както и да е, вижам, че @[B]milen888[/B] е доста навътре в нещата, явно тотално не съм в час за тази карта. Може би защото ми писна от карти за намаление и точки, от които няма полза и съм скептик. Явно тук съм грешал (yes)
20 работни,ама тия празници развалят всичко :)
[Quote]Бърка естествено, не му обръщай внимание Служителите в тези отдели са под всякаква критика и при трите оператора. Отивай направо в някой магазин и кажи, че си лоялен клиент и че от 123 са ти казали, че можеш да си вземеш Traffic Unlimited XS без проблем Гарантирано ще стане [/Quote]
Дали да не изчакам виваКлуб картата(а пък и[B] Sage[/B] казва,че може с номера само),понеже има някакви бонусчета при подписване на нов договор ако притежаваш виваКлуб.
Примерно това
[Quote]Оферта за мобилни услуги:
При подписване на нов договор или подновяване на настоящ договор за период от
12 или 24 месеца за мобилна услуга, всеки клиент с валидна карта VIVACLUB има
право да ползва безплатно за период от 6 месеца следните допълнителни пакети без
абонамент:
• +SMS
• +Data Unlimited S
• +Data Unlimited M
.......................................... [/Quote]
или те не могат да се добавят към картата за мобилен интернет?
[Quote]Бърка естествено, не му обръщай внимание Служителите в тези отдели са под всякаква критика и при трите оператора. Отивай направо в някой магазин и кажи, че си лоялен клиент и че от 123 са ти казали, че можеш да си вземеш Traffic Unlimited XS без проблем Гарантирано ще стане [/Quote]
Дали да не изчакам виваКлуб картата(а пък и[B] Sage[/B] казва,че може с номера само),понеже има някакви бонусчета при подписване на нов договор ако притежаваш виваКлуб.
Примерно това
[Quote]Оферта за мобилни услуги:
При подписване на нов договор или подновяване на настоящ договор за период от
12 или 24 месеца за мобилна услуга, всеки клиент с валидна карта VIVACLUB има
право да ползва безплатно за период от 6 месеца следните допълнителни пакети без
абонамент:
• +SMS
• +Data Unlimited S
• +Data Unlimited M
.......................................... [/Quote]
или те не могат да се добавят към картата за мобилен интернет?
От 123 ми продиктуваха номера на картата и казаха, че мога да се възползвам от нея за разни отстъпки и преференции на сайта само по номера.
Четете бе хора, този сайт дето съм го дал за какво е :D
http://vivacom.bg/VivaClub
Там си пише за 6-те месеца. А иначе картата е уникална, мой приятел на Коледа си взе с нея фотоапарат от Техномаркет с 50 % отстъпка (woo) (yes)
Дали има друг български оператор с такива преференции за клиентите си? Въпроса е риторичен, разбира се ;)
http://vivacom.bg/VivaClub
Там си пише за 6-те месеца. А иначе картата е уникална, мой приятел на Коледа си взе с нея фотоапарат от Техномаркет с 50 % отстъпка (woo) (yes)
Дали има друг български оператор с такива преференции за клиентите си? Въпроса е риторичен, разбира се ;)
Наистина е риторичен..;)
То клиентите на Виваком не ползват почти никакви отстъпки за каквото и да било...за тях нещата винаги са .. бавни.. ..винаги..
Има само един оператор с брутално голямо количество екстри за лоялните клиенти, то нещата са ясни..
То клиентите на Виваком не ползват почти никакви отстъпки за каквото и да било...за тях нещата винаги са .. бавни.. ..винаги..
Има само един оператор с брутално голямо количество екстри за лоялните клиенти, то нещата са ясни..
Глей са... :) Принципно съм на твоето мнение... Но не можеш да обобщаваш така генерално, още повече че си модератор...
Аз имам около 200 минути месечно с мобилни телефони в чужбина... Какво брутално количество екстри ще ми предложат Мтел с това потребление? Освен брутално висока сметка? :)
Аз имам около 200 минути месечно с мобилни телефони в чужбина... Какво брутално количество екстри ще ми предложат Мтел с това потребление? Освен брутално висока сметка? :)
Казано по-иначе, при Виваком нещата са опростени - просто имаш по-малка крайна сметка за дадени услуги. Докато при М-Тел си вътре по подразбиране, но представи си, хората ти създават цял Quest от гъдели, с които да лавираш и да си извоюваш някакви дребни отстъпки и да понамалиш негативите.
Тази тема е добър пример за това. [B]500 MB за 5 лв.[/B] и скорост от 128 kbps = 16 kB/s (3G) или [B]210 kbps = 26 kB/s[/B] (EDGE) след това. При М-Тел цената на най-евтиния пакет е с 33% по-висока за MB, а след изчерпването на пакета скоростта е два пъти по-ниска и ще става само за до 48 kbps онлайн радиостанции. Сърфирането сигурно става болка в трибуквието...
Какви отстъпки може да дадат М-Тел [i]на най-ниския си план[/i], та да компенсират това изоставане? (whistle)
Тази тема е добър пример за това. [B]500 MB за 5 лв.[/B] и скорост от 128 kbps = 16 kB/s (3G) или [B]210 kbps = 26 kB/s[/B] (EDGE) след това. При М-Тел цената на най-евтиния пакет е с 33% по-висока за MB, а след изчерпването на пакета скоростта е два пъти по-ниска и ще става само за до 48 kbps онлайн радиостанции. Сърфирането сигурно става болка в трибуквието...
Какви отстъпки може да дадат М-Тел [i]на най-ниския си план[/i], та да компенсират това изоставане? (whistle)
Асене,
отстъпките пи Мтел Клуб и ВиваКлуб са почти идентични. Имам и двете и съм сравнявал. Виваком примерно имаха Гражданска отговорност с 20 % отстъпка.
отстъпките пи Мтел Клуб и ВиваКлуб са почти идентични. Имам и двете и съм сравнявал. Виваком примерно имаха Гражданска отговорност с 20 % отстъпка.
С Мтел Клуб карта вместо 800лв. платих 400лв. за зимни гуми миналата година, например.
Коментара ми беше такъв, тъй като "риторичния" въпрос беше риторичен колкото баба ми..
Коментара ми беше такъв, тъй като "риторичния" въпрос беше риторичен колкото баба ми..
[Quote]С Мтел Клуб карта вместо 800лв. платих 400лв.[/Quote]Еха-а (woo)
Сега ако кажа как един приятел си купил с клубна карта Вива TV Quattron 70" за 6 000 лв. вместо за 12 000 дали ще мине номера :)
Не, че нещо, ама дай малко подробности как простосмъртен може да изкопчи 4 стотака от М-Тел.
Сега ако кажа как един приятел си купил с клубна карта Вива TV Quattron 70" за 6 000 лв. вместо за 12 000 дали ще мине номера :)
Не, че нещо, ама дай малко подробности как простосмъртен може да изкопчи 4 стотака от М-Тел.