Мобилният интернет на Булсатком

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком

Мнение от samoznai » 12 юни 2017, 13:23

За имане - напълно е възможно, прави се. Питах конкретно има ли нещо говорено. Оказва се няма, само дрън-дрън и "водени са разговори".

BFBS няма характер на военна комуникация - слушал съм радиото им и съл гледал телевизията им в Кипър и Израел. Нищо различно от военния телвизионен канал в България.

А това:

[Quote]държавата да инвестира без възращаемост, просто е яко да го има[/Quote]

Това са пълни глупости на квадрат, че и на куб, особено и най-вече когато става дума за нашата държава. Не знам защо изобщо си губи времето да ги пишеш, след като веряотно сам се досещаш, че са такива. Че си се влюбил в Булсатком по някакви неясни за мен причини е напълно ОК, ама не им правиш услуга с подобни откровено гимназиални дивотии, savvy?

labaling
Регистриран: 23 май 2014, 00:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком

Мнение от labaling » 12 юни 2017, 13:27

Според мен Макс имат прекалено лошо кредитно портфолио, за да бъде позволено от банките да бъдат купени от Булсат. И сега, помагайки им - като Макс нямат служители, базови станции, Булсат се доближават до момента с покупката им. В момента Макс само прибират кинти от клиенти, висящи на роуминга от Булсат. Но все си мисля, че този факт не е случаен и има договор между Булсат и Макс - тези приходи именно да бъдат използвани за покриване на задължения, и в последствие Макс да бъдат купени от Булсатком.

samoznai

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком

Мнение от samoznai » 12 юни 2017, 13:39

Математиката не излиза.
Виж, други схеми - излизат и още как...

kapron
Регистриран: 21 яну 2015, 09:56

Мнение от kapron » 12 юни 2017, 14:21

Bein? Много любипитно, но си мисля че ще е ужасно сложно упражнение подобна компания да придобие и управлява бизнес като Булсат. Според мен ще е културен шок и за двете страни.

Потребителски аватар
Luke_Netwalker
Регистриран: 12 дек 2011, 13:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком

Мнение от Luke_Netwalker » 12 юни 2017, 15:13

[Quote]Знам само, че обещаха нормална гласова услуга на 15 май и вместо това казаха, че "замразяват" проекта си за развитие на мобилна мрежа, сателитът им бил по-важен.[/Quote]
Проекта не е замразен. Просто е в тестов период. Нормално е за начало. Да видим какво ще стане след 31 август, когато свърши теста.

samoznai

Мнение от samoznai » 12 юни 2017, 15:28

Така ли?
Значи грешно съм разбрал, че ако съм абонат на Булсатком, за да говоря по телефона трябва да ползвам някакво приложение през интернет, вместо нормалната телефонна функция?

И спобственикът на фирмата ме лъже? https://offnews.bg/ikonomika/bulsatkom-zamrazi-proekta-si-za-chetvarti-mobilen-operator-656046.html

labaling
Регистриран: 23 май 2014, 00:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком

Мнение от labaling » 12 юни 2017, 15:39

И все пак трябва да разграничим нюанс "четвърти национален мобилен оператор" и "4G мрежа". На така зададен въпрос са получили и подобаващия отговор.

Едното включва глас и данни, другото - само данни. Едното има национално покритие, другото може да има покритие в големите градове, курорти. Това, че Булсатком засега няма да са национален мобилен оператор с всичките му прилежащи характеристики не значи, че няма да бъдат 4G такъв и при първа възможност да постегнат - и лека полека разширят безжичната интернет мрежа.

samoznai

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком

Мнение от samoznai » 12 юни 2017, 16:44

хайде да не се обиждаме като се замеряме с алабалистики, става ли? :)

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком

Мнение от tzincbg » 12 юни 2017, 17:14

Няма ала бала - човекът каза замразяваме сега, докато оправим нещата около сателита, не е казал да махнат 4g плакатите от офисите, нито да спират карти или клетки. Даже пусна много добро мобилно приложение за разговори. В последното интервю от събота също каза, че сателитът ще подпомогне мобилната мрежа.

ne4o
Регистриран: 08 фев 2009, 09:27

Re: Мобилният интернет на Булсатком

Мнение от ne4o » 12 юни 2017, 17:28

С настървението,с което разсилните от тройния картел,нападат във всички теми за Булсатком,прозира страх!Явно е,че Булсат ще им размъти водата.Аз например си взех номер от Булсат,именно заради антикампанията,която водят служителите на картела,във форума.Точно тази тяхна активност,ми изостри вниманието.

Отговори