Мобилтел вече е в нормален ритъм на работа
Re: Мобилтел вече е в нормален ритъм на работа
услугата проверка на фактури пак не работи....
фактура нямам издадена а трябваше да е готова на 8-ми.... сега е 13 май май... не са мн мн в нормален ритъм :X
фактура нямам издадена а трябваше да е готова на 8-ми.... сега е 13 май май... не са мн мн в нормален ритъм :X
[Quote]Те ни познават като лоялен партньор и като оператор, предлагащ мобилни услуги с най-високо качество.[/Quote] (woo) Кой бе? Аз не познавам нито един на такова мнение :X
[Quote]за МТел е много важно, да бъде завършен един изключително мащабен проект, чиято цел е да се обнови напълно клиентската платформа на компанията.[/Quote] И какво ще подобри тази платформа за клиентите?
[Quote]за МТел е много важно, да бъде завършен един изключително мащабен проект, чиято цел е да се обнови напълно клиентската платформа на компанията.[/Quote] И какво ще подобри тази платформа за клиентите?
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Ти хубави въпроси си задал, ама отговорите са ... с риск да ме баннат, ще си позволя да се самоцитирам от един друг форум. Все едно, някой да ти бръкне отзад до лактите и като те питат това не е ли изнасилване, ти да кажеш не, понеже навънка е студено, дадох му на човека да си стопли ръцете. Така и с отговорите на М-тел.
Към момента има поне две констатации, които феновете на М-тел не коментират, а от компанията се правят на ударени:
1. Не е възстановено нивото на обслужване отпреди септември по отношение на информационните услуги.
2. Не е изяснено с какво новата система ще подобри обслужването на клиентите, какъвто беше основният аргумент за смяната, и кога ще приключат всички проблеми, даже не като точен срок, а като някаква прогноза напред във времето.
В няколко разговора със служители на М-тел на директно зададен въпрос "Кога ще приключат проблемите Ви, поне приблизително?", отговорът общо взето е "Г-не, към момента не може да се ангажираме с такава прогноза".
За адекватност на плановете и за компенсации за причинените неудобства по-добре да не отваряме дума ...
Обаче гледам феновете едно си знаят, едно си баят - след като имат най-много клиенти значи са-най-добре и хората са най-доволни от тях. Но аз вече бях писал по-нагоре, че големият брой на клиентите нито означава, че са-най-добре, нито че хората са най-доволни от тях. Много ми е любопитно какво ще стане, ако в един момент отпаднат неустойките при прекратяване на договор ...
Към момента има поне две констатации, които феновете на М-тел не коментират, а от компанията се правят на ударени:
1. Не е възстановено нивото на обслужване отпреди септември по отношение на информационните услуги.
2. Не е изяснено с какво новата система ще подобри обслужването на клиентите, какъвто беше основният аргумент за смяната, и кога ще приключат всички проблеми, даже не като точен срок, а като някаква прогноза напред във времето.
В няколко разговора със служители на М-тел на директно зададен въпрос "Кога ще приключат проблемите Ви, поне приблизително?", отговорът общо взето е "Г-не, към момента не може да се ангажираме с такава прогноза".
За адекватност на плановете и за компенсации за причинените неудобства по-добре да не отваряме дума ...
Обаче гледам феновете едно си знаят, едно си баят - след като имат най-много клиенти значи са-най-добре и хората са най-доволни от тях. Но аз вече бях писал по-нагоре, че големият брой на клиентите нито означава, че са-най-добре, нито че хората са най-доволни от тях. Много ми е любопитно какво ще стане, ако в един момент отпаднат неустойките при прекратяване на договор ...
