Молба към администратор и всички модератори
Re: Молба към администратор и всики модератори
[Quote]Не знам как по-меко да го кажа, но съм достатъчно умен и съобразителен, за да дискредитирам лъжци,манипулатори,търговци и всякаква друга измет, решила,че може да прави хората на идиоти.
А това е голямата болка на тези хора...[/Quote]
Твоята болка е знаем Виваком :D
Скрий се никой не те иска:X
А това е голямата болка на тези хора...[/Quote]
Твоята болка е знаем Виваком :D
Скрий се никой не те иска:X
Хайде спри вече да говориш за правила, окей? Точно ти ли ще го правиш? Ти, който получи 15 банна, но не спря да си правиш нови никове? Ти, който не се спря да ги нарушаваш? Сериозно? За какъв се имаш? За някой гений, който ще води фоурмна срещу "властта"? Надявам се админа да помисли сериозно над мненията на теб и твоята групичка, защото това не е мнението на някой мислещ човек.
keyone=Маугли със Айфон
mod edit: Внимавай със сравненията.
vladovn
mod edit: Внимавай със сравненията.
vladovn
И ето как хората, които отправят директни обиди във форума, искат да имат каквото и да е право на глас. Защо? Защото нещо не ти харесва? Зе как очакваш да си доволен от живота, когато си като една малка мишка, която седи и чака, не прави нищо и само пише злобни мнения в един-два форума. Смешно е.
Чакам поредното мнение против мен, разбира се.
Чакам поредното мнение против мен, разбира се.
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Уважаеми г-н Бехар,
Пиша Ви във връзка с възникналата дискусия относно състоянието на форума и това кои хора заслужават да са тук.
Явно в този форум се толерира простащината на някои модератори и портебители. Имало е не малко оплаквания към тях, но реално не са предприети никакви действия. Също така бих искал да се оплача от това, че хората, защитаващи М-Тел биват обиждани многократно.
Най-вече искам да изразя възмущението си от модератора Spiderman ot selo.
Spiderman ot selo: Лошото е,че не взе отношение и когато куцо и сакато мтелско съсловие изля тонове помия по мен...
и това не е единственото обидно изказване от негова страна.
Не искам да прозвучи дребнаво, не ми е толкова до неговите обиди, а до това, че потребителите защитаващи даден оператор биват толерирани от ваша страна, както и обратното.
Ако позволите ще предложа и аз хора, които са за бан.
Spiderman ot selo обясних по-горе
TheTrue обиждал ме е няколко пъти, също така само критукува и разваля общото настроение на форума.
vladovn Нарича ме служител, без да има никакви доказателства.
(Айфонрулз)Българин пише неверни неща за мобилната услуга БОБ, като с това иска да привлече клиенти към услугите на Виваком.
Не съм съгласен с това, че тук можем да се оправим без служител на някои оператор. Има въпроси, на които няма отговор в интернет и само служителя може да даде адектватен отговор. Категорично съм против бан-а на Крейзи. Той никога не си е натрапвал мнението и винаги е помагал на хората. Толерира всяко едно мнение, независимо дали е добро или лошо за компанията му.
Ще се радвам, ако разгледате и моята гледна точка!
Пиша Ви във връзка с възникналата дискусия относно състоянието на форума и това кои хора заслужават да са тук.
Явно в този форум се толерира простащината на някои модератори и портебители. Имало е не малко оплаквания към тях, но реално не са предприети никакви действия. Също така бих искал да се оплача от това, че хората, защитаващи М-Тел биват обиждани многократно.
Най-вече искам да изразя възмущението си от модератора Spiderman ot selo.
Spiderman ot selo: Лошото е,че не взе отношение и когато куцо и сакато мтелско съсловие изля тонове помия по мен...
и това не е единственото обидно изказване от негова страна.
Не искам да прозвучи дребнаво, не ми е толкова до неговите обиди, а до това, че потребителите защитаващи даден оператор биват толерирани от ваша страна, както и обратното.
Ако позволите ще предложа и аз хора, които са за бан.
Spiderman ot selo обясних по-горе
TheTrue обиждал ме е няколко пъти, също така само критукува и разваля общото настроение на форума.
vladovn Нарича ме служител, без да има никакви доказателства.
(Айфонрулз)Българин пише неверни неща за мобилната услуга БОБ, като с това иска да привлече клиенти към услугите на Виваком.
Не съм съгласен с това, че тук можем да се оправим без служител на някои оператор. Има въпроси, на които няма отговор в интернет и само служителя може да даде адектватен отговор. Категорично съм против бан-а на Крейзи. Той никога не си е натрапвал мнението и винаги е помагал на хората. Толерира всяко едно мнение, независимо дали е добро или лошо за компанията му.
Ще се радвам, ако разгледате и моята гледна точка!
