Молба към администратор и всички модератори

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Re: Молба към администратор и всики модератори

Мнение от vladovn » 07 юни 2012, 13:13

С кои изключения?

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 07 юни 2012, 13:15

Защо си ме цитирал?

vladovn

Мнение от vladovn » 07 юни 2012, 13:16

Написано е, може да прочетеш.

Обективният

Мнение от Обективният » 07 юни 2012, 13:33

[quote] подехте кампания, че е било, защото си служител... А, не защото обиждаше няколко дена подред и въпреки ЛС-тата ми не спря. Както и да е... ти не ставаш за модератор, освен на собствена мобилтелска секция. [/quote]
Не разбирам каква е връзката между това и спора ви с Крейзи?

Крейзи, извинявай, че те намесвам, но моля те кажи му, че не съм служител. Ако бях такъв, щях да си призная. ;)

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 07 юни 2012, 13:46

[Quote]Крейзи, извинявай, че те намесвам, но моля те кажи му, че не съм служител. Ако бях такъв, щях да си призная.
[/Quote] Аааа не, ако имаш добро мнение за М-Тел си служител :)

Обективният

Мнение от Обективният » 07 юни 2012, 13:53

О да забравих :) Ок оплаквам се, че списанието на М-Тел за юни закъснява. Хоп, не съм служител вече. :D

[quote] Нямам идея как съм обиждал, имаш ли конкретен пример? Цитирал си на victor коментар, той към мен ли е насочен? [/quote]
Точно това искам да разбера, защо ме е цитирал и мен, каква е връзката?

Обективният

Мнение от Обективният » 07 юни 2012, 14:00

Да, аз съм и мисля, че съм по-обективен от преди. :)

Jul 72
Регистриран: 29 дек 2004, 11:53

Мнение от Jul 72 » 07 юни 2012, 14:18

Както казах предложенията ти са добри, а за изключенията имам предвид, че трудно ще става това:
[Quote]Дошло е времето да се направят три отделени, за всеки мобилен оператор, като трябва да е абсолютно забранено споменаването на някой от другите [/Quote]

Няма как да се избяга от това, което пък ще бъде голямо предизвикателство за модовете. Ще се стигне до конфликти 100000%.

[Quote]След това трябва да се направи една обща секция, за моб. оператори, където да има напълно различни модове, служебно необвързани с оператор[/Quote]

Това е добро решение, но как ще се контролира, така че да няма съмнения от "подводни камъни".

Това е - иначе пак потретвам - добри са ти предложенията, остава някой да си задвижи мозъчното вещество и да се намерят читави хора.

vladovn

Мнение от vladovn » 07 юни 2012, 14:42

Бъгав форум, едно мнение десет пъти публикувам, докато стане.

[B][u]Явно да се присмееш на някого няколко пъти, не е обида за теб.[/u][/B] Ако си забравил виж линка.
При всички положение е нарушаване на добрия тон. При това няколко дена подред, това беше последното мнение, преди да ти сложа бана. И да затвърдим написаното - получи бан, защото се [B]подиграваше на други съфорумци[/B], не на мен.
@Обективният: Тебе те добавих, защото обиждаше конкретно мен, макар и идея да си нямаше за какво. Както и предния път писах, заедно двамцата излязохте с довода, че защото репликона бил служител, затова получил бан, а то всъщност имал, защото нарушава правилата на форума. Е, бана изтрая само ден, преди модератор/администратор идиот да го махне (незнам кой е, [B]администраторите отказаха да ми кажат[/B]), защото репликона му писал същия довод ([i]защото е служител[/i]), напълно съзнателно изпускайки да спомене моето предупреждение на лична да спре да се заяжда и обижда с останалите, а сега удобно забравя тези [B]факти[/B].

@Crazy Heart (М-Тел): Разбирам, че имаш проблем с паметта, ок, аз обаче нямам. Не може човек, който се подиграва да стане модератор. Аполон стана за седмица и още помним резултата.

afficionado
Регистриран: 04 окт 2010, 18:15

Мнение от afficionado » 07 юни 2012, 14:55

[Quote]Не може човек, който се подиграва да стане модератор[/Quote]
Направо ме разсмиваш, я вземи прегледай постовете на модератора със селянин в името, да прочетеш, подигравки, ирония, сърказъм, директни обиди и така...

Отговори