Мобилтел вече е в нормален ритъм на работа
Re: Мобилтел вече е в нормален ритъм на работа
Най-изгоден в момента ми е "Комфорт 100" с 4, 90 лв. месечна такса :D
Но и на него не мога да мина, защото... съм си бил купил телефона от тях :D:D:D
Нищо, че не е на лизинг и е платен веднага в брой - не може да си сменя плана и това е....
Но и на него не мога да мина, защото... съм си бил купил телефона от тях :D:D:D
Нищо, че не е на лизинг и е платен веднага в брой - не може да си сменя плана и това е....
Те както са го подкарали докато имаш възможност да минеш на него, може и него да махнат.:D
Така де, нали трябва да се събира повечко кеш, какво ще си играят с 5-10-левови планове.:X
Така де, нали трябва да се събира повечко кеш, какво ще си играят с 5-10-левови планове.:X
Приемам извинението.Платил съм си вноските накуп,кеш и веднага,преди отстъпките и не искам такива.Нямам просрочена вноска от създаването на оператора,точките-над 6000 не съм се и замислял да ползувам,лоялен съм и имам 5 карти,4-ри от които на "Surf & Talk" и какво получавам.Не мога да говоря с познати и приятели,вече абонати на други оператори защото някой "умник" е обусловил безплатните минути към останалите оператори да се ползуват първо,като в тях влизат и обажданията ми към М-Тел.Защо?Губите клиенти и към момента няма нормален план за мен и такива като мен - "над тези неща" клиенти,което е разочароващо и губи клиенти,а за всеки Ваш абонат хора с които да говорим.Въведете план за 50 лева ,ако трябва,с примерно нет 1 ГБ,500 минути към М-Тел и 200 към останалите-малките оператори,без уловки и условности-чисто и ясно и това е.А за лапетиите си правете десетките планчета и тарифки и мегабайтчета и т.н.,че те явно обичат да им е трудно,но аз не искам преди и след всяко обаждане да смятам колко и къде ми остава,колко и къде надговарвам и т.н..Ето над тези неща се замислете и поправете,незабавно при това.(yes)
Освен това апаратите са кодирани и вече няма възможност за разкодиране, дори и като свърши договора с които е купен.
Лъжеш, неуважаеми. При това най-нагло.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
За кое лъжа? Публикувал съм съобщението от сайта!
[Quote]Автор: Crazy Hearth
"Нека се извинят и дадат компенсации" ама като го направят... пак същото...[/Quote]
Къде е компенсацията?
Да платя фактури, които са объркани и завишени 100%?
Да взема продукт, които е остарял/прекалено скъп/има лоша поддръжка/кодиран и трябва да подпиша обвързващ договор?
Това не е извинение - извинение е да пратите на абонатите със средно потребление до 15лв. 1616, а над 15лв. А100, удвояване на минутите до края на договора и прими заредени със 60лв.
Къде ми е лихвата за надвнесените суми? - Ако не плащам в срок имам лихви, а когато мобилтел не връща в срок получавам извинения.
"Нека се извинят и дадат компенсации" ама като го направят... пак същото...[/Quote]
Къде е компенсацията?
Да платя фактури, които са объркани и завишени 100%?
Да взема продукт, които е остарял/прекалено скъп/има лоша поддръжка/кодиран и трябва да подпиша обвързващ договор?
Това не е извинение - извинение е да пратите на абонатите със средно потребление до 15лв. 1616, а над 15лв. А100, удвояване на минутите до края на договора и прими заредени със 60лв.
Къде ми е лихвата за надвнесените суми? - Ако не плащам в срок имам лихви, а когато мобилтел не връща в срок получавам извинения.
Не знам в какъв ритъм са влязли, но вечер и нощем проверка на минути и сметка все още е недостъпна - само денем. Това е едно на ръка, но хайде... имат трудности хората, работят нощем да ги отстранят, мога да ги разбера.
Не мога да разбера обаче, защо като искам да си проверя сметката и оставащите минути, трябва да си загубя 5 минути време, да изслушам разни глупости от сорта на "Здравейте, вие се свързахте с центъра за обслужване на бизнес клиенти... for english press 1 и т.н...". Аз знам с кого съм се свързъл, нали аз съм набрал. След това още глупости, докато най накрая ми даде опции за сметка, фактури и оставащи минути (които както знаме при Мтел трябва да се проверяват редовно. защо ли?). Тогава пък като си направя избора, пак един час глупост как и на какви периоди се отчитали и т.н.... и т.н........ и т.н............... не е истина, чак тогава(евентуално ако няма проблем) ми съобщават сметката. Естествено, ако искаш и фактура и оставащи минути - съответно изчакваш да се наговори до края и да те пита дали да се върнеш на предишно меню, че да избереш нещо друго, че да ти поговори още малко.
