Молба към администратор и всички модератори
Re: Молба към администратор и всики модератори
Иване, набор си ми, доколкото разбрах с учудване, а се държиш неподходящо дори за възрастта, която в заблуда ти бях дал, съдейки по първия ти никнейм тук. Нужно ли е да се излагаш така?
Наистина по-голяма излагация не бях виждал скоро...
То не е виновно момчето,просто няма места в лудниците(препълнени са):D пък и спряло хапчетата за малоумници:D
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
[quote] За втори път показваш етническата
си природа [/quote]
[quote]Гнусни,жалки същества [/quote]
[quote]най-
нечистоплътните от човешка
гледна точка хора [/quote]
Тебе селския кмет ли те спонсорира или си мислиш, че си хванал Господ за шлифера?
си природа [/quote]
[quote]Гнусни,жалки същества [/quote]
[quote]най-
нечистоплътните от човешка
гледна точка хора [/quote]
Тебе селския кмет ли те спонсорира или си мислиш, че си хванал Господ за шлифера?
[Quote]Май от майтап не разбирате я се успокойте[/Quote]
След поредния ти бисер мисля, че г-н Бехар е прав и тази тема трябва да се затвори най накрая!
От снощното ти изпълнение разбрах колко уважаваш всички тук не говоря само за модераторите.
След поредния ти бисер мисля, че г-н Бехар е прав и тази тема трябва да се затвори най накрая!
От снощното ти изпълнение разбрах колко уважаваш всички тук не говоря само за модераторите.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Молба към администратор и всички модератори
Защо изтрихте темата "Мобилните оператори-рекет или..."? Пак ли се започва с цензурата, защо не можем да изказваме мнението си по въпросите свързани с операторите без значение кой е? Всеки има право на мнение нали така?
Иначе темите свързани с М-Тел никнат, като гъбки след дъжд тех никой не пипа, но стане ли въпрос някой да каже нещо или направи тема срещу тях се налага цензура веднага!!!(angry)
Иначе темите свързани с М-Тел никнат, като гъбки след дъжд тех никой не пипа, но стане ли въпрос някой да каже нещо или направи тема срещу тях се налага цензура веднага!!!(angry)
Samsung GALAXY S22 Ultra
[B][B][B]МОЛЯ[/B] ползвай търсачката преди да пишеш. Темата си е тук:[/B]
http://www.mobilebulgaria.com/old/forum/read.php?parent_id=401608&cat_id=1&view=1
..а ще я отключа до два-три дни след като се престане с офтопика.
Компренде ?[/B]
http://www.mobilebulgaria.com/old/forum/read.php?parent_id=401608&cat_id=1&view=1
..а ще я отключа до два-три дни след като се престане с офтопика.
Компренде ?[/B]
Съжалявам въобще не ми хрумна, че си я локнал и пратил по надолнището, а направо изтрил.
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]Дошло е времето да се направят три отделени, за всеки мобилен оператор, като трябва[u] да е абсолютно забранено споменаването на някой от другите два[/u] в конкретната секция на оператора![/Quote](woo)
Владо,знаеш ли колко хора ще оставиш без хляб:D:D:D:D Вчера гледах(май при Карбовски)за платените писачи(на заплата) във форумите за автомобили,ама май и тука е пълно с такива;) Май няма лек за тая инфлуенца :|
Владо,знаеш ли колко хора ще оставиш без хляб:D:D:D:D Вчера гледах(май при Карбовски)за платените писачи(на заплата) във форумите за автомобили,ама май и тука е пълно с такива;) Май няма лек за тая инфлуенца :|
За сефте и мене ме оплюха, че правя мтел пр :D И вече съм решил да си мълча, да не предизвиквам дискусии. И все пак, мисля, че не е редно всеки, който има лични предпочитания и подбуди, свързани с определен оператор, марка тел или каквото и да е било - да се определя автоматично за "платен писач" ?!?!?!под доста теми не съм забелязал толкова пр, колкото откровено обиждане, което е жалко ...