Молба към администратор и всички модератори
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Re: Молба към администратор и всики модератори
Keyone, братле, право в целта!
Значи като харесваме една услуга сме ненормални и луди... Е, виж, ако харесваш бедните ... вече си ултра як и мислиш трезво...
Значи като харесваме една услуга сме ненормални и луди... Е, виж, ако харесваш бедните ... вече си ултра як и мислиш трезво...
Наистина жалко за форума, беше едно интересно място и най вече с интересна информация от извора.... Сега освен някаква измислена война между няколко трола друго не може да се прочете... Наистина беше интересно, вече безполезно....:( Каква полза имаме от всички тези безмислици, повтаряне на едно и също като малоумни, форума ще последва съдбата на форума в дир където преди беше като тук, сега е пустуш.
Re: Молба към администратор и всички модератори
И аз мисля че трябва да се направи раздел само за сравнения между програми на различните оператори, които да се правят само от независими модератори за по-добрата информираност на потребителите. Всичко останало да си нормалните теми за мобилните комуникации и устройства. Защото сега е ужас.
[Quote]Има и такива който влизат тук за да се информират от това което имат нужда, а понякога от неверни коментари си вадят грешни изводи.[/Quote]Много си прав, за съжаление!
Аз самият съм бил принуждаван да спамя с повтарящи се и подробни развивания на теми и въпроси точно заради обилен, некоректен и изваден от контекста спам... Именно за да не влизат в заблуда read-only посетителите на форума. За щастие напоследък това почти не ми се е случвало.
Много е лесно да си играеш на стражари и апаши, да си харесаш кои са "нашите" и да газиш всякакви норми и уважение към обективността. Да пляскаш твърдения, които не могат да се проверят, макар да е ясно, че са неверни, да повтаряш едни и същи тъпи и дразнещи клишета и т.н. но да си правиш кефа.
Всички можем много лесно да бъдем обективни, просто като начало трябва да постигнем една малка победа срещу себе си.
Аз самият съм бил принуждаван да спамя с повтарящи се и подробни развивания на теми и въпроси точно заради обилен, некоректен и изваден от контекста спам... Именно за да не влизат в заблуда read-only посетителите на форума. За щастие напоследък това почти не ми се е случвало.
Много е лесно да си играеш на стражари и апаши, да си харесаш кои са "нашите" и да газиш всякакви норми и уважение към обективността. Да пляскаш твърдения, които не могат да се проверят, макар да е ясно, че са неверни, да повтаряш едни и същи тъпи и дразнещи клишета и т.н. но да си правиш кефа.
Всички можем много лесно да бъдем обективни, просто като начало трябва да постигнем една малка победа срещу себе си.
Прав си и нека всички бъдем възможно най-коректни и точни в изказванията си, единствено ще спечелим и четящи и пишещи във форума, просто защото ще е интересно за четене. Кой има нужда от малоумни спорове и безспирни безсмислени коментари, наводняващи почти всички теми??? Къде отива обективноста? Опомнете се и не се поддавайте на манипулативни личности, спамещи за който и да е оператор, на тях това им е целта, да избиват комплекси и да омажат целия форум. На всички такива - по един бан. Защо форума отново не бъде едно интересно място на което с кеф да четеш за устройства и да се информираш за новите планове, още преди да се знае официално за тях??? Нека да се коментира малко по-интелигентно и да се игнорират откровените прастащини.(yes)
И най-накрая трябва да се махне тая опция да можеш да си сменяш името когато си пожелаеш...
Форума има спешна нужда от основен ремонт! Това е дискутирано не един път в последните години.
Бяха давани надежди за нов сайт - не се сбъднаха.
Единственото което остана добро, са новините. Форума има нужда от модератори, както и основна смяна на секциите.
Отдавна трите мобилни оператора съжителстват трудно в една секция.
Дошло е времето да се направят [B]три отделени[/B], за всеки мобилен оператор, като [B]трябва[/B] да е[B] абсолютно забранено споменаването[/B] на някой от [B]другите два[/B] в [B]конкретната секция [/B]на оператора! Всяка секция да си има служители, ако оператора е заделил човешки ресурс за това. [u]Не пречи и служителите на операторите да са модератори в секцията си![/u]
След това трябва да се направи една обща секция, за моб. оператори, където да има напълно различни модове, служебно необвързани с оператор.
