Мобилният интернет на Булсатком
Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком
Какви бисквитки по принцип предлагат булсатком. Никъде не можах да открия модел, фирма или някаква картинка поне. Който има ако обича да пише отключени ли са.
Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком
Когато взимах бисквитка от Bulsatcom преди няколко месеца, имаха и отключени и заключени. И те не бяха наясно коя каква е. Отне ми доста време да намеря отключена, защото бяха от по-стара партида. Мисля че се разбираше коя каква е по SSID. Ако пишеше Bulsat-нещо си беше заключена, а ако пишеше HUAWEI-нещо си беше отключена. Заключените не можеха да се отключат. Иначе модела е HUAWEI E5573-s320.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком
Да попитам само. Искам да направя подарък на едно детенце - таблет (китайски) с 3/4G до 150-200 левчета, а за интернет ще подкрепя Булсатком с тяхна карта. Видях, че най-ниската тарифа е за 9лв месечно. Та може ли да си предплатя, да кажем за една година таксите, но без да сключвам договор и така като мине този период, да не съм на някакъв безсрочен договор, а директно да изхвърли картата и да ползва каквото реши?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком
Вчера си взех такава карта. Предплатена тоет. Можеш да
предплатищ разбира се за година.Поръчах си отделно бисквитка за 48 лева.Казаха ще ми звъннат като дойде.
предплатищ разбира се за година.Поръчах си отделно бисквитка за 48 лева.Казаха ще ми звъннат като дойде.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком
То договор се сключва, но е безсрочен, ако не се вземе устройство/таблет/телефон. И се предплаща и си пише до коя дата е предплатено. Иначе спира. Няма неустойки. И да те излъжат, ще е с една такса. Но няма да го направят.
В офиса не казват, но като си направиш профил, се вижда, че при предплащане 6 мес. 1 е безплатен. При 10 месеца - 2 са безплатни. Аз обаче не бързам да предплащам толкова още. Нека да видим наесен ще платят ли лиценза, ще разсрочат ли още или спират.
Имайте предвид, че на някои модели отнема десетина минути след включване, да се включи в мрежата. Тествайте. Ако е гадно, сменете с друг модел или не плащайте сим картата.
Друг вариант, Ванка, е ако имаш от безплантните карти на 128к, които дават виваком с домашния нет.
В офиса не казват, но като си направиш профил, се вижда, че при предплащане 6 мес. 1 е безплатен. При 10 месеца - 2 са безплатни. Аз обаче не бързам да предплащам толкова още. Нека да видим наесен ще платят ли лиценза, ще разсрочат ли още или спират.
Имайте предвид, че на някои модели отнема десетина минути след включване, да се включи в мрежата. Тествайте. Ако е гадно, сменете с друг модел или не плащайте сим картата.
Друг вариант, Ванка, е ако имаш от безплантните карти на 128к, които дават виваком с домашния нет.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком
Нямам такава карта, а и идеята ми беше с таблета да подаря и интернет на детето в пакет. Така ще подкрепя българския оператор в начинанието му. 10 месеца и два подарък е много добра оферта. Всичко стъпва под 300лв.
Картата с покритие не искам да гледам, защото не отговаря много на действителноста, но ако може някой от Пазарджик, да каже как е положението там. Детенцето е от там.
Картата с покритие не искам да гледам, защото не отговаря много на действителноста, но ако може някой от Пазарджик, да каже как е положението там. Детенцето е от там.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком
Съжалявам, че не е по темата за Булсатком, но:
[Quote]Друг вариант, Ванка, е ако имаш от безплантните карти на 128к, които дават виваком с домашния нет[/Quote]
Много ми трябва такава карта. Откъде и как мога да намеря?
[Quote]Друг вариант, Ванка, е ако имаш от безплантните карти на 128к, които дават виваком с домашния нет[/Quote]
Много ми трябва такава карта. Откъде и как мога да намеря?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/promocii/internet/neogranichen-mobilen-internet-bez-mesechen-abonament
Re: Мобилният интернет на Булсатком
Мойте 5 стотинки.
Сигнал:
-Хаджи Димитър - има(5MBdown/0,5MBup) и посока Люлин на Сточна гара изчезва и се появява след моста на Захарна Фабрика, Люлин - има(20MBdown/10MBup).
Устройства:
Самсунг А5, Меизу М2 мини, Xiaomi redmi note 4 - неработи по дефаулт, нито със избиране на ЛТЕ онли от менюто на *#*#4636#*#*.
На Redmi note 4 tръгна със меню *#*#3646633#*#* Network setings\LTE only (друго да не се пипа понеже при промяна на обхватите и влизане по менютата може да се изтрие серийния номер и имея и едвам се оправя - при мен 5 часа..:)))
Сигнал:
-Хаджи Димитър - има(5MBdown/0,5MBup) и посока Люлин на Сточна гара изчезва и се появява след моста на Захарна Фабрика, Люлин - има(20MBdown/10MBup).
Устройства:
Самсунг А5, Меизу М2 мини, Xiaomi redmi note 4 - неработи по дефаулт, нито със избиране на ЛТЕ онли от менюто на *#*#4636#*#*.
На Redmi note 4 tръгна със меню *#*#3646633#*#* Network setings\LTE only (друго да не се пипа понеже при промяна на обхватите и влизане по менютата може да се изтрие серийния номер и имея и едвам се оправя - при мен 5 часа..:)))
Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком
Само моето дребно уточнение - сигналът се появява около километър преди моста на Захарна фабрика, или около 100-200 метра след кръстовището Константин Величков - Сливница посока Люлин. Също така през целия описан маршрут може да те държи на мрежа и да ползваш мизерен нет, говоря между Сточна гара и Константин Величков. Но само ако си на открито, не в превозно средство. Имах един месец глътка чист въздух с бонусите от Виваком, скоро пак започват "радио премеждията" с Булсатком :D Защото с тяхното покритие, човек замязва на радио-любител ;)