Молба към администратор и всички модератори

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Re: Молба към администратор и всики модератори

Мнение от keyone » 09 юни 2012, 15:33

Най-интересно е как повечето хора тук пишат как форума имал нужда от промяна, но съм сигурен, че ако станат модератори, ще ги е страх да направят нещо сериозно, от каквото има нужда целия сайт, за да не им отидат правата. А историята показва, че за да има ред и спокойствие, трябва смела и силна ръка.

afficionado
Регистриран: 04 окт 2010, 18:15

Мнение от afficionado » 09 юни 2012, 17:53

[Quote]Гледам, Мишо си трае... [/Quote]
И аз го чакам Негово Величество да слезе при нас, щото по-горе и въпрос съм му задал, но нещата отиват към от умрял писмо...От друга страна пък, много е млад този човек и още не се е научил как да се държи с хората, така че, простено му е...

Изглежда, сме много наивни. Малко ти се учудих на ентусиазма в началото на темата, но бяхме сериозно подведени, че нещо ще се прави.

„ечния“, като му чета повечето постинги си мисля, че „няма много под шапката“(извинявай, колега, нищо лично), но по отношение това което казва за администратора и селянина-модератор, просто ме учудва с точността на изказа си.

За протеста ти, хич не ги слушай, трябва да знаеш, че си беше много на място, като един интелигентен отговор, в ситуация в която ние можем да направим много малко или нищо. За съжаление, интелигентните неща не вървят пред дебелокожи.

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 09 юни 2012, 18:12

Последно уточни, точно ли описвам проблемите във форума или не?
Много объркано си писал, уж съм глупав но точен в описанията си?
Повечето пъти пиша от Галакси2, затова немога да се изкажа както трябва.

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 09 юни 2012, 18:15

[Quote]За протеста ти, хич не ги слушай, трябва да знаеш, че си беше много на място[/Quote]

И кое му беше на място, да засипе форума със спам и цинизми ли??? Това ако беше станало в Андроид форума, да са му изтрили ника и всичките идиотски постове барабар с него. Понякога ме изумява какви смешни и нереални неща се пишат тук...

afficionado

Мнение от afficionado » 09 юни 2012, 18:18

Май ще излезе, че не си глупав, но...нали знаеш, когато постовете са толкова много сигурно има и плява:)

afficionado

Мнение от afficionado » 09 юни 2012, 18:21

[Quote]И кое му беше на място, да засипе форума със спам и цинизми ли[/Quote]
Изобщо нямаше такова нещо или може би само в началото. Участието на Troll във форума беше не със тролене, а такова на интелигентен човек. Ти и някои други ако не могат да го разберат, не е мой проблем.... По това време имаше други тролове - действителни, но не си спомням да си възнегудувал срещу тях...
Мисля, че е време Тroll да се завърне....

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 09 юни 2012, 18:42

Правилно си забелязал колега, защото в повечето теми пиша на шега а в сериозните сериозно. За мен тук е място за разпускане;) много на сериозно не ги взимам нещата.(yes)

milen888

Мнение от milen888 » 09 юни 2012, 18:48

[Quote]По това време имаше други тролове[/Quote]

Има и други тролове и към тях отношението ми е същото. Трябва твърд подход като в Андроид форума- блокиране на даден потребител, ако пише от друг акаунт- изтриване и на акаунта и на всички мнения от този акаунт. Но Трол миналия месец мина всички граници и оцапа почти всички теми. Беше недостижим на върха на статистиката с най-много "мнения".

afficionado

Мнение от afficionado » 09 юни 2012, 18:58

Толкова ли не схващаш, това не е нормалното поведение на Кобрети, а беше форма на протест, като така се опитваше да привлече внимание и някаква реакция, различна от тази, която ти препоръчваш. По буквално не бих могъл да ти го обясня...

Този форум никога не е бил строго модериран, както други с които го сравняваш. Оставям на тебе да се сетиш защо...

milen888

Мнение от milen888 » 09 юни 2012, 19:03

Ето какво мислят за "нормалното" поведение на Кобрети и другите потребители, подкрепям напълно (yes)

[Quote]KOBRETI,нали разбираш,че това което си направил е меко казано неправилно. Това е все едно да оправдаеш "Червените бригади" дето се борят за "равенство и братство" ама с бомби и тероризъм Налагането на мнение по този начин е меко казано, отблъскващо (angry)[/Quote]

Отговори