Така ще може всеки оператор да има присъствие и секция управлявана от тях. [B]Мобилните оператори и без това нямат собствени форуми, не пречи тук да стане официално такъв.[/B]
Имам и много други идеи, повечето писани вече по няколко пъти, но май всичко е глас в пустиня.
Бяха давани надежди за нов сайт - не се сбъднаха.
Единственото което остана добро, са новините. Форума има нужда от модератори, както и основна смяна на секциите.
Отдавна трите мобилни оператора съжителстват трудно в една секция.
Дошло е времето да се направят [B]три отделени[/B], за всеки мобилен оператор, като [B]трябва[/B] да е[B] абсолютно забранено споменаването[/B] на някой от [B]другите два[/B] в [B]конкретната секция [/B]на оператора! Всяка секция да си има служители, ако оператора е заделил човешки ресурс за това. [u]Не пречи и служителите на операторите да са модератори в секцията си![/u]
След това трябва да се направи една обща секция, за моб. оператори, където да има напълно различни модове, служебно необвързани с оператор.
Така ще може всеки оператор да има присъствие и секция управлявана от тях. [B]Мобилните оператори и без това нямат собствени форуми, не пречи тук да стане официално такъв.[/B]
Имам и много други идеи, повечето писани вече по няколко пъти, но май всичко е глас в пустиня.
Ами чудесно, служителите ще си трият това което не им е удобно, затова мисля за четвъртата секция - там няма да служители модове.
Също така, ти не ставаш за модератор, когато обиждаш и се присмиваш на хората. Не пропускам да го твърдя.
Също така, ти не ставаш за модератор, когато обиждаш и се присмиваш на хората. Не пропускам да го твърдя.
Ами не е като да няма. Да не забравяме, че лично те баннах за лошо поведение в форума. http://www.mobilebulgaria.com/forum/359199/1/0/0/re-нови-обувки-ще-дари-мобилтел-на-деца-в-нужда
В нея тема Янаки получен бан без срок. @sports_man, @alskaranne и ти за седмица. Е, разбира се ти заедно с http://www.mobilebulgaria.com/forum/375238/15/0/0/re-м-тел-е-магазин
[Quote]Тема: Re: М-Тел Е-Магазин
Автор: viktor0000
Публикувано: 23.12.2011 07:44 Кретен! [/Quote]
подехте кампания, че е било, защото си служител... А, не защото обиждаше няколко дена подред и въпреки ЛС-тата ми не спря. Както и да е... ти не ставаш за модератор, освен на собствена мобилтелска секция.
В нея тема Янаки получен бан без срок. @sports_man, @alskaranne и ти за седмица. Е, разбира се ти заедно с http://www.mobilebulgaria.com/forum/375238/15/0/0/re-м-тел-е-магазин
[Quote]Тема: Re: М-Тел Е-Магазин
Автор: viktor0000
Публикувано: 23.12.2011 07:44 Кретен! [/Quote]
подехте кампания, че е било, защото си служител... А, не защото обиждаше няколко дена подред и въпреки ЛС-тата ми не спря. Както и да е... ти не ставаш за модератор, освен на собствена мобилтелска секция.
Аз пък смятам, че идеите ти са добри, с едно две изключения, но в тях има смисъл и ДАНО отговорните за сайта и за форума да вникнат в тях.
ПП - смятам, че Крейзи става за мод в раздел за Мтел, поне човекът е читав и дава информация, доказано е. Това го казва човек, който хич не питае добри чувства към Мтел. Надявам се обаче евентуалните модове на раздели на операторите да не се превърнат в цензури, защото тогава няма да има грам смисъл.
Поздрави
ПП - смятам, че Крейзи става за мод в раздел за Мтел, поне човекът е читав и дава информация, доказано е. Това го казва човек, който хич не питае добри чувства към Мтел. Надявам се обаче евентуалните модове на раздели на операторите да не се превърнат в цензури, защото тогава няма да има грам смисъл.
Поздрави