[Quote]Има тема в която се разисква проблема,не разводнявай форума с глупостите си.
Сега само да не вземат да звучат фанфарите на онеправданите. Обичате цирка и това е...
LOCK![/Quote]
Ок дай в тази тема да пишем господин модератор съгласен?
Та кой рпеди години направи най големия цирк във форума за да го направят модератор с помоща на deezel лично ти?
Помни, видов ден идва, денят на разплатата един ден ще си платиш за всичките лъжи и манипулации във форума, знам че със vladovn трудно пускате кокала но и това ще стане.
Сега само да не вземат да звучат фанфарите на онеправданите. Обичате цирка и това е...
LOCK![/Quote]
Ок дай в тази тема да пишем господин модератор съгласен?
Та кой рпеди години направи най големия цирк във форума за да го направят модератор с помоща на deezel лично ти?
Помни, видов ден идва, денят на разплатата един ден ще си платиш за всичките лъжи и манипулации във форума, знам че със vladovn трудно пускате кокала но и това ще стане.
От 2005 година съм във форума ако не се лъжа и смятам че трябва и аз да изкажа мнението си.
То е следното: нивото е толкова ниско че просто не е истина. Във форума се изказват 10-на човека чиито интелектуално ниво е доста съмнително. Вместо да се обсъждат интересни въпроси сайта е станал фенски тип "ЦСКА" и "Левски" т.е пълна деградация.
Преди време имаше потребители които да питаш и да ти се даде квалифициран отговор, докато сега освен някой да те напсува няма какво друго да чуеш.
Съветвам модераторите и собствениците на сайта да влезнат в www.androidbg.com и да видят как се структурира и управлява подобно нещо.
Каква работа и какъв контрол извършват модераторите там. Няма хък-мък. Нека да се обърне внимание на нивото на исказа и същността на информацията която се предоставя.
Ако не се вземат спешни мерки сайта ще дозатъне в посредствеността от която опасявам се няма да има излизане.
Хубавото трудно се гради но лесно се разрушава.
То е следното: нивото е толкова ниско че просто не е истина. Във форума се изказват 10-на човека чиито интелектуално ниво е доста съмнително. Вместо да се обсъждат интересни въпроси сайта е станал фенски тип "ЦСКА" и "Левски" т.е пълна деградация.
Преди време имаше потребители които да питаш и да ти се даде квалифициран отговор, докато сега освен някой да те напсува няма какво друго да чуеш.
Съветвам модераторите и собствениците на сайта да влезнат в www.androidbg.com и да видят как се структурира и управлява подобно нещо.
Каква работа и какъв контрол извършват модераторите там. Няма хък-мък. Нека да се обърне внимание на нивото на исказа и същността на информацията която се предоставя.
Ако не се вземат спешни мерки сайта ще дозатъне в посредствеността от която опасявам се няма да има излизане.
Хубавото трудно се гради но лесно се разрушава.
[Quote]Ако не се вземат спешни мерки сайта ще дозатъне в посредствеността от която опасявам се няма да има излизане.
Хубавото трудно се гради но лесно се разрушава.[/Quote]
С хора поставени за модератори след манипулация и измама няма как нещо хубаво да се получи, това са хора без грам съвест готови и през трупове да минат само да стане на тяхното, да се изявят като Богове на сцената форум.
Освен това Админа Мишо, изобщо не го вълнува форума, лично го познавам има си куп други задачи с други сайтове се занимава, форума му е през.....:(
Колко човека е направил модератори досега?Освен доскорошния vladovn?
Хубавото трудно се гради но лесно се разрушава.[/Quote]
С хора поставени за модератори след манипулация и измама няма как нещо хубаво да се получи, това са хора без грам съвест готови и през трупове да минат само да стане на тяхното, да се изявят като Богове на сцената форум.
Освен това Админа Мишо, изобщо не го вълнува форума, лично го познавам има си куп други задачи с други сайтове се занимава, форума му е през.....:(
Колко човека е направил модератори досега?Освен доскорошния vladovn?
[Quote]ОК, понеже има смесени мнения относно бан-а на Крейзи в сайта, ще помоля всеки да си каже мнението относно бан-а и ако мнозинството са против това да го банна, може и да помислим да го махна[/Quote]
Глупости, ако някой иска мнение от служител на Мтел ще си го намери ......, всички знаем как и къде.
Тука няма място за спамери и лакей на мобилни оператори. Та те и без това са тука - прикрити.
Аз съм за БАН !!!
Поне няма да заблуждават [u]И ТУКА[/u] хората.
Глупости, ако някой иска мнение от служител на Мтел ще си го намери ......, всички знаем как и къде.
Тука няма място за спамери и лакей на мобилни оператори. Та те и без това са тука - прикрити.
Аз съм за БАН !!!
Поне няма да заблуждават [u]И ТУКА[/u] хората.