Молба към администратор и всички модератори
Re: Молба към администратор и всики модератори
Вие не схванахте ли, кой ви е пращал тея лс-та? Ми тва е човека, който най много мрази Паяка, Владо и Дизел! Дадох ви джокер сетете се!!!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Абе,ама не ви ли писна всеки ден да правите преврати срещу админите?Ето и мене ме баннаха одеве ма не се кискам срещу тях!!!Ейййй тоя бургаския пеперудчо тъкмо се беше укротил и сега пак започна да плямпа!Ама не ви ли писна ви питам!Гащи да гъзо няма иван от бургас ама тръгнал да дава съвети кой админ да махнат!
тука голям купон се e заформил...
По темата, крайно време е да се позатегнат редиците на модераторите с нови попълнения и повече строгост... в тоя ред на мисли какво стана с асенна5,че чак взе да ми липсва
Колкото до крейзи,чак за постоянен бан не е. нека си пише стига да е по темите и без реклами, лъжи и манипулации в полза на любимия работодател. Пък ако се отнесе, модераторите са за това - предупреждение и бан, в случай, че не се спре навреме, както ставаше доста често преди. :) Иначе няма смисъл от официални представители на телекомите, има достатъчно такива в кол центровете и няма нужда и тука да им четем платените прес съобщения.. или ако има да пишат само по конкретни теми с проблеми на абонати на съответния телеком, без реклами, манипулации и други отклонения.
А в действителност за бан са други две лица - (ne)obektivniqt и vechniq , които с постоянните си безсмислени постове само разводняват темите и пълнят форума с глупости и простотии. да не говорим, че друго освен тяхното мнение не зачитат, а даже се опитват и да го налагат и постоянно бълват постове, кой от кой по безсмислени и разводнени. настоящата тема само го доказва...повече от половината мнения вече са техни :D:D:D:D
По темата, крайно време е да се позатегнат редиците на модераторите с нови попълнения и повече строгост... в тоя ред на мисли какво стана с асенна5,че чак взе да ми липсва
Колкото до крейзи,чак за постоянен бан не е. нека си пише стига да е по темите и без реклами, лъжи и манипулации в полза на любимия работодател. Пък ако се отнесе, модераторите са за това - предупреждение и бан, в случай, че не се спре навреме, както ставаше доста често преди. :) Иначе няма смисъл от официални представители на телекомите, има достатъчно такива в кол центровете и няма нужда и тука да им четем платените прес съобщения.. или ако има да пишат само по конкретни теми с проблеми на абонати на съответния телеком, без реклами, манипулации и други отклонения.
А в действителност за бан са други две лица - (ne)obektivniqt и vechniq , които с постоянните си безсмислени постове само разводняват темите и пълнят форума с глупости и простотии. да не говорим, че друго освен тяхното мнение не зачитат, а даже се опитват и да го налагат и постоянно бълват постове, кой от кой по безсмислени и разводнени. настоящата тема само го доказва...повече от половината мнения вече са техни :D:D:D:D
[Quote] (ne)obektivniqt и vechniq , които с постоянните си безсмислени постове само разводняват темите и пълнят форума с глупости и простотии. да не говорим, че друго освен тяхното мнение не зачитат, а даже се опитват и да го налагат и постоянно бълват постове, кой от кой по безсмислени и разводнени. настоящата тема само го доказва...повече от половината мнения вече са техни [/Quote]
А бе баш за бан не знам,ама малко да се поспрат,че глупостите(особено на фанатика Иван) които пишат прерастват в лични нападки и обиди, а бе с една дума ДРАЗНЯТ (no)(no)
А бе баш за бан не знам,ама малко да се поспрат,че глупостите(особено на фанатика Иван) които пишат прерастват в лични нападки и обиди, а бе с една дума ДРАЗНЯТ (no)(no)
Ето ти малко цитати от Спайдермен... Ти ми кажи, че това е ОК за един модератор...
[Quote]куцо и сакато мтелско съсловие
Прочетох мненията до тук и забелязвам,че са се изказвали главно Сульо,Пульо
Трудно ли е да го схванеш или да чакаме следващия бисер,роден от ограничения ти мозък?
Абе ти блестиш с "акъл"
Но иначе с идиотска упоритост се опитваш да ни демонстрираш
За кое да ти дам доказателства, [B]мистър "Интелект"[/B]?
