Мобилтел вече е в нормален ритъм на работа
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Re: Мобилтел вече е в нормален ритъм на работа
20 реда писане и системата ме изплю без да ги постне (angry)
[Quote]Личи си провинциалния ти манталитет и поведение. По-добре да те пратят в Ясновидци (woo) Лъжеш като някакъв мангал... изисли нещо по-реално...
Да не забравяме и убийствените тарифи, които само на тебе се предлагат, хахаа ходи да се разнообразиш малко от тая провинция.... [/Quote]
Целта ти е гражданино Столичен да ме засегнеш ли ???
Е не успя :P
А ако на теб ти е срамно да си провинциалист, на мен пък също ми е обидно да съм Столичанин зардипан (служител лакей).
Аз на твое място бе бих и дума да обеля, камо ли да се изтъквам по този начин.
А ако искаш да се мериш с мене ..... само кажи.
10 живота ти трябват да стигнеш до провинциалното ми (beer)
Едит:
[Quote]@г-н Двутактов:
"П.П.: Какво и е офтопик на темата? Всичко тръгна от това, че М-тел бил навлязъл в нормален режим на работа. Ами, не е. Щото ако беше, щеше да може да се проверяват отстъпките и още куп други неща, многократно споменати в мненията по темата."[/Quote]
Какви отстъпки може да се проверява - НИКАКВИ.
На картата ми с нова тарифа (200мин към Мтел) не може нищо да се провери.
На *88 ми казаха, че само с обаждане и връзка с оператор може да се проверят оставащите мин. от пакета.
Това ли е нормалната работа на червения оператор ????
И друг въпрос:
Това ли са защитниците на червения оператор, които определят клиента на провинциалист и т.н. ........?
Този шматок viktor0000, ако го гепна .......... ще му запаля врата :D:D:D(beer)
Да не забравяме и убийствените тарифи, които само на тебе се предлагат, хахаа ходи да се разнообразиш малко от тая провинция.... [/Quote]
Целта ти е гражданино Столичен да ме засегнеш ли ???
Е не успя :P
А ако на теб ти е срамно да си провинциалист, на мен пък също ми е обидно да съм Столичанин зардипан (служител лакей).
Аз на твое място бе бих и дума да обеля, камо ли да се изтъквам по този начин.
А ако искаш да се мериш с мене ..... само кажи.
10 живота ти трябват да стигнеш до провинциалното ми (beer)
Едит:
[Quote]@г-н Двутактов:
"П.П.: Какво и е офтопик на темата? Всичко тръгна от това, че М-тел бил навлязъл в нормален режим на работа. Ами, не е. Щото ако беше, щеше да може да се проверяват отстъпките и още куп други неща, многократно споменати в мненията по темата."[/Quote]
Какви отстъпки може да се проверява - НИКАКВИ.
На картата ми с нова тарифа (200мин към Мтел) не може нищо да се провери.
На *88 ми казаха, че само с обаждане и връзка с оператор може да се проверят оставащите мин. от пакета.
Това ли е нормалната работа на червения оператор ????
И друг въпрос:
Това ли са защитниците на червения оператор, които определят клиента на провинциалист и т.н. ........?
Този шматок viktor0000, ако го гепна .......... ще му запаля врата :D:D:D(beer)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Този шматок viktor0000, ако го гепна .......... ще му запаля врата
[/Quote] Да не ти запали дупето само :) :) хахаха изглеждате ми много опасни двамата :)
[/Quote] Да не ти запали дупето само :) :) хахаха изглеждате ми много опасни двамата :)
[Quote]Този шматок viktor0000, ако го гепна .......... ще му запаля врата
Да не ти запали дупето само :) :) хахаха изглеждате ми много опасни двамата :)[/Quote]Едва ли....Виктор е момче с някакви негови си представи,които не искам да обсъждам хахах а Капо е улегнал lol
Да не ти запали дупето само :) :) хахаха изглеждате ми много опасни двамата :)[/Quote]Едва ли....Виктор е момче с някакви негови си представи,които не искам да обсъждам хахах а Капо е улегнал lol
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Имаме страхотни образи в този форум, признавам, любим ми е :)
Кой?Виктор ли!??? Виктор не е служител! 100% съм сигурен
Просто явно пъпа му е хвърлен в Мтел :D
Просто явно пъпа му е хвърлен в Мтел :D
Току що ,оператор ми премахна клиентската парола и ми каза с автоматичното меню да създам нова ,ДА АМА НЕ системата пак НЕ РАБОТИ!! В прочес съм на прекратяване на всички парични постъпления от моя страна към гиганта в телекома М-ТЕЛ.С пожелания и без мен да се оправят:D
Лудо сърце би ли ми обяснил защо цял ден не мога да си проверя нито оставащите минути, нито текущата сметка !!! Призовавам модераторите да изтрият тази тема - първо че стана прекалено дълга и някой който тепърва вижда заглавието няма да може да я изчете, и второ заглавието носи погрешна информация. Може и да я оставите, но променете заглавието на МТЕЛ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е В НОРМАЛЕН РИТЪМ НА РАБОТА !!!
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Re: Мобилтел още не е в нормален ритъм на работа
Градски ти нали работиш в Мтел ! Днес цял ден си писал в работно време а уж офисите ви натоварени до максимум. Кво става тука ? Длъжностната ти характеристика включва ли моделиране на общественото мнение и потушаване на лавинообразно зараждащи се недоволства ? ;)
Re: Мобилтел още не е в нормален ритъм на работа
В момента нищо не може да се проверява-нито отстъпка,нито текуща сметка,нито неплатени...В нормален режим на работа били-лъжат като за световно (woo)