Молба към администратор и всички модератори

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Re: Молба към администратор и всики модератори

Мнение от Beчния » 07 юни 2012, 16:52

[Quote]Модератори, не се притеснявайте да банвате който и да е, ще седя зад вас и всеки един ваш бан, който наложите![/Quote]

Колко модератора активни има във форума?
Мисля че трябва много да се помисли за смяна на досегашните и поставяне на нови съвестни хора.
vladovn ? ти шегуваш ли се:)

Предлагам [B]Kobreti,Sage,sirdjorg,motofen2[/B] най активните във форума да са модератори.

Аз също съм против [B]kreizi[/B] да [B]не[/B] пише във форума!

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 07 юни 2012, 16:53

За Sage и аз бих гласувал

afficionado
Регистриран: 04 окт 2010, 18:15

Мнение от afficionado » 07 юни 2012, 16:53

[Quote]Относно Крейзи - щом си преценил, ок, но според мен той по никакъв начин не злоупотребяваше с това, че работи в Мтел. Помагал е на доста хора тук... Според мен не трябва да се забранява на всички служители, а само на такива, които безогледно изнасят невярна и подвеждаща информация, за да правят реклама... Личното ми мнение е, че Крейзи не е от тях[/Quote]
Напълно подкрепям.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 07 юни 2012, 16:56

И пак в този ред на мисли, освен нови модератори, трябва да се напишат и нови правила, за да е ясно какво може и какво не може. Иначе без ясно определени правила, който и да е модератор, винаги ще има проблеми...

mkukas
Регистриран: 20 фев 2012, 13:43

Мнение от mkukas » 07 юни 2012, 17:00

Много съжалявам за Крейзи - той наистина беше много полезен.
По отношение на предложените от теб ще кажа, че emuhead, Nistel стават, може би и vladovn, за Sirgorge нямам наблюдение, за Кobreti и Sage не съм съгласен. Толкова от мен.

mishobehar
Регистриран: 30 апр 2007, 15:06

Мнение от mishobehar » 07 юни 2012, 17:00

Аз нямам нищо против него или против оператора М-Тел, но не смятам че тук е мястото, където трябва да има платени клакьори на който и да е от операторите. Ако на някой му трябва помощ, винаги може да пита и другите съфорумници ще му помогнат, тъй като всички сме наясно с услугите и цените и на трите оператора.

Beчния

Мнение от Beчния » 07 юни 2012, 17:02

Това недоразумение[B] spiderman ot selo[/B] който с такава чудовищна манипулация на форума преди години го направиха мод, с вещата подкрепа на напушения [B]deezel[/B] който слава богу ни отърва всички да си починем от присъствието му, да се маха [B]повече да не е модератор[/B], мисля че няма човек който да не е съгласен това селяндура да си върви на селу(whistle) То бива защита на виваком то бива чудесии от него, а как обижда не е истина(cyber)

mishobehar

Мнение от mishobehar » 07 юни 2012, 17:02

За vladovn, веднага съм готов да го направя модератор отново, стига той да иска!

Beчния

Мнение от Beчния » 07 юни 2012, 17:03

Мишо Мишо , със стари курви нов бардак не се прави (whistle)

Мишо послушай ме поне веднъж, направи за месец поне нови хора модератори, както се казва изпитателен срок и ако всичко е ок ги остави ако някой се прояви го махаш и готово, сегашните модове колкото останаха с години не са сменяни....и форума е трагедия...:X

Направи [B]KOBRETI[/B] и [B]SAGE модератори[/B] хора които редовно са във форума и имат най трезва преценка.

mishobehar

Мнение от mishobehar » 07 юни 2012, 17:07

Точно за това мисля, че ти не трябва да бъдеш част от форума повече с твоите безсмислени постове !

Отговори