Мобилтел вече е в нормален ритъм на работа
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
Re: Мобилтел още не е в нормален ритъм на работа
[Quote]лавинообразно зараждащи се недоволства ? ;)[/Quote]
:D
Споко като спреш да зареждаш примата с по 5 лв. на месец мтел няма да фалира.
:D
Споко като спреш да зареждаш примата с по 5 лв. на месец мтел няма да фалира.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Re: Мобилтел още не е в нормален ритъм на работа
Обърка се и отговори от другия си профил , а ? :D:D:D:D:D
А и примКАТА си я зареждам с 10 лв , но веднъж годишно. Карам на клип систем ;)
А и примКАТА си я зареждам с 10 лв , но веднъж годишно. Карам на клип систем ;)
Re: Мобилтел вече е в нормален ритъм на работа
До Crazy Hearth
Незнам от какво е тази твоя пристрастеност към Мтел ... но ще ти каже следното относно нормалният ритъм на работа на Мтел.
Фирмата в която рабято е корпоративен клиент на Мтел, имаме към ХХХ бр. карти за пренос на данни. До нова година сим картите бяха разделени на отделни договори, по отделни подразделения на фирмата из страна, от нова година насам по новият договор с Мтел картите трябва да бъдат обединени в един общ договр ... т.е. една фактура, да се заплаща от централа. Та от нова година досега не можем да хванем спатиите кое в коя фактура е, праща се обща фактура към централата, както и отделни фактури към останалите подразделения, някой СИМ карти фигулират други липсват... всеки месец е различно. Няма никаква логика или последователност в грешките на Мтел в смисъл че ако едно подразделение е примерно месец втори е получило грешна фактура, а друго подразделение не е получило и неговите сим карти за 2-ри месец коректно присъстват в общата фактура, то примерно март месец всичко отново е пълна каша и подразделения който са били в общата фактура сега пък са извадени и отново получават отделни фактури. Акаунт мениджъра само се извинява и това след няколко настоятелни писма и обаждания и уж от март месец всичко щеше да е ОК.
И сега следва изненадата: всичко в Мтел е наред нали?
Е да ама тоя месец отново едни подразделения получиха отделни фактури!!!
Само за справка днес сме 13.юни.2011 г. ....
Ако оставя настрана проблемите с фактурите, личното ми мнение е че Мтел са един мастодонт с който много трудно се работи, винаги пишеш писма, защото акаунд мениджърати не ти вдига телефона или ти отговаря след 2 дни на електроната поща... понякой път и забравя... Дават се СИМ карти който не са активирани.... след обаждания и нерви ти твърдят че работят, а те не работят и най-накрая ти пращат нови чипове.... Ако зависише от мен, отдавна да съм прекратил договора с Мтел, но .... явно началството има други мисли по въпроса и ..... облаги...
Изводите оставям на всички Вас.
Незнам от какво е тази твоя пристрастеност към Мтел ... но ще ти каже следното относно нормалният ритъм на работа на Мтел.
Фирмата в която рабято е корпоративен клиент на Мтел, имаме към ХХХ бр. карти за пренос на данни. До нова година сим картите бяха разделени на отделни договори, по отделни подразделения на фирмата из страна, от нова година насам по новият договор с Мтел картите трябва да бъдат обединени в един общ договр ... т.е. една фактура, да се заплаща от централа. Та от нова година досега не можем да хванем спатиите кое в коя фактура е, праща се обща фактура към централата, както и отделни фактури към останалите подразделения, някой СИМ карти фигулират други липсват... всеки месец е различно. Няма никаква логика или последователност в грешките на Мтел в смисъл че ако едно подразделение е примерно месец втори е получило грешна фактура, а друго подразделение не е получило и неговите сим карти за 2-ри месец коректно присъстват в общата фактура, то примерно март месец всичко отново е пълна каша и подразделения който са били в общата фактура сега пък са извадени и отново получават отделни фактури. Акаунт мениджъра само се извинява и това след няколко настоятелни писма и обаждания и уж от март месец всичко щеше да е ОК.
И сега следва изненадата: всичко в Мтел е наред нали?
Е да ама тоя месец отново едни подразделения получиха отделни фактури!!!
Само за справка днес сме 13.юни.2011 г. ....
Ако оставя настрана проблемите с фактурите, личното ми мнение е че Мтел са един мастодонт с който много трудно се работи, винаги пишеш писма, защото акаунд мениджърати не ти вдига телефона или ти отговаря след 2 дни на електроната поща... понякой път и забравя... Дават се СИМ карти който не са активирани.... след обаждания и нерви ти твърдят че работят, а те не работят и най-накрая ти пращат нови чипове.... Ако зависише от мен, отдавна да съм прекратил договора с Мтел, но .... явно началството има други мисли по въпроса и ..... облаги...
Изводите оставям на всички Вас.
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Не ми пука какъв си и няма значение откъде си, а как се държиш. Познавам и софиянци, които се държат като тебе...
При мен няма проблеми вече. Проверявам всичко от първия път.
Крейзи да те питам, така и така получавам писмо 1 път на 5 месеца и реших да се откажа от хартиена фактура от интернет. Нали има промоция с 20 смс-а и 20 ММС-а. След като завчера съм деакивирал услугата от интернет дали ще ги получа тея смс-и?
При мен няма проблеми вече. Проверявам всичко от първия път.
Крейзи да те питам, така и така получавам писмо 1 път на 5 месеца и реших да се откажа от хартиена фактура от интернет. Нали има промоция с 20 смс-а и 20 ММС-а. След като завчера съм деакивирал услугата от интернет дали ще ги получа тея смс-и?
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Ше ги получиш, ше ги получиш. Вече са ти таксувани на макс роуминг тарифа. И то даже не 20 а 200 броя ММСа :D
МДа, обещах, че ще пиша само добри неща вече за мтел, така де за ..... или добро или нищо. Та, вчера получих СМС за дължима сума по фактура (beer) /първи от септември 2010 (woo)/ Това се вписва в положително-оптимистичната нагласа на темата :D Ся ме е яд, щото закривам договора, а почнаха да пращат СМСи за сметките :D:D Нищо де, да живей (whistle)
И аз получих за пръв път от септември 2010.Ще изчакам още малко да видя дали има подобряване след това ЧАО.
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
Па ако ти е само за смс зор свиркай ще ти пращам аз :)
Нееее повече този оператор не искам да го чуя или видя. Благодаря дет се вика. А това за СМС си е сарказъм, който го разбере разбере, който не, да пие една (beer) за сметката на оператора :D
ПС - Никотине знаеш колко чаках да дойде краят на приключението - дали ще искам отново да се хващам на това хоро :|
ПС - Никотине знаеш колко чаках да дойде краят на приключението - дали ще искам отново да се хващам на това хоро :|