Мобилен сайт с измамливи и лъжливи ревюта
Re: Мобилен сайт с измамливи и лъжливи ревюта
Ми аз тепърва ще постигам в съдебните зали :) А тия да говорят такива глупости, просто нямам думи. :S
И аз тепърва ще постигам успехи, ама ТЕПЪРВА! А тук става въпрос за съвсем друго! Колко други грешки откриваш? От колко ревюта?
Ами да ти кажа прочетох само две - на Айно и на W995 и се отказвам да чета повече. Но ще продължа да чета да открия още да ти докажа !
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Clear Audio Experience (yes) Yes , It's a Sony
все пак екрана не е ли с резолюция 240x320 ;)
все пак екрана не е ли с резолюция 240x320 ;)
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
Май тука нещо се бъркате. Пробвайте на BOSE, Denon пък за Sennheiser и ULTRASONE да не говорим и викате, че на Sony са били НАЙ-добрите.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Абе тук никой ли не чете постовете изцяло ? Аз казах " [u][B]За мен[/B][/u] Sony правят най-добрите слушалки" ,т.е. мен съотношението цена : качество : достъпност, предлагано от Sony е най-доброто. Разбира се, че има по-екзотични марки, но като си спомня колко време ми отне да намеря в БГ едни Sony-та, какво остава за Sennheiser и подобните - трябва да се поръчват от чужбина, без гаранция и т.н. ... който е запален по определена марка, ок ... ама не на всеки му се занимава
И за мен SE са най добри от към звук, не само за слушане на музика, ами и по време на разговор..
На к810 му качих драйвери от W880, и вади много силен , кристален и ясен звук при разговор. С оригиналните драйвери звукът при говорене пак е чист без шум,но басов и не ми хареса.
В другия ми тел нокиа Е51(бизнес серия) има страничен шум по време на разговор,едно постоянно шумене което не се е изчистило с никакви други драйвери които съм слагал.
Все пак си зависи и от конкретния модел, винаги има несполучливи и при всички марки.
На к810 му качих драйвери от W880, и вади много силен , кристален и ясен звук при разговор. С оригиналните драйвери звукът при говорене пак е чист без шум,но басов и не ми хареса.
В другия ми тел нокиа Е51(бизнес серия) има страничен шум по време на разговор,едно постоянно шумене което не се е изчистило с никакви други драйвери които съм слагал.
Все пак си зависи и от конкретния модел, винаги има несполучливи и при всички марки.
Единствената страница, в която има подробни ревюта (тя и затова е предназначена) за мен е mobile-review.
Българските страници в повечето случаи НЕ отговарят техническите данни, функции и т.н., ако има ревю си е направо през пръсти с оскъдна и понякога недостоверна информация.
Българските страници в повечето случаи НЕ отговарят техническите данни, функции и т.н., ако има ревю си е направо през пръсти с оскъдна и понякога недостоверна информация.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Denon / Onkyo Marantz ... те са друга боза и трябва да случиш кой ги владее Друго измерение са си. Иначе SwollenMembers точно го е казал. Ако ще гледаме "масовото" то определено SONY си заслужава
Че лъжат е ясно.Обаче този студент ме разсмя. Какви са тия "хардуерни мотиви","възпроизводители на софтуерни разработки"? Именно Самсунг и Нокиа започнаха да използват отделни DSP. И измерванията не показват превъзходство на Сони,по-скоро обратното.Фактът,че можеш да сменяш версията на плейъра в различните модели на Сони какво означава? Само едно,всичко е до софтуеър,хардуеърът е еднакъв.Вярно е,че басите са отлични,но динамичният обхват не е нищо особено.Съгласен съм,че ревюто създава измамна представа.Но и фенщината е в повече.Продуктите на Apple са без конкуренция сред масовите устройства.