Модернизацията на 3G мрежата на Мтел е факт, през 2015-та приключва и тази на 2G мрежата
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Модернизацията на 3G мрежата на Мтел е факт, през 2015-та приключва и тази на 2G мрежата
НЕма се лъжеме, това е отпреди две седмици. Не казвам, че няма 3G, но там където ми трябва не ми върши работа. Дори на Сточна гара ми се е случвало. Спира! Опитва се да търси и ...Пробвано и с галакси 4! В Пд е супер, по магистралата от София до Пловдив бива. Споделям си мнението и виждам със собствените си очи. Затова вторият порт отиде във Вива
Re: Модернизацията на 3G мрежата на Мтел е факт, през 2015-та приключва и тази на 2G мрежата
"Така модернизираната мрежа е подготвена за по-лесно въвеждане на 4G LTE, което се очаква в следващите три години." /цитат от прес съобщението /
-това не звучи добре предполагам касае и другите оператори
-това не звучи добре предполагам касае и другите оператори
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Модернизацията на 3G мрежата на Мтел е факт, през 2015-та приключва и тази на 2G мрежата
[Quote]Аз максимална скорост над 10Мбита не съм видял освен при Макс телеком и тяхното 4G[/Quote]
Колега виж темата за сравнителни гестове при операторите
Колега виж темата за сравнителни гестове при операторите
Re: Re: Модернизацията на 3G мрежата на Мтел е факт, през 2015-та приключва и тази на 2G мрежата
Само, че до колкото знам свободни честоти за продажба няма.
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Re: Re: Re: Модернизацията на 3G мрежата на Мтел е факт, през 2015-та приключва и тази на 2G мрежата
Аз промяна не виждам. Все едно и също. Поне в плплевенското.
Re: Re: Re: Re: Модернизацията на 3G мрежата на Мтел е факт, през 2015-та приключва и тази на 2G мрежата
Защото няма :) Тука няколко човека се се хванали да обясняват как в Ментела всичко е цветя и рози, ама реално нищо ново не виждам.
Re: Re: Re: Re: Модернизацията на 3G мрежата на Мтел е факт, през 2015-та приключва и тази на 2G мрежата
[quote]Аз промяна не виждам. Все едно и също. Поне в плплевенското.[/quote]
[quote]Защото няма Тука няколко човека се се хванали да обясняват как в Ментела всичко е цветя и рози, ама реално нищо ново не виждам. [/quote]
Ха-ха-ха-ха най-много се смея на такива мнения, буквално иза*ани от въздуха. Това че човек е посетил 30 села(от общо 5000) не му дава право да определя качеството на мрежата според местата, които е посетил. 3G мрежата на Мтел страшно много се разви последните 3 години и лично аз съм съм се убедил в това. Това че има все още села, в които покритието не е подобрено, не означава, че мрежата не се развива.
[quote]Защото няма Тука няколко човека се се хванали да обясняват как в Ментела всичко е цветя и рози, ама реално нищо ново не виждам. [/quote]
Ха-ха-ха-ха най-много се смея на такива мнения, буквално иза*ани от въздуха. Това че човек е посетил 30 села(от общо 5000) не му дава право да определя качеството на мрежата според местата, които е посетил. 3G мрежата на Мтел страшно много се разви последните 3 години и лично аз съм съм се убедил в това. Това че има все още села, в които покритието не е подобрено, не означава, че мрежата не се развива.
Re: Re: Re: Re: Re: Модернизацията на 3G мрежата на Мтел е факт, през 2015-та приключва и тази на 2G мрежата
А дано, ама надали.
Докато я обновяват, другите оператори ще са още по-напред.
Както и да е... За умрелия или с добро или нищо.
Докато я обновяват, другите оператори ще са още по-напред.
Както и да е... За умрелия или с добро или нищо.
Fire is Faith
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Re: Re: Re: Re: Re: Модернизацията на 3G мрежата на Мтел е факт, през 2015-та приключва и тази на 2G мрежата
Ами на мен не ми трябва да обикалям България, за да се уверявам в супер мрежата на някого. Мен ми трябва в района където пътувам често и го ползвам. А както виждаш само виваком има 3g и от 2 години поне. Но както и да е.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Модернизацията на 3G мрежата на Мтел е факт, през 2015-та приключва и тази на 2G мрежата
[quote]Ами на мен не ми трябва да обикалям България, за да се уверявам в супер мрежата на някого.[/quote]
Е, ако искаш само да се уверяваш, няма проблем. Въпросът е, че не може да определяш качеството на мрежата като цяло, съдейки само по местата, които си обиколил. Щях напълно да се съглася с теб, ако беше обиколил всички 250 града и 5000 села.
Е, ако искаш само да се уверяваш, няма проблем. Въпросът е, че не може да определяш качеството на мрежата като цяло, съдейки само по местата, които си обиколил. Щях напълно да се съглася с теб, ако беше обиколил всички 250 града и 5000 села.