Молба към администратор и всички модератори
Re: Молба към администратор и всики модератори
Владо, дублираните акаунти са ти най-малкият проблем! може дори да не се следят! Ако новият акаунт спазва правилата и добрият тон, ами нека да пише, какъв е проблемът??? Проблемът е в липсата на правила за потребителите и модераторите! Оттам потребителите правят каквото си искат, модераторите наказват както им скимне, траят си, защото не знаят дали са постъпили правилно, потребителите негодуват, защото са наказани по субективното мнение на някого, с когото са имали спор във форума, а админите не им дреме...
Пример:
В правилникът се забраняват обидите. Потребител Щ обижда друг потребител. Модератор прави копие на цитата и налага наказание, което е посочено в модераторските правила. Потребителят няма на кого да се оплаче и защо да се оплаче, тъй като е черно на бяло. модераторът е спокоен, че всичко е наред, и всичко е ок. Единственият инструмент, използван в случая е Ctrl+C и Ctrl+V за копиране на текста!
Пример:
В правилникът се забраняват обидите. Потребител Щ обижда друг потребител. Модератор прави копие на цитата и налага наказание, което е посочено в модераторските правила. Потребителят няма на кого да се оплаче и защо да се оплаче, тъй като е черно на бяло. модераторът е спокоен, че всичко е наред, и всичко е ок. Единственият инструмент, използван в случая е Ctrl+C и Ctrl+V за копиране на текста!
Този пример мога да ти го покажа с доста голямо txt, повярвай, в повечето случай ми казват, че аз съм ги писал.
Правила съм предлагал в десетки точки, а при модерариране автоматично да излиза по коя точка е направено и от кой мод, и до кога е наказанието ако има... все работи които би трябвало да има.
Тука все още, като редактираш мнение, излиза, че редакцията е от автора на мнението, а не от мод, това е проблем, който е от както има модове.
Правила съм предлагал в десетки точки, а при модерариране автоматично да излиза по коя точка е направено и от кой мод, и до кога е наказанието ако има... все работи които би трябвало да има.
Тука все още, като редактираш мнение, излиза, че редакцията е от автора на мнението, а не от мод, това е проблем, който е от както има модове.
[Quote]Тука все още, като редактираш мнение, излиза, че редакцията е от автора на мнението, а не от мод, това е проблем, който е от както има модове. [/Quote]Това е един от десетките технически проблеми и бъгове в сайта. Мишо каза, че няма, но погледнете новинарския раздел - една препратка няма като хората ([i]скрийншота долу[/i]). Или пък опитай да пуснеш в цитат линк към отделен пост - изгледът на темата под поста остава уж йерархичен, ама не съвсем - няма никаква консистентност и иди разбери този пост къде е в дървото и на кой е отговор. Същата работа и с кавичките в заглавието на темата.
Но вместо да мрънкам, за около седмица ще направя списък с проблемите, които виждам.
Но вместо да мрънкам, за около седмица ще направя списък с проблемите, които виждам.
Ако не са затрити старите теми в които сме писали добави и моите десетки предложения.
Това ас тага url в новините го има смо в старата версия на сайта.
Това ас тага url в новините го има смо в старата версия на сайта.
В такъв случай ще е по-добре да се тества най-новата версия, за която админа спомена.
-
- Регистриран: 16 мар 2007, 08:06
[Quote]Веднага давам и моите препоръки за кандидати:
Sage, Crazy, [B]stststeven[/B], centur, titan_t, milеn888, Balth (Глобул служителя)[/Quote]
Трогнат съм,че си се сетил за мен!
Sage, Crazy, [B]stststeven[/B], centur, titan_t, milеn888, Balth (Глобул служителя)[/Quote]
Трогнат съм,че си се сетил за мен!
Няма защо, просто се сетих за няколко човека, сред които си и ти, които не водят безсмислени войни на тема оператор/любима марка и се изказват обосновано. Иначе модератори си има, аз лично нямам към никой конкретни забележки, освен към един, чиито мнения се разпознаваха с не прикрита възхвала на червения оператор, но това няма значение вече...Иначе гледам да съм обективен, честен съм като казвам, че форума може да загуби от липсата на присъствие на хора, като Crazy. За това смятам, че хора като него имат място тук, макар и обременени с това да са част от един или друг оператор и дори понякога да симпатизират на своя работодател. Както до момента се коментира, за да се модерира правилно форума, освен от точните хора - имаме нужда от ясно изразени правила, съчетани с олеснен и функционален мод панел, в противен случай, дори с огромно желание нещата трудно се постигат, факт е и тази дискусия до момента.:|
Стига си се оплаквал от липса на инструменти. Нали имаш инструменти за триене и редактиране на мнения, за наказания? Колко още ще чакаме да почне нещо да се случва?
Никога не съм бил и няма да стана агресивен в модерирането. Мисля, че повечето хора тук са интелигентни над средното ниво, за да са нужни такива мерки.
Също така, някой работи, започнаха да се случват.
Също така, някой работи, започнаха да се случват.
KOBRETI, само за идеята бих те предложил да станеш за един месец мод, да видим на къде ще отидат нещата във форума ;) Подчертавам [u]само за месец[/u]! :D