Това е малоумно!! И естествено, ако се опиташ да я прекъснеш с някой бутон да стане по - бързо - "изборът ви е невалиден.(no)
В същото време един познат ме пита - "ти нормален ли си, какво прави толкова време?"
Пък човекът си праща един безплатен СМС на виваком и те веднага му връщат СМС със сметка, оставащи минути, мегабайти и т.н... до еди коя си дата, еди коко си часа. WTF?
В офиса на Мтел питам за това мтел меню с надеждата, че ще е по - бързо... да ама не! Плюс това някой неща не могат да се проверят от там.
Това ли е новата и модерна платформа, заради която толкова време имат проблеми? ХАха Ако питате мен тя е от миналата епоха.
[B]Ако някой служител на Мтел прочете това и ми каже бърз и лесен начин да си проверявам оставащите минути или сметката(толкова бърз, или поне приблизително, като при виваком да речем), ще съм му адски благодарен.[/B]
И все пак за да съм обективен, трабва да кажа, че надписана сметка не съм имал(със страх го казвам това, да не предизвикам съдбата) и са ми забавяли афктурата най - много с месец. Освен това изчакват неопределено време да я платя.
Случвало ми се е на неогранияения им нет да правя над 300мб ДЛ и не ми ограничават скоростта(около 600 кб/с).
Обаче това с проверяването на сметката и минутите е супер идиотщина!
Не мога да разбера обаче, защо като искам да си проверя сметката и оставащите минути, трябва да си загубя 5 минути време, да изслушам разни глупости от сорта на "Здравейте, вие се свързахте с центъра за обслужване на бизнес клиенти... for english press 1 и т.н...". Аз знам с кого съм се свързъл, нали аз съм набрал. След това още глупости, докато най накрая ми даде опции за сметка, фактури и оставащи минути (които както знаме при Мтел трябва да се проверяват редовно. защо ли?). Тогава пък като си направя избора, пак един час глупост как и на какви периоди се отчитали и т.н.... и т.н........ и т.н............... не е истина, чак тогава(евентуално ако няма проблем) ми съобщават сметката. Естествено, ако искаш и фактура и оставащи минути - съответно изчакваш да се наговори до края и да те пита дали да се върнеш на предишно меню, че да избереш нещо друго, че да ти поговори още малко.
Това е малоумно!! И естествено, ако се опиташ да я прекъснеш с някой бутон да стане по - бързо - "изборът ви е невалиден.(no)
В същото време един познат ме пита - "ти нормален ли си, какво прави толкова време?"
Пък човекът си праща един безплатен СМС на виваком и те веднага му връщат СМС със сметка, оставащи минути, мегабайти и т.н... до еди коя си дата, еди коко си часа. WTF?
В офиса на Мтел питам за това мтел меню с надеждата, че ще е по - бързо... да ама не! Плюс това някой неща не могат да се проверят от там.
Това ли е новата и модерна платформа, заради която толкова време имат проблеми? ХАха Ако питате мен тя е от миналата епоха.
[B]Ако някой служител на Мтел прочете това и ми каже бърз и лесен начин да си проверявам оставащите минути или сметката(толкова бърз, или поне приблизително, като при виваком да речем), ще съм му адски благодарен.[/B]
И все пак за да съм обективен, трабва да кажа, че надписана сметка не съм имал(със страх го казвам това, да не предизвикам съдбата) и са ми забавяли афктурата най - много с месец. Освен това изчакват неопределено време да я платя.
Случвало ми се е на неогранияения им нет да правя над 300мб ДЛ и не ми ограничават скоростта(около 600 кб/с).
Обаче това с проверяването на сметката и минутите е супер идиотщина!
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Това е ПЪЛНА лъжа !!!
Значи всички си измисляме че не ни пристигат фактурите навреме и че лъжем като казваме,че немогат да се проверяват отстъпките(woo)(woo)(woo) ей тва вече не е наглост ами незнам какво е:D:D:Dвсе едно някой да ти каже в България животът е песен-хората живот си живеят ами тъпо е,то това даже не е и лъжа:D:D:D
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
[Quote]"Нека се извинят и дадат компенсации" ама като го направят... пак същото... [/Quote]
От къде знаеш като не са го правили(woo)
От къде знаеш като не са го правили(woo)