Това ли успя да роди "анализаторската" ти глава?
Но с чиста съвест мога да кажа,че съпоставката ми с теб е като на професор застанал до служител на "Титан"
елементарен човек като теб няма как да го осъзнае
хард фен на Мтел е равнозначно на лъжец-наглец
кръгъл глупак
елементарен злобар
Ти сигурен ли си,че имаш капка мозък в главата си въобще?
ЖАЛКИ СТЕ!
Дребната ти душица
малко човече
Лошото е,че си неграмотен
пениса Кънчо Путкодеров
"колегата" с етническото име
как админите имат доверие на доказан лъжец да модерира?
Това е идеалният вариант- клиентите на Мтел да минат на БОБ и хем ще плащат по-малко,хем Мобилтел ще затъва повече и повече!
мтелската клика[/Quote]
[Quote]куцо и сакато мтелско съсловие
Прочетох мненията до тук и забелязвам,че са се изказвали главно Сульо,Пульо
Трудно ли е да го схванеш или да чакаме следващия бисер,роден от ограничения ти мозък?
Абе ти блестиш с "акъл"
Но иначе с идиотска упоритост се опитваш да ни демонстрираш
За кое да ти дам доказателства, [B]мистър "Интелект"[/B]?
Това ли успя да роди "анализаторската" ти глава?
Но с чиста съвест мога да кажа,че съпоставката ми с теб е като на професор застанал до служител на "Титан"
елементарен човек като теб няма как да го осъзнае
хард фен на Мтел е равнозначно на лъжец-наглец
кръгъл глупак
елементарен злобар
Ти сигурен ли си,че имаш капка мозък в главата си въобще?
ЖАЛКИ СТЕ!
Дребната ти душица
малко човече
Лошото е,че си неграмотен
пениса Кънчо Путкодеров
"колегата" с етническото име
как админите имат доверие на доказан лъжец да модерира?
Това е идеалният вариант- клиентите на Мтел да минат на БОБ и хем ще плащат по-малко,хем Мобилтел ще затъва повече и повече!
мтелската клика[/Quote]
Абе Кобрети, цяла нощ ли издирва цитати (woo) Луда работа...
Обаче само едно нещо мернах и ми стана ясно колко си "обективен". Това за "пениса Кънчо Путкодеров" си го спомням, щото го видях в спам темата, беше по повод скандала с някаква листовка за сексуално образование в училищата. Та поста на спайдъра си е супер и много на място в спам темата, аз от него разбрах за тази поема на автора, която е много добра поезия всъщност. Другите цитати няма да се занимавам, щото отдалече си личи колко пристрастен и необективен си!
Обаче само едно нещо мернах и ми стана ясно колко си "обективен". Това за "пениса Кънчо Путкодеров" си го спомням, щото го видях в спам темата, беше по повод скандала с някаква листовка за сексуално образование в училищата. Та поста на спайдъра си е супер и много на място в спам темата, аз от него разбрах за тази поема на автора, която е много добра поезия всъщност. Другите цитати няма да се занимавам, щото отдалече си личи колко пристрастен и необективен си!
Само да отбележа, че форумът не е 18+ и тук влизат и непълнолетни...
Да не говорим, че Гугъл индексира тези глупости и форумът излиза на челни места по подобни простотии, което едва ли е желан ефект от собствениците...
Да не говорим, че Гугъл индексира тези глупости и форумът излиза на челни места по подобни простотии, което едва ли е желан ефект от собствениците...
Айде стига глупости, а като го пишеше по всички вестникарски страници в нета това същото покрай скандала с листовките на ХЕИ? Или викаш непълнолетните не четат в нета вестниците...
Отдалече си личи, че се опитваш да изсмукваш аргументи от пръстите си, в тази война срещу спайдера. Аман, стига вече.
Отдалече си личи, че се опитваш да изсмукваш аргументи от пръстите си, в тази война срещу спайдера. Аман, стига вече.
ok, да речем, че това е в спам темата... а другите обиди? някои от тях насочени директно срещу мен... или да почна да се обръщам към теб с негови цитати?
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Сега очаквай отговор от негова стана от сорта на как ние сме жалки, защото не сме на неговото мнение и как той бива нападан постоянно. :D