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Гугъл търсене на :
фирма 088 - резултат : Около 1 350 000 резултата (0.25 секунди)
фирма 089 - резултат : Около 1 690 000 резултата (0.15 секунди)
фирма 087 - резултат : Около 656 000 резултата (0.14 секунди)
Това каза Гугъл ! (coffee)[/Quote]
0888 Около 62 100 000 резултата (0.17 секунди)
Гугъл не е за търсене на префикси нали се сещаш :)
------------------------------------------------------------------------
Относно проверкат ана сметка в сайта, има профилактика, нещо което се в правило винаги, скоро ще е ок.
фирма 088 - резултат : Около 1 350 000 резултата (0.25 секунди)
фирма 089 - резултат : Около 1 690 000 резултата (0.15 секунди)
фирма 087 - резултат : Около 656 000 резултата (0.14 секунди)
Това каза Гугъл ! (coffee)[/Quote]
0888 Около 62 100 000 резултата (0.17 секунди)
Гугъл не е за търсене на префикси нали се сещаш :)
------------------------------------------------------------------------
Относно проверкат ана сметка в сайта, има профилактика, нещо което се в правило винаги, скоро ще е ок.
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Виж какво заради вашите глупотевини изядох едно наказание от Владо. Втори път няма да ви падам на нивото. (angry) Мислете ме за какъвто искате, изобщо не ме интересува и ми е все едно.
Аз по-горе обясних. Този форум ви е като втори дом, всяко мнение тук го смятате за мнение на цяла БГ.
Аз по-горе обясних. Този форум ви е като втори дом, всяко мнение тук го смятате за мнение на цяла БГ.
-
Имам конкретен въпрос, ако искаш го приеми като откровено заяждане, но все пак очаквам да получа конкретен отговор - докога ще продължи профилактиката в сайта по отношение на проверката на фит-премията - при старата система беше възможно, при новата система от септември месец насам излиза "Тази информация не е достъпна за вашия абонаменте план"?:)
-
[Quote]
Хахахахахахаха :D Ти преброи ли ги ???
Аз да. Мтел с 1500 000 абоната.
Най-много са ГлоБул следвани от виваком[/Quote]
[Quote]Ти нали си служител на Мтел ??? Нали знаеш, че нищо официално не може да се изнася ???
Аз не мога да злепоставя източниците си !!!
Инфото ми е 100%-тово.
Мтел се нарежда след Виваком, за тяхно голямо съжаление.
И не си мислете, че "бизнеса" само Мтел ползва.
Бих казал, че и там Мтел отстъпва на ГлоБул и Вива (взети заедно)[/Quote].
Тези 100% за които пишеш незнам от къде си ги взел, но не са верни :)
Незнам какво те е накарало да търсиш внимание толкова интензивно, но по-добре реалаксирай ден два, ела отново ... и напиши нещо нормално. Надявам се не звуча заядливо, но се съгласявайки се, че ще съм обективен..и надявайки се.. по-безпристрастен в коментарите си.. ще ти кажа, че МТел въпреки проблемите които има сега, все още е номер 1!
Аз съм го казвал и преди, проблемите са повече от неприятн, за това, не съм се опитал да спра когото и да е... да последва интересите си. Ако не си доволен от оператора си, просто го смени!
Но да пишеш глупости... това е ...
Хахахахахахаха :D Ти преброи ли ги ???
Аз да. Мтел с 1500 000 абоната.
Най-много са ГлоБул следвани от виваком[/Quote]
[Quote]Ти нали си служител на Мтел ??? Нали знаеш, че нищо официално не може да се изнася ???
Аз не мога да злепоставя източниците си !!!
Инфото ми е 100%-тово.
Мтел се нарежда след Виваком, за тяхно голямо съжаление.
И не си мислете, че "бизнеса" само Мтел ползва.
Бих казал, че и там Мтел отстъпва на ГлоБул и Вива (взети заедно)[/Quote].
Тези 100% за които пишеш незнам от къде си ги взел, но не са верни :)
Незнам какво те е накарало да търсиш внимание толкова интензивно, но по-добре реалаксирай ден два, ела отново ... и напиши нещо нормално. Надявам се не звуча заядливо, но се съгласявайки се, че ще съм обективен..и надявайки се.. по-безпристрастен в коментарите си.. ще ти кажа, че МТел въпреки проблемите които има сега, все още е номер 1!
