Мобилен интернет от VIVACOM
Re: Мобилен интернет от VIVACOM
Ами не стига, че се казва и потвърждава и всъщност ти си продължаваш да твърдиш неверни неща. Не мога да разбера защо дезинформираш така хората ? Може да си имаш някакви лични конфликти с модераторите, но благодарение на това може да подведеш хората, което е равносилно на цензурата, за която се говори тук от седмица. Махането на информация и публикуването самоцелно на невярна такава е едно и също нещо. Вместо да си вземеш бележка играеш някакви детски игри!
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Ама сега какво?
Нищо не съм казал.
Нито пък подвеждам просто си подбрах любими цитати (whistle)
А ако визираш написаното на
[Quote]Автор: AVKansazov
Дата: 03.05.2012 00:22
[/Quote]
лично проверих може да си сигурен в магазина на "Мария Луиза" до гарата.
И махни официалния тон днес е празник не си в магазина.
Нищо не съм казал.
Нито пък подвеждам просто си подбрах любими цитати (whistle)
А ако визираш написаното на
[Quote]Автор: AVKansazov
Дата: 03.05.2012 00:22
[/Quote]
лично проверих може да си сигурен в магазина на "Мария Луиза" до гарата.
И махни официалния тон днес е празник не си в магазина.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Всъщност каквото и да се каже все се минава за работещ в магазин. Изобщо не работя в магазини за каквото и да е. Но за мен е очевидно, че ти работиш, след като така зачеса темата. И ти казвам, че аз пък лично направо си взех модема с договор и 5лв. такса. Планирах такава покупка за 10лв. такса, но видях какво е писано в тази тема от @asenna5 и реших да питам. Е - имаше и цена от пет лева. Вярно, че е 24 месеца договора, но пет лева ми е идеално.
Според мен като работещ за конкурентен оператор ти плащат да дезинформираш хората. Поне такива впечатления оставяш в мен.
Според мен като работещ за конкурентен оператор ти плащат да дезинформираш хората. Поне такива впечатления оставяш в мен.
Добре, вече се изясни, че нищо не е ясно при интернета за 5 лв. при М-Тел - има ли, няма ли, 99 лв. ли е модема, 149 лв. ли... М-Тел феновете казват едно, сайтът и проверката от съфорумец казват друго - нека спрем със спама - на който му трябва - отива, пита, ако кажат НЕ, значи за него е НЕ, ако ще тук и 100 човека да се кълнат в обратното. Точка. Темата тук е за нета на Виваком.
-
За разлика от вас мижитурки лъжливи не се крия.
Пиши ми ника във фейсбук и ще видиш колко работя за конкуренцията.Крейзито преди ме беше намерил ама после избяга.
Вие с Обективния много обичате да викате "дръжте крадеца".
Какво следващия път с видеокамера ли да ида във магазина тогава какво и продавача ще изкарате подставено лице.
Вашите мениджъри упорито продължават да мислят клиентите си (за твое учудване и аз съм такъв) за безмозъчни чифтокопитни.И получавате същото разбиране и от нас за вас.
ОК приключвам само че не можах да се сдържа от тези лъжи след като даже си направих труда да проверя и излезе че не е вярно.
Пиши ми ника във фейсбук и ще видиш колко работя за конкуренцията.Крейзито преди ме беше намерил ама после избяга.
Вие с Обективния много обичате да викате "дръжте крадеца".
Какво следващия път с видеокамера ли да ида във магазина тогава какво и продавача ще изкарате подставено лице.
Вашите мениджъри упорито продължават да мислят клиентите си (за твое учудване и аз съм такъв) за безмозъчни чифтокопитни.И получавате същото разбиране и от нас за вас.
ОК приключвам само че не можах да се сдържа от тези лъжи след като даже си направих труда да проверя и излезе че не е вярно.
Изобщо не съм фен на какъвто и да е мобилен оператор. Все едно да съм фен на бюрото си. Ползвам и трите оператора по необходимост. Търсех евтина оферта и я намерих след като прочетох темата. Проблема е, че лично установих как @AVKansazov дава грешна информация, а след като му направих бележка веднага заяви, че съм бил работил в магазин. Е, ако наемаха хора над 40 години може би щях да си потърся работа в магазина при тия хубавелки, дето го назначават, но не съм служител. Като гледам вече съм и мижитурка. Ако имаше модератори на място трябваше да го предупредят да не държи такъв език. Никаква култура.
-
[Quote]Проблема е, че лично установих как @AVKansazov дава грешна информация[/Quote]
Продължаваш да спамиш.Нито ти е мястото в тази тема нито Минито за 5 лв.без таблет е истина и пак продължаваш!
Отидох проверих на място и пак съм давал ЛЪЖЛИВА информация.
Едно време по новините даваха някакъв рибар.Питат го:
- защо бракониерстваш?
- не бракониерствам
- ама ние те видяхме
- а бе аз знам че сте ма видели ама не ви вярвам
та и с вас и лъжите ви така
Дай да я видим тая касова бележка и да я сравним с моята!
Продължаваш да спамиш.Нито ти е мястото в тази тема нито Минито за 5 лв.без таблет е истина и пак продължаваш!
Отидох проверих на място и пак съм давал ЛЪЖЛИВА информация.
Едно време по новините даваха някакъв рибар.Питат го:
- защо бракониерстваш?
- не бракониерствам
- ама ние те видяхме
- а бе аз знам че сте ма видели ама не ви вярвам
та и с вас и лъжите ви така
Дай да я видим тая касова бележка и да я сравним с моята!
Важното е как ще си го поискаш, Кансъзов... И аз много пъти съм получавал неща, които ги няма никъде написани и които биха отказали на много други. Важното е да знаеш какво искаш, да знаеш как да го поискаш и откъде да го поискаш
Тук се получава малко като Бай Ганьо, който като видял жирафа, казал "Е, те такова животно нема!"
Вместо да ходиш да си го поискаш същото, ти почваш да го храниш, дето е казал къде и как можеш да го получиш. Ако вече си се вързал с договор за повече пари - еми сори... Шит хепънс
Тук се получава малко като Бай Ганьо, който като видял жирафа, казал "Е, те такова животно нема!"
Вместо да ходиш да си го поискаш същото, ти почваш да го храниш, дето е казал къде и как можеш да го получиш. Ако вече си се вързал с договор за повече пари - еми сори... Шит хепънс
Кансъзов е прав защото и да е имало такава оферта тя не е била официално обявена или е била обявена в стил "има 5 свободни места в детската градина от днес-ама да сте кандидатствали вчера":D:D Edin съфъфоромец се биеше в гърдите,че ползва 10ГБ нет на глобул за 10лв, ама и неговата оферта е от типа на детската градина:D:D т.е. който разбрал разбрал;) с една дума това не са нормални оферти.Та склонен съм да повярвам,че е имало такава оферта,но първо за нея са разбрали малко(тез които трябва;) )хора и второ е била за много кратко:D така,че не се брои:D:D
А бе къде е батко:D:D:D т. е. темата не е ли ""Мобилен интернет от VIVACOM""
А бе къде е батко:D:D:D т. е. темата не е ли ""Мобилен интернет от VIVACOM""
Единия батко е на Село, а другия е на река Сена :D