От казаното разбирам. че изборът ми е добър. Относно Тиком, разгледах първо техния сайт и доста ми хареса видяното, но се отказах, защото в Пловдив нямат офис, а в момента от тук трябва да купя. Освен това ме стресна онлайн покупката на СИМ. Договорът се подписва пред куриер, не е ясно какви данни се изискват и въобще, като че ли конфиденциалността на данните не е гаранторана. Писах им, но вече седмица няма отговор.
Спирам до тук, защото темата е за нетът на Булсатком. Ще погледна и в темите за останалите оператори, че възикнаха още въпроси.
Мобилният интернет на Булсатком
Re: Мобилният интернет на Булсатком
Здравейте,възможно ли е след използваните гигабайти от пакета,преди да е свършил периода на засичане,да се добавят нови.
Re: Мобилният интернет на Булсатком
В Пловдив се разпространяват в офисите на N3. В сайта го пише.plumarnep написа: ↑17 юни 2019, 20:19От казаното разбирам. че изборът ми е добър. Относно Тиком, разгледах първо техния сайт и доста ми хареса видяното, но се отказах, защото в Пловдив нямат офис, а в момента от тук трябва да купя. Освен това ме стресна онлайн покупката на СИМ. Договорът се подписва пред куриер, не е ясно какви данни се изискват и въобще, като че ли конфиденциалността на данните не е гаранторана. Писах им, но вече седмица няма отговор.
Спирам до тук, защото темата е за нетът на Булсатком. Ще погледна и в темите за останалите оператори, че възикнаха още въпроси.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29