Молба към администратор и всички модератори
Re: Молба към администратор и всички модератори
[Quote]Подкрепям и @Kobreti за това да стане модератор, тъй като прави много добри и обективни изчисления и ми харесва разчупения му начин на мислене[/Quote]
Да съгласен съм, че има познания, за което поздрави, но първо е пристрастен, вижда се от темите, второ - много лошо впречатление направи с другата си регистрация (Troll_) чрез която през изминалите седмици засипа форума със спам, това е точно обратното на модератор;)
И още нещо Одисей, подкрепяш въпросните колеги, защото са защитници на Мтел, то е ясно като бял ден:)
Аз по твоята логика пък искам Sage да стане модератор!
Да съгласен съм, че има познания, за което поздрави, но първо е пристрастен, вижда се от темите, второ - много лошо впречатление направи с другата си регистрация (Troll_) чрез която през изминалите седмици засипа форума със спам, това е точно обратното на модератор;)
И още нещо Одисей, подкрепяш въпросните колеги, защото са защитници на Мтел, то е ясно като бял ден:)
Аз по твоята логика пък искам Sage да стане модератор!
Re: Молба към администратор и всички модератори
Да, пропуснах @Sage - той определено също заслужава да бъде модератор. И моля колега не ме вкарвайте в някакви несъществени спорове. Подкрепям тези хора защото са ми помагали и съм научил много неща благодарение на техни смислени постове.
Re: Молба към администратор и всики модератори
Благодаря за отговора, да си призная не го очаквах, чест ти прави(beer). Аз лично при това положение дори бих ти предложил точно глобулски подфорум да наблюдаваш, сериозно го казвам. Ако трябва контакти с техния пр отдел да завръзваш, но да си трансмисия един вид. Наистина (beer)
[Quote]единствено свалям шапка на Board, изключителен човек[/Quote]
Ей, кога станах такъв пич, до преди един месец бях тъпак с промит мозък. :D
Ей, кога станах такъв пич, до преди един месец бях тъпак с промит мозък. :D
Коко извинявай не съм го направил нарочно , но в темата за Галакси3 толкова го съпостави с айфона че се подразних.:S
За теб мога само хубави неща да пиша, всеки твой пост е написан с добър тон и обективно. Естествено малко си облъчен от ейпъл но това е така все пак толкова години ги държиш в ръцете си :P;)
За теб мога само хубави неща да пиша, всеки твой пост е написан с добър тон и обективно. Естествено малко си облъчен от ейпъл но това е така все пак толкова години ги държиш в ръцете си :P;)
Лелеее, ама вие сериозно ли? До къде стигнахте бе, момци? Признавам, с огромно нежелание прочетох толкова бълвоч в поредната спам тема, не хора, а обезверели опоненти виждам тука...
Гледам и до избори и кандидатури се стига тук... Веднага давам и моите препоръки за кандидати:
Sage, Crazy, stststeven, centur, titan_t, milеn888, Balth (Глобул служителя)- това са предимно хора без крайно или минимално пристрастие и свободно и аргументирано изразяващи мнението си, хора от които форума и неговите членове могат само ползи и помощ да получат.
Има и други, но в мента не се сещам...
Гледам и до избори и кандидатури се стига тук... Веднага давам и моите препоръки за кандидати:
Sage, Crazy, stststeven, centur, titan_t, milеn888, Balth (Глобул служителя)- това са предимно хора без крайно или минимално пристрастие и свободно и аргументирано изразяващи мнението си, хора от които форума и неговите членове могат само ползи и помощ да получат.
Има и други, но в мента не се сещам...
Гледам, Мишо си трае... Нов модератор има... Но във форума продължават да се пишат същите глупости, без да има каквато и да е разлика от предните седмици...
Понеже някои ме обвиниха за акаунта на Трол, само да уточня - създадох го след предишната тема, подобна на текущата, в която исках да се направи нещо по отношение на спама и обидите... Не реагираха нито Мишо, нито модераторите, затова реших, че в знак на протест ще си създам този акаунт, чието поведение ще бъде като на поведението, което очевидно е толерирано във форума... както виждате, вече не пиша от този акаунт, и се надявам това да остане така - т.е., да се направи нещо по въпроса на текущата тема, който е същият въпрос, който повдигнах преди време и който остана във въздуха...
Но на този етап трябва да призная, че не виждам НИКАКВА РАЗЛИКА!
Глупости и обиди продължават да се пишат и да не се трият... Модератор, който обижда, продължава да си е модератор...
Единствената промяна беше бана на Крейзи, който е супер точен и няма нищо общо с това, което Мишо иска да се махне от форума... С други думи, на практика в момента е по-зле...
Понеже някои ме обвиниха за акаунта на Трол, само да уточня - създадох го след предишната тема, подобна на текущата, в която исках да се направи нещо по отношение на спама и обидите... Не реагираха нито Мишо, нито модераторите, затова реших, че в знак на протест ще си създам този акаунт, чието поведение ще бъде като на поведението, което очевидно е толерирано във форума... както виждате, вече не пиша от този акаунт, и се надявам това да остане така - т.е., да се направи нещо по въпроса на текущата тема, който е същият въпрос, който повдигнах преди време и който остана във въздуха...
Но на този етап трябва да призная, че не виждам НИКАКВА РАЗЛИКА!
Глупости и обиди продължават да се пишат и да не се трият... Модератор, който обижда, продължава да си е модератор...
Единствената промяна беше бана на Крейзи, който е супер точен и няма нищо общо с това, което Мишо иска да се махне от форума... С други думи, на практика в момента е по-зле...
Прав си, обаче конкретно за мен - бях казал, че тази седмица само предупреждения, от следващата почвам на 100%.
Когато се отказах, трябваха около три месеца за да заприлича на сегашното.
Не е възможно за няколко дена всичко да се оправи.
Когато се отказах, трябваха около три месеца за да заприлича на сегашното.
Не е възможно за няколко дена всичко да се оправи.
[Quote]създадох го след предишната тема, подобна на текущата, в която исках да се направи нещо по отношение на спама и обидите...[/Quote]
KOBRETI,нали разбираш,че това което си направил е меко казано неправилно(no).Това е все едно да оправдаеш "Червените бригади" дето се борят за "равенство и братство" ама с бомби и тероризъм;) Налагането на мнение по този начин е меко казано, отблъскващо(angry)
По въпроса кой да е модератор,ами осъзнайте се,сайта си има администратор(собственик) който ще реши кой и как да е мод,който не му харесва да си прави сайт:P
KOBRETI,нали разбираш,че това което си направил е меко казано неправилно(no).Това е все едно да оправдаеш "Червените бригади" дето се борят за "равенство и братство" ама с бомби и тероризъм;) Налагането на мнение по този начин е меко казано, отблъскващо(angry)
По въпроса кой да е модератор,ами осъзнайте се,сайта си има администратор(собственик) който ще реши кой и как да е мод,който не му харесва да си прави сайт:P
Споpед мен на лошото отговориш ли с лошо, то се умножава по две минимум, така че ти направи грешка да провокираш още повече пощурелите. Действай интелигентно и колкото по малко внимание се обръща на истинските тролове, толкова те си умират от глад и отпадат от самосебе си(yes)