Аз съм го казвал и преди, проблемите са повече от неприятн, за това, не съм се опитал да спра когото и да е... да последва интересите си. Ако не си доволен от оператора си, просто го смени!
Но да пишеш глупости... това е ...
-
Мисля, че капото има в предвид една информация от преди време, че най-голям брой физически лица - абонати на договор има Глобул, а М-тел е на второ място в това отношение. А при М-тел лидерската позиция на пазара се дължи на големия брой фирмени абонати. Между другото, това за физическите лица, не беше отречено, дори и косвено, от М-тел.
[Quote]всяко мнение тук го смятате за мнение на цяла БГ.[/Quote]
Абе кашкавал такъв, не е ли ЦЯЛА БГ ???
Ние да не сме от Мексико ?
Това е нагласата на потребителя и те съветвам да го приемеш или да мъллллллчиш.
Кофти ли ти е че в указателя ти ежедневно Мтел-ските номера намаляват?
В моя град Мтел абонатите са не повече от 1000 :D на база 80 000.
Едит:
[Quote]@Crazy Hearth:
"ще ти кажа, че МТел въпреки проблемите които има сега, все още е номер 1! "[/Quote]
Направих релакс и сега съм готов :D
Мтел от 5 години не са номер 1, или тази "титла" се отнася за негативите :D
Интересно ми е защо всички служители (Има и изключения) постоянно това твърдят - това се отнася и за 3-те моб. оператора.
Всеки си пее, че те са номер 1 и с най-много абонати.
Също е факт и истина, че Мтел имат най-малко приходи отколкото ГлоБул и Вива.
Какво стана с този Мтел ......?
Защо така дръпнаха надолу ?
Едит:
[Quote]злобееш и измисляш някъкви невероятни глупости.[/Quote]
Не злобея, не ми е в стила ;)
Не съм го измислил аз ;) имам приятели в Мтел и ми е ясна картината и колко пара е похарчил работодателя ти за тази никаква платформа, и какви се клиентските настроения, ............, и куп други неща, които ти не искаш и нямаш право да коментираш ТУК.
Абе кашкавал такъв, не е ли ЦЯЛА БГ ???
Ние да не сме от Мексико ?
Това е нагласата на потребителя и те съветвам да го приемеш или да мъллллллчиш.
Кофти ли ти е че в указателя ти ежедневно Мтел-ските номера намаляват?
В моя град Мтел абонатите са не повече от 1000 :D на база 80 000.
Едит:
[Quote]@Crazy Hearth:
"ще ти кажа, че МТел въпреки проблемите които има сега, все още е номер 1! "[/Quote]
Направих релакс и сега съм готов :D
Мтел от 5 години не са номер 1, или тази "титла" се отнася за негативите :D
Интересно ми е защо всички служители (Има и изключения) постоянно това твърдят - това се отнася и за 3-те моб. оператора.
Всеки си пее, че те са номер 1 и с най-много абонати.
Също е факт и истина, че Мтел имат най-малко приходи отколкото ГлоБул и Вива.
Какво стана с този Мтел ......?
Защо така дръпнаха надолу ?
Едит:
[Quote]злобееш и измисляш някъкви невероятни глупости.[/Quote]
Не злобея, не ми е в стила ;)
Не съм го измислил аз ;) имам приятели в Мтел и ми е ясна картината и колко пара е похарчил работодателя ти за тази никаква платформа, и какви се клиентските настроения, ............, и куп други неща, които ти не искаш и нямаш право да коментираш ТУК.
-
На елката ли си ги сметна?
Приятел, просто изглеждаш смешно, злобееш и измисляш някъкви невероятни глупости. :D:D:D
Приятел, просто изглеждаш смешно, злобееш и измисляш някъкви невероятни глупости. :D:D:D