Молба към администратор и всички модератори

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Re: Молба към администратор и всики модератори

Мнение от titan_t » 08 юни 2012, 12:44

Колега, тук не е прокуратура за да повдигаш обвинения. Нека пишем по същество и да ни е интересно когато четем за който и да е от операторите:) Печелиш ли нещо от всичко това...не, само си хлопаш пръстите по клавиатурата...

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 08 юни 2012, 12:46

Мисля, че имам право на мнение. В другите теми не пиша затова, само тук. :)

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 08 юни 2012, 13:03

А [B]защо трябва да давам отчет[/B] на теб [B]за причините за бан на[/B] [B]друг човек[/B]? Да питаш за теб разбирам, но за друг... искаш да съдиш какво правя... пиши на администратора с доводите си.
Също така приложи и оплакванията на хората към леприкона във форума в не една тема, а аз ще ти пратя това което получих на лична. Съгласен ли?

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 08 юни 2012, 13:14

Да знаеш че жестоко ме обиди.Защо си ме изпуснал в ОНЯ списък в оная тема?Това е кръвна обида :P
Твърдиш
[Quote]vladovn Нарича ме служител, без да има никакви доказателства.[/Quote]
обаче се възмущаваш че те обиждат с
[Quote]куцо и сакато мтелско съсловие[/Quote]
Ти случайно да не си шизофреник?
Ако на теб ти дадат почивка форума ще стане доста спокойно място Викторчо!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

berserk
Регистриран: 02 юни 2008, 19:43

Мнение от berserk » 08 юни 2012, 13:59

[Quote]Причините, които даде за бан-а на Крейзи бяха смехотворни. Знам, че ти и паяка имате ненавист към един от операторите и си изливате яда върху човека, работещ там. Затова и го банвате за най-малкото. Айде Владо, приятелю мой, дай още някакви причини, поради които си баннал Крейзи. :) Но искам основателни причини, не от сорта на "хаха". (whistle) [/Quote]

абе докога ще спамиш темата...каза го 10 пъти, чухме те, разбрахме те, стига толкова...писна ми да чета само твоите и на vechniq мненията! като не можеш да измислиш нищо ново си замълчи ;)

и откога стана секретарка на крейзи? какъв ти е той на тебе, че искаш обяснения за неговите банове? ако той има някакъв проблем не е малък, сам може да се оправи ;)

ако влагаше толкова старание във финансите, колкото влагаш в писането на безсмислени постове и едни и същи неща постоянно, щеше много да постигнеш...като те гледам как киснеш по цял ден тук и спамиш темите, май няма да стигнеш далеч ;)

Jul 72
Регистриран: 29 дек 2004, 11:53

Мнение от Jul 72 » 08 юни 2012, 14:19

Баси темата - 39631, зареждания
144, мнения

И 99% от мнения са клетви и попържни, страшна работа

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 08 юни 2012, 14:22

[Quote]и откога стана секретарка на крейзи?[/Quote]
може да му е шеф
[Quote]като те гледам как киснеш по цял ден тук и спамиш темите[/Quote]
като няма работа в офиса си уплътнява работното време в натягане пред шефа
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 08 юни 2012, 14:40

Вики остави ги то се е видяло че качествени хора няма да останат във форума, пиши си в телмите и да не ти пука, за всичко е виновен само един и това е Админа Михаил Бехар, който неистово защитава Виваком, защото те са най големия рекламодател на сайта на баща му.
Примири се и знай че си прав, на простаците и злобарите отговори с усмивка :D;)

vladovn,спидерясалия и deezel, това са много жалки и нещастни хора избиващи комплекси в един обикновен форум, който по скоро прилича на цирк, вижда се докъде е докараха сегашните модове, единствено свалям шапка на Board, изключителен човек.(yes)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 08 юни 2012, 14:54

Всички модератори без изключение са свестни хора, а тва че получиха пълната подкрепа на г-н Бехар е най хубавото нещо, което моеше да се случи! Време е да си отдъхнем от простотии!
Samsung GALAXY S22 Ultra

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 08 юни 2012, 15:04

[B]Бабанка-хамаров[/B] :)
та ти да не смени хапчетата от анаболни със стероидни и мозъчето ти нещо откава да работи?(whistle)
Хайде поогледай се кои са тези всички модератори че мен вече ми омръзна едно и също да пиша, това са 3 ма от който един си отиде и Слава Богу, [B]deezel[/B] който лично ти имаше желание не един пат да му покажеш откъде изгрява слънцето...и не само ти ами целия форум през годините едвам го понасяше, най най неподходящия човек за мод.....

за [B]vladovn[/B] знам че с другия си ник/[B]hamara_boy[/B]/сте добри приятели с него, той да кажем е по малкото зло, мисля че има някаква промяна към добро въпреки ровенето в моя стара поща и ровене от негова страна в фейсбука ми, което е меко казано ненормално при него

ноооо [B]spiderqsaliq[/B]...оо там наглостта злобата. лъжата и откритата парадност с коктейла от обиди не се е махнала напротив, става все по озлобен и неспособен да овладее ненормалния си характер, за такива като него място тук никога не би трябвало да има , камо ли модератор да го правят....

значи всичко на всичко 2 ма има който трябва по най бързия начин да им се отнемат правата за другите модератори нищо лошо немога да кажа дори мога да похваля някой от тях като [B]BOARD[/B] изключителен човек, винаги се изразява коректно и постъпва безпристрастно.
Форума има нужда от поне няколко такива модератори като него. Именно затова предложих[B] KOBRETI[/B] и [B]SAGE[/B].

Отговори