Мобилен интернет от VIVACOM
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Мобилен интернет от VIVACOM
Ползвам мобилен интернет от VIVACOM - Traffic Unlimited S. Вече трети ден не получавам пакета с мегабайтите на висока скорост. Като се обадя на 123 ми пускат музика и ако успея да се свържа с оператор ми говорят обичайните нищо незначещи глупости. Има ли някой друг с подобни проблеми?
-
- Регистриран: 18 мар 2012, 18:00
Re: Мобилен интернет от VIVACOM
:( Лично аз съм доволен от Виваком! Ползвам неограничен интернет с 300мб. на максимална скорост и програмата ми е с още 300минути. в мрежата на Виваком за 11.80лв. такса на месец! До сега не съм имал проблем,и смея да кажа ,че нетът им е по добър от Глобул,тъй като имам 3г.устройството на Глобул и него ползвам вече 2години с нетбук ,но минималната скорост на Глобул е СМЕХ:D. Сега го спирам Глобулския!Виваком са по добри ,макар да ползвам техният нет досега само през мобилният си тел. ,но през 3г.връзката! Едно от любимите ми занимания е да слушам през Нокията си Н73 и Вивакомският нет интернет радио в колата през стереото с 4колони и буфер! Миналата седмица от София до Драгоман ,радиото прекъсна ,само един път за малко докат буферира и това беше-свиреше си през тела без проблем с Виваком,но чистота на интернет радиото под 128кб/с!:D Имах проблем с приспадането на безплатните ми минути на месец,просто не ги отчитаха ,но след 3 разговора от Виваком си ми ги приспаднаха без проблем,просто грешка от тяхна страна !:| Постъпиха коректно и си оправиха грешката с отчитането!(yes) При теб незнам защо става така :S Мой съвет е да се свързваш с различни техни служители и ще попаднеш на цивилизован Бай Ганьо от тях ,който ще ти свърши работа!:D Бъди по настоятелен-така трябва в БГ;)
Имах само веднъж подобен проблем, но с Data Unlimited, след смяна на пакета. Обаждах се 5 пъти и увъртаха, докато накрая ме оставиха месец и нещо на пълна скорост, при положение, че заради проблема свалих на 5 лв. пакет уж с 50 MB, а източих над 1 GB с 4-5 Mbps :)
Съвсем случайно разбрах, че [B]Traffic Unlimited XS[/B] вече се предлага и за лоялни клиенти. Т.е. не е задължително да си абонат на фиксиран интернет, както пише все още на сайта:
[Quote]*Traffic Unlimited XS се предлага само на VIVACOM Net клиенти.[/Quote]http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/traffic
Та реших да се възползвам и си взех една джа-джа [B]Huawei E173[/B] базплатно с 500 MB за 5 лв. месечно. Не е зле. (yes) Тъкмо ще видя дали след края на отчетния период ще имам подобен проблем като теб.
Интересно, SIM пакетът отвътре е с логото [B][i]Вивател[/i][/B] 8)
П.П. Специално за @[B]asenna5[/B] - до мен, при другата консултант-продавачка имаше една девойка, която [B]пренасяше от М-Тел[/B] едновременно своя номер и този на майка си. Една от репликите и беше "[i]ами те повечето от моите избягаха вече, и накрая се реших и аз.[/i]" (whistle):)
[Quote]*Traffic Unlimited XS се предлага само на VIVACOM Net клиенти.[/Quote]http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/traffic
Та реших да се възползвам и си взех една джа-джа [B]Huawei E173[/B] базплатно с 500 MB за 5 лв. месечно. Не е зле. (yes) Тъкмо ще видя дали след края на отчетния период ще имам подобен проблем като теб.
Интересно, SIM пакетът отвътре е с логото [B][i]Вивател[/i][/B] 8)
П.П. Специално за @[B]asenna5[/B] - до мен, при другата консултант-продавачка имаше една девойка, която [B]пренасяше от М-Тел[/B] едновременно своя номер и този на майка си. Една от репликите и беше "[i]ами те повечето от моите избягаха вече, и накрая се реших и аз.[/i]" (whistle):)
-
- Регистриран: 16 ное 2006, 10:16
Това е хубава новина. :) Една позната се пусна на Traffic Unlimited S и й препоръчах този модем. Виждат ми се добри. Другия вариант беше някакъв Алкател, но този ми се стори по-добър.
Ами аз в началото клонях към Алкатела, но за него намерих доста оскъдна информация като тестове или впечатления. Имаше разни процедурни оплаквания от него. За Huawei-я единствено имаше някакъв сравнителен тест, че не можел да вдигне над 5,5-5,6 Mbps а друг модел от марката (14,4 Mbps) си качвал на същото място 7-8. Но пък за обхвата пишеше добри неща.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]Съвсем случайно разбрах, че Traffic Unlimited XS вече се предлага и за лоялни клиенти. Т.е. не е задължително да си абонат на фиксиран интернет, както пише все още на сайта:
*Traffic Unlimited XS се предлага само на VIVACOM Net клиенти.
http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/traffic
Та реших да се възползвам и си взех една джа-джа Huawei E173 базплатно с 500 MB за 5 лв. месечно. Не е зле. Тъкмо ще видя дали след края на отчетния период ще имам подобен проблем като теб.
Интересно, SIM пакетът отвътре е с логото Вивател [/Quote]
На мен също ми предлгаха този пакет Traffic Unlimited XS. Но още се колебая,просто не знам след тези 500 MB на колко ще ми падне скороста? За таблет няма да има проблем да ползвам този пакет,или по-точно сле като изразходвам 500 MB на максимална скорост,след това ще ми зарежда ли страниците,или ще чакам по 5мин.да ми зареди.
*Traffic Unlimited XS се предлага само на VIVACOM Net клиенти.
http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/traffic
Та реших да се възползвам и си взех една джа-джа Huawei E173 базплатно с 500 MB за 5 лв. месечно. Не е зле. Тъкмо ще видя дали след края на отчетния период ще имам подобен проблем като теб.
Интересно, SIM пакетът отвътре е с логото Вивател [/Quote]
На мен също ми предлгаха този пакет Traffic Unlimited XS. Но още се колебая,просто не знам след тези 500 MB на колко ще ми падне скороста? За таблет няма да има проблем да ползвам този пакет,или по-точно сле като изразходвам 500 MB на максимална скорост,след това ще ми зарежда ли страниците,или ще чакам по 5мин.да ми зареди.
Huawei е по-добрия вариант.Освен всичко тоя модем тръгна на Убунту 11.10 без да инсталирам каквито и да е драйвери.Алкател са много зле откъм поддръжка.
След изчерпването, скоростта ще падне на 128 Kbps и ще ти се отварят страниците без проблем, не за минути, а за няколко секунди